QUOTE(Tosk @ 2008 04 05, 09:18)
As irgi vazineju su Opeliuku... 2000m Astrike checbeku (atrodo taip lietuviskai
). Na nesu del jos prisvaigusi, bet svarbiausia juk vaziuoja. MB irgi rezge planus, kaip man ja pakeisti, tipo jau sena ir reikia seimai seimynines masinos. Nori man nupirkti 2005-2007m Volvo V50, nu karve didele
Bet sakiau, jei truksta vietos, tai lai nuperka bagazine ant stogo. Taiva atrodo busius issaugojusi savo Astrike
Jei siulo vyras keisti masiniuka, tai reikejo sakyti,kad nori naujasnes Astros, juk vis tiek naujesne masinyte geriau. Nors jei taip saziningai, tai 2006-2007 metu Astros man labai nepatinka, kazkokia pakaba nestabili, kai autostrada vaziuoji, atrodo visa masina plaukioja
MB labai daznai gauna nuomuotas masina,kai i oro uosta ar is vaziuoja ir beveik visada Astras, tai nekokios jos visai
Tai dabar su darbdaviu susitare,kad ims Citroen'us arba Peugeot.
QUOTE(*VICI* @ 2008 04 05, 13:37)
jo... turbūt, kad visai gerai
nors žinai, o jei būtų gera, tai gal ir būtų fajna, lauktų, gal su anūkais padėtų, visada gi gali prisireikti mielo žmogaus ar patarimo ar šiaip pagalbos ir tau gal nebūtų sunku jai padėti, jei būtų fajna...
ar keičiat jau ratus? mes jau dairomės po biškį, ano sezono tai sudėvėti ir jau išmesti
Gal ir gerai butu, nes mano mama toli, tai anyta butu, kaip mama. Dabar tik su MB vyriausia seserim,kaip su mama bendrauju, nes ji uz mane 18 metu vyresne.
O ratu mes is vis nekaitaliojam, nes ziemos tokios,kaip ir nebuna pas mus.
Bet uztat vakar nuvariau savo Corsiuka pas berniukus,kad nuplautu, tai dabar grazus visas pries saulute blizga