Na taip. Mano Vectra irgi jau pagyvenusi - 97m. Jau remontuota n kartų prieš patenkant pas mane. Aš ją persidariau kaip man patinka. Ir ką? Tylėt, slėptis ir niekam nerodyt nes sena? Nėra nauja, blizganti, ką tik iš salono ar super truper tiuninguota?
Ne maivymuisi mašina. Bent jau mano. Važinėjimui. Aš ja džiaugiuosi - maloni važiuoti, patogi, taupi ir t.t.
Man to pakanka. Ir aš galiu girtis čia kiek noriu. Ir gali Tadas_Blinda sakyt ką tik nori. Nes manau šitame forume mažai rastume tokių kas *krūtas nuliovas* mašinas turi.
Kiekvienas džiaugiasi tuo ką turi. Arba pavydi kitiems, tiems kas geriau turi. Aš priklausau pirmiesiems. O Tadas_Blinda matyt antriesiems. Tai tada žmogau niekada nebūsi patenkintas, nes visada atsiras turinčių daugiau ir geriau...
Papildyta:Ir dar: apie opelius tik gerai arba...gerai
Metų automobilio rinkimai parodė, kad lietuviai gyvena stereotipais. Europoje metų automobiliu tapo Opel Insignia. Lietuvoje net septintuke jo nėra. Nes mūsiškiams visur rūdys vaidenasi
Tris kartus jau Opel laimi tokius rinkimus.
Ir dar paradoksas ir akmuo į mūsų daržą. Dar vienas automobilis kurio lietuvaičiai bijo kaip ir opelio tai Fiat. O Fiat yra daugiausiai kartų laimėję metų automobilio rinkimus Europoje - 9 kartus.