Sugalvojau pradėti tokia gan keistą temelę
Pasidarė įdomu kam kokių keistenybių prireikė. Galim pasidalinti ir kartu pasijuokti
As pvz į nėštumo pabaigą labai norių mėtų. Tai po pakelį mėtinės gumos sukramtau per dieną, nors niekada nepirkdavau mėtinių, labiau patikdavo vaisinės gumos. Dabar vaisines neisiulys niekas
O dar turiu silpnybe visokiausiai chemijai cia tai tikra beda, man taip patinka kaip kvepia visokiausi valikliai ir balikliai, nagu lakas ir acetonas , bet laikaus, nes negalima dar toksikomane patapsiu ir vaikeliui pakenks
as tai iskarto uzuodziu bloga kvapa ir negaliu jo pakesti
as nebegaliu pakesti kavos, kuria dievinau, aromato uztad labai noriu saslyku
as visa gyvenima buvau smalize. Nebudavo dienos, kad nesuvalgyciau koki saldaini. O dabar - net i ta puse negaliu pasiziureti. Jei butu kas pasakes, kad kada nors nenoresiu saldumynu, buciau nei uz ka nepatikejus
As tai kaip valgiau viska, taip ir valgau. Kazkaip neatsirado potraukis kazkam, gal dar atsiras
O aš labai alkoholio noriu taip jau skaniai vynai kvepia ką daryti palaižau truputį, pačiai baisu nuo tokių norų
Greičiau tokie norai išgaruotų...
QUOTE(Baabausis @ 2008 03 31, 13:55)
O aš labai alkoholio noriu taip jau skaniai vynai kvepia ką daryti palaižau truputį, pačiai baisu nuo tokių norų
o as niekad megeja nebuvau, bet dabar absoliuciai apie alkoholi net nepagalvoju o ypatingu noru neatsirado. gal dar atsiras?dar tik bus 7.5 savaiteles mano maziukui ar jus iskart tuos visus keistus norus pajauciat?
O aš tai vis noriu penkiagrūdės duonos Ir bananų
QUOTE(Meduvė @ 2008 03 29, 12:49)
as visa gyvenima buvau smalize. Nebudavo dienos, kad nesuvalgyciau koki saldaini. O dabar - net i ta puse negaliu pasiziureti. Jei butu kas pasakes, kad kada nors nenoresiu saldumynu, buciau nei uz ka nepatikejus
man taip pat yra.anksciau vos ne isterijos priepuolis budavo jei ko nors saldaus per diena nesuvalgydavau,o dabar net per prievarta niekas isiulyti negali.. dar labai skaniai krapai kvepeti pradejo ir bulviu patiekalu nebegaliu atsisakyti...o jei tik galeciau tai gerciau kasdien po 5litrus colos,kurios niekad negerdavau ir zinau kad labai nesveika,bet db kazkas padidare...kai su vyru i kavine nueinam tai visada geriu cola -lb didele svente buna
Oi, merginos, o aš taaaip alaus norėčiau... Vakar vyras vienas gėrė, o man tik pauostyt leido, bjaurybė
Kartais baisiai dirbti užsimanau, nesvarbu ką, vietoje nenustygstu, o kartais biasiai tingiu ir pirštą pakrutinti
Kartais baisiai dirbti užsimanau, nesvarbu ką, vietoje nenustygstu, o kartais biasiai tingiu ir pirštą pakrutinti
as tai lb saslyku ir silkes noriu mmm kaip skanu