Na ka, vasara iskeisiu Signuma i sita daikta
QUOTE(Sky_diver @ 2008 05 10, 10:13)
Na ka, vasara iskeisiu Signuma i sita daikta
As irgi dvirati isigyjau - labai sveika
QUOTE(*VICI* @ 2008 05 10, 18:40)
mes vis niekaip krepšio neprisukam, kad galėtumėm su šuniuku dviračiu važinėtis bet jau turim greit prisukt
šiandien Tigrą išsičystijom, jau nebe sandėlis, jau graži
šiandien Tigrą išsičystijom, jau nebe sandėlis, jau graži
As sestadieni grizau, tai dar su zieminem vazineju
QUOTE(*VICI* @ 2008 05 11, 13:28)
maniškis irgi dar nepakeitė bet jau žada, žada
As irgi vis zadu..
QUOTE(*VICI* @ 2008 05 11, 19:30)
nelabai man patiko, ką pasakė... kad užpakalinis stiklas vos ne pusė Tigros kainos kainuoja niekada nesidomėjau, negi tikrai?
Ir as netycia pamaciau, po Keliaukim.. si karta geriau pasake, nei seniau.. Buvo pries tris metus visai ispeike.. O stikla uzsisakinejo viena pazistama is lenkijos, tai apie 2000lt...
QUOTE(*VICI* @ 2008 05 12, 13:54)
oj, tai užpakaliukus saugoti reikia, oj reikia
Reikia.. Man buvo i gala ivares Golfas III, tai jam visai priekio neliko, o man tik bamperis suluzo ir maziukas ilenkimas buvo.. Taip dekojau dievui, kad stiklas liko sveikas..
Sveikos,mergaites,na,prisipazinkit,kuri gi su tigriuku meginot Jasinskio gatvej turistini autobusa nuo kelio nustumti ir sona jam pabuciavot? Vaizdelis nerealus buvo,pas mane salone keleiviai bachurai zvenge
Tiek dabar tigriuku daug matau mieste,ypac Zveryne,kad jau ir man jie patikti pradeda,ypac spalvos
Tiek dabar tigriuku daug matau mieste,ypac Zveryne,kad jau ir man jie patikti pradeda,ypac spalvos
QUOTE(denaxa @ 2008 05 15, 22:32)
Sveikos,mergaites,na,prisipazinkit,kuri gi su tigriuku meginot Jasinskio gatvej turistini autobusa nuo kelio nustumti ir sona jam pabuciavot? Vaizdelis nerealus buvo,pas mane salone keleiviai bachurai zvenge
Sian visa diena mokiaus.. Nieko nebuciavau tfu tfu tfu..