As tai kolkas tokiu keistu noru neturiu
Tik kad piena pradejau gerti, nors anksciau isvis jokiu pienisku produktu nemegau
Man ir kazkaip nera jokiu keistu noru, gal jau ir nebus
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 04, 01:34)
Kad yra neblogos salotos su suriu, obuoliais, kepinta duona ir majonezu, tai sitas noras nestebina
Mane tai stebina,nes šiaip jei kas būtų siūlę anksčiau,tai nebūčiau ragavus,o ir daug kas purtosi pamatę kaip aš valgau tą obuolį su sūrių
Man jokiu ypatingu noru\nenoru nebuvo. Is pradziu nezinodavau ko noriu, nes pradioj pykindavo, sleikstulys buvo. Tai parduotuvej uzsimaniau sudytu riesutu. Skaniai valgiau as juos, bet kita diena nenorejau nei ziuret, smirdejo man jie Ir siaip buvau saldumynu megeja, bet va per nestuma, tai man ju galejo ir nebut Gime sunus, sako jei nesinori saldaus, gimsta berniukas, jei labiau norisi saldesnio maisto mergyte nesioji... Idomu cia sutapimas, ar tiesa
O as tai labai vargstu. Man 17 savaiciu, tai nesupratu,kas vyksta.Vos tik suvalgau ka nors, kad ir labai mazais kiekiais, atrodo, kad skrandi spaudzia is visu pusiu! Valgyti norisi, bet atrodo, jei dar nors vienas kasnis...tai ir atpilsiu viska. O siaip jau gal kokios 3 savaites nezinau, ko noreciau. Vis darineju ta saldytuva, ziurineju, o i parduotuve iejus kelias valandas galiu vaikscioti tarp lentynu ir neissirenku, kas patiktu. Jausmas tikrai ne is geriausiu, nei sau gaminu, nei vyrui, atrodo, kad visai fantazija dingo.
Man idomiausia, kad mano norai keiciasi kas kelios dienos. Viskas prasidejo nuo apelsinu sulciu. Tada atejo desreliu su bulviu kose era. Tada uzsimaniau guminuku ir butent tokios rusies, kuriu niekur nepavyko rasti. Siandien radau Buvo tik 3 pakeliai like, visus paemiau, bet jau vaziuojant namo ju nebenorejau
Svajoju apie balta misraine, saltibarscius, kefyra su agurkais ir juoda duona su paprastu suriu, bet gyvenu ten, kur tokiu produktu nerandu. Ir nerandu skanaus majonezo misrainei
Anksciau svarsciau, ar vis dar megsiu acta taip pat, kaip ir pries nestuma, pasirodo, vis dar megstu. Pilu ant supjaustytu agurku ir valgau
Svajoju apie balta misraine, saltibarscius, kefyra su agurkais ir juoda duona su paprastu suriu, bet gyvenu ten, kur tokiu produktu nerandu. Ir nerandu skanaus majonezo misrainei
Anksciau svarsciau, ar vis dar megsiu acta taip pat, kaip ir pries nestuma, pasirodo, vis dar megstu. Pilu ant supjaustytu agurku ir valgau
Smagi tema,dabar visos tos uzgaidos-norai tikriausiai juokingai atrodo,o tada,nors mirk... Atsminenu man be proto reikedavo kavos!Bet ne uzplikytos,normaliai puodelyje...ne... Sausos!Suvalgydavau tikriausiai pakeli per kokias tris dienas Pries televizoriu sedziu ir pasikabinus su saukstu kava ziaumodavau ale taip beprotiskai skanu budavo!Nieko daugiau nereikedavo. O siaip kavos niekada negeriau ir negeriu. ir su pirmu ir su antru vaiku buvo tas pats.Dar buvo uzejes noras valgyti soda!Irgi be proto skani buvo,paliesdavau su liezuvio galiuku,pasaka! O daugiau lyg ir nieko ypatingo is tu noru,tiesa negalejau pakesti vistienos tai tiek
QUOTE(Twinklle @ 2010 09 20, 12:31)
Atsminenu man be proto reikedavo kavos!Bet ne uzplikytos,normaliai puodelyje...ne... Sausos!Suvalgydavau tikriausiai pakeli per kokias tris dienas Pries televizoriu sedziu ir pasikabinus su saukstu kava ziaumodavau
Oi, cia tai geras O kokia butent kava valgydavai, tirpia? Ta dar galiu isivaizduoti, bet tik ne maltas pupeles
Siandien perskaiciau kitoje temoje, kad viena nestuke taip nuo suns kvapo pykindavo, kad turejo ji i kaima isvezti As dziaugiuosi, kad man uosle nepaastrejo, mano ir taip visada astroka budavo, tai bijojau, kad jau kaip suo viska uostyti imsiu
Mane tai staigiai suima koks noras. Va, dabar noriu tepamo šokoladinio kremo. Bet ryt jau tikriausiai nebenorėsiu. O į parduotuvę kai nueinu vaikštau ir atrodo, nieko nenoriu Labai dažnai keičiasi produktų prioritetai. Parduotuvėje čia kartą nusipirkau sūrio, ne paprasto, ne pigaus, nu taip užsimaniau, taip seilė tįso į jį žiūrėt bet grįžus namo, tą sūrį galima sakyt, per prievartą valgiau
Kas dėl kvapų, tai iki 3 trimestro viską užuosdavau ir labai AIŠKIAI . Jau net savi kvepalai nebepatiko, maisto, o ypač mėsos kvapas buvo šlykštus. Dabar, kai jau pabaiga beveik, atrodo, kad uoslė atbuko kiek, bet vis dar pirmenybę teikiu daržovėms, vaisiams, uogoms, vienžo, viskam, kas sultinga ir gaivu, o ne mėsai ar saldumynams
Kas dėl kvapų, tai iki 3 trimestro viską užuosdavau ir labai AIŠKIAI . Jau net savi kvepalai nebepatiko, maisto, o ypač mėsos kvapas buvo šlykštus. Dabar, kai jau pabaiga beveik, atrodo, kad uoslė atbuko kiek, bet vis dar pirmenybę teikiu daržovėms, vaisiams, uogoms, vienžo, viskam, kas sultinga ir gaivu, o ne mėsai ar saldumynams
na, mano norai kolkas nepakito..
kaip mesos nevalgiau, taip ir nevalgau iki siol..
nu bet visada turejau silpnybe bandelems.. ir ka - dabar dar labiau ju noriu! nnei dienos be kokios bandeles.. kokio sausainiuko ar meduoliuko..
ech.. atrodo svoris auga ir auga..
kaip mesos nevalgiau, taip ir nevalgau iki siol..
nu bet visada turejau silpnybe bandelems.. ir ka - dabar dar labiau ju noriu! nnei dienos be kokios bandeles.. kokio sausainiuko ar meduoliuko..
ech.. atrodo svoris auga ir auga..
QUOTE(lauraklimien @ 2010 09 27, 15:51)
pakolkas nera keistu noru gal siek tiek labiau noris saldainiu su pauksciu pienu
Va dabar as irgi noriu saldainiu su pauksciu pienu Cia, kur gyvenu, ju nera Anksciau sioje temoje perskaiciau, kad viena forumiete norejo juodos duonos su suriu, tai ta duona (kurios pas mus irgi nera) su suriu kliedejau gal savaite Man rodos, man sitos temos nederetu skaityti