Nei velnio ne pigiau,ratlankius galima pigesnius rasti is bedos,o ir vargo maziau.As neturejau laiko pati krapstytis ,tai servisiuke tokiam prie namu uz 12 lt permete man ratus.Prisiputus pati buvau,balansuot nereikejo,atrinkau kur kokias deti,tai pats darbas-5 min. ir viskas
O del zieminiu vasara...cia jau vienareiksmiskai,del saugumo-ziemines tik ziemai,vasarines tik vasarai,o universalios-tai tos,kur netinka nei ziemai,nei vasarai.Taigi jei norit saugiai vazineti masiniuka reikia tinkamais batukais apauti.Kas liecia vasarines-pirkau pernai naudotus bridgestones,likau labai patenkinta,stabdymo savybes puikios,vienodai ar sausa,ar slapia,tikrai saugiai su jom jauciuosi.Sakiau sudrosiu ir ismesiu,o siemet kitas devetas pirksiu,bet...teko uzsideti tas pacias,vaziuoti malonumas,charakteristikos isliko puikios,panasu kad dar viena sezona atpilsiu su jom.O kainavo po 40lt stuka,su viskuo (montazas,balansas...)220 mokejau,ir tai dviem sezonam-apsimoka
Papildyta:
QUOTE(*VICI* @ 2008 04 07, 22:48)
MB sumąstė nekeisti ratų į vasarinius
ką manot? tipo sako, kam čia tas vargas, gi jie nešipuoti, koks skirtumas... sakiau jam, kad girdėjau, kad benzo daugiau srebia taip, bet jis paneigė
Mano ziemines,jei vazinejama ant asfalto prie pliusines temp.,gerus du litrus benzo papildomai uzsimeta...