QUOTE(Oxen @ 2008 09 08, 17:11)
Na viena rūdis - įdomus mato vienetas....
Gal čia ir normali kaina, įdomu kiek ten tų "rūdžių" priskaičiuos...Visos detalės, jei ne pardavimui, tai dažyt neapsimoka, - bus ne taip apmaudu, jei po metų tos pačios rūdys vėl išlys...O pati nenori pabandyt tokiu darbu užsiimt? Tu gi viską moki....Aerozolinių dažų galima užsisakyt..
O va dugno purškimas - kažkaip įtartinai pigu. Man dugno ir visų uždarų ertmių išpurškimas kainavo 600 litų, ir čia ne vilniuj....
Nu va,tik ka is ten grizau.Beje,daryciau pati,buvo mintis tokia kilus,bet zinai gi mano dabartini darba,o garazo nera,cia gi reikia kad sausa,svaru butu,na,ne daugiaaukscio kieme tai daryti ir ne naktimis:verysad:
Tai vat-uz rudis (sakiau kad dazytu lopineliais tik tas vietas),keturios jos pas mane,tai su viskuo sake apie 200lt.,ir dugnas su durelem ir slenksciais-irgi apie 200lt,sake simtas litu uz medziagas mazdaug + 100lt darbas,uz darba tai labai mazai cia manau
o medziagos panasiai ir kainuoja.Dugna tai graviteksu jie purskia.Nu nezinau,bus matyt,siaip tai baisoka kai tik tokios kainos,kazi ar po pusmecio vel neislys...Nors tas meistriukas ir sake kad jau kai pradeda listi tai stebuklo kazi kokio jau nelabai bepadarysi.Beje,dar suzinojau,kad kapoto dangtis greiciausiai neoriginalus pas mane,nes opeliu kapotai nerudyja pasirodo
Antikorozine tai ten aiskiai bus megejisko lygio jauciu...nu bet vis geriau negu nieko,visai dabar be pinigo sedziu tai nelabai galiu rinktis
be to,dar ir kitu bedu atsirado,kazkoks "sumas" po kapotu atsiranda apkrovos gerai davus,ir labai panasu,kad guolis po pagrindiniu dirzu ta gausma duoda,o cia jau rimciau nei rudys,vazineju dabar itin ramiai ir vis bijau kad subyresiu