nežinau kas jum užėjo, nu tikrai neįsivaizduoju visada gerai rūpindavosi mašina...
bet jau ne toks kategoriškas, bet vistiek sako, kad galima kiečiau pripūsti ratus, kad mes greitai nelakstom dėl saugumo, nestabdom staigiai kaip išprotėję...
nu ką aš su juo ginčysiuos - tesižino... visgi, jei jis su manim dėl šuns auginimo ar dėl maisto virtuvėje ginčytųsi, tai aš irgi pykčiau
jis juk pagrinde uždirba, tai pats savo pinigus ir išmes po to, jei ką
QUOTE(*VICI* @ 2008 04 08, 22:55)
nežinau kas jum užėjo, nu tikrai neįsivaizduoju visada gerai rūpindavosi mašina...
bet jau ne toks kategoriškas, bet vistiek sako, kad galima kiečiau pripūsti ratus, kad mes greitai nelakstom dėl saugumo, nestabdom staigiai kaip išprotėję...
nu ką aš su juo ginčysiuos - tesižino... visgi, jei jis su manim dėl šuns auginimo ar dėl maisto virtuvėje ginčytųsi, tai aš irgi pykčiau
visvien gi bendras biudžetas
QUOTE(*VICI* @ 2008 04 08, 23:55)
Klausyk, MB suns neturejes niekada man aiskina kaip augint o as jam aiskinu visalaik del masinos
QUOTE(A&S @ 2008 04 09, 07:08)
visvien gi bendras biudžetas
Vat ir as ta pati pagalvojau,juk is tos pacios seimos pinigeliai iskeliaus, ne is kaimyno kisenes
QUOTE(*VICI* @ 2008 04 09, 15:48)
nu taip, bet aš irig kartais pramėtau, nepataikau kokį daiktą nupirkti, pasivaidena, kad bus geras
jei vaidenas-laikas žegnotis
Parduotu toki Opelio maga CDR 2005. Gal atsiras norinciu?
QUOTE(Sky_diver @ 2008 04 08, 21:05)
Del sveikumo ar nesveikumo nieko negaliu pasakyt, bet del brangumo, tai permontuot du kartus per metus iseina pigiau, nei pirkt naujus ratlankius. Aisku, ratlankiai ratlankiams nelygu. Taciau paskaiciavus montavimas kainuoja pigiau
Aišku jei būtina salyga kad naujus, tai tada brangoka...
Aš savo Omegai nupirkau 4 skardinukus po 20 lt visai padorios būklės...žiemai susidedu dar tuos plastikinius "bliūdus"...
Kai laikas keist, pasikečiu ratus per pusvalandį, o tuo metu visuose servisuose apgultis...Atsipirko turbūt per metus.
P.S. magas tavo man patiktų...Jei būtų perpus mažesnis....
QUOTE(Oxen @ 2008 04 10, 07:52)
Aišku jei būtina salyga kad naujus, tai tada brangoka...
Aš savo Omegai nupirkau 4 skardinukus po 20 lt visai padorios būklės...žiemai susidedu dar tuos plastikinius "bliūdus"...
Kai laikas keist, pasikečiu ratus per pusvalandį, o tuo metu visuose servisuose apgultis...Atsipirko turbūt per metus.
Tai as ir sakau, kad ratlankiai ratlankiams nelygu Aisku, nusiperki pigesnius ir problemu nera del montavimo.
Na taip, magas kiek didesnis nei iprasti
Sky_diver, aparatura keiti?