Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Egidijus Jakiūnas

Na, aš gimdžiau prieš du metus, už planinį cezarį davėm 500 Lt. Būčiau galėjusi, būčiau davusi daug daugiau. Iki šiol mane graužia sąžinė, kad negalėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2012 04 02, 01:42)
Na, aš gimdžiau prieš du metus, už planinį cezarį davėm 500 Lt. Būčiau galėjusi, būčiau davusi daug daugiau. Iki šiol mane graužia sąžinė, kad negalėjau unsure.gif

aisku, aciu 4u.gif nesigrauzk, manau prikauso nuo kiekvieno galimybiu blush2.gif
Atsakyti
lankiausi ir as pas si gydytoja nestumo metu, tik gimdyti neisejo,nors ir planavau smile.gif mergyte taip skubejo ateiti,kad seseles net iskviesti nespejo biggrin.gif atsiliepimai tik patys geriausi,zinoma privaciai lankytis kainavo nemazai pinigeliu,nes ir tyrimai visokie dasidedavo,bet uz tokia prieziura, kokia is jo gaudavau negaila ne vieno isleisto lito 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galite atsiusti i a.z. sio gydytojo kontaktus. O jis priimineja tik privacioje klinikoje, gal galima pas ji konsultacijos lankytis ir Antakalni?
Atsakyti
QUOTE(krisiune @ 2012 05 27, 19:19)
Sveikutes, gal galite atsiusti i a.z. sio gydytojo kontaktus. O jis priimineja tik privacioje klinikoje, gal galima pas ji konsultacijos lankytis ir Antakalni?

konsultuoja tik privaciai narmedoje, taigi uzsiregistravusi ten jo apziurai galesi viska aptarti ir isitikinti, ar sutampa "biolaukai" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2012 05 13, 21:59)
lankiausi ir as pas si gydytoja nestumo metu, tik gimdyti neisejo,nors ir planavau  smile.gif mergyte taip skubejo ateiti,kad seseles net iskviesti nespejo  biggrin.gif atsiliepimai tik patys geriausi,zinoma privaciai lankytis kainavo nemazai pinigeliu,nes ir tyrimai visokie dasidedavo,bet uz tokia prieziura, kokia is jo gaudavau negaila ne vieno isleisto lito  4u.gif

Aš irgi pas šį gydytoją lankiausi nėštumo metu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jakiūnas geras gydytojas, ne per saldus, dalykiškas ir dėmesingas wub.gif Jei vėl laukčiausi, tai lankyčiausi tik pas jį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2012 05 29, 17:20)
Aš irgi pas šį gydytoją lankiausi nėštumo metu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Jakiūnas geras gydytojas, ne per saldus, dalykiškas ir dėmesingas wub.gif Jei vėl laukčiausi, tai lankyčiausi tik pas jį rolleyes.gif

Sakykit mergaites, o jei tariesi su gydytoju, kad dalyvautu gimdyme ir jeigu ne jo budejimo metu tai ar reikia oficialiai ligonineje sumoketi, ar galima kazkokiu kitu budu atsidekoti paciam gydytojui smile.gif
Atsakyti
4u.gif
naujai iskeptos mamytes, ar gimdete pas si gydytoja siais metais? ax.gif
Atsakyti
gimdziau prie pusantro menesio, tiksliau buvo CP. esu labai patenkinta, jeigu dar gimdysiu,tai tik pas ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2012 06 28, 11:42)
gimdziau prie pusantro menesio, tiksliau buvo CP. esu labai patenkinta, jeigu dar gimdysiu,tai tik pas ji thumbup.gif

o taretes ar5 pataiket i jo pamaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svietulka @ 2012 06 28, 19:30)
o taretes ar5 pataiket i jo pamaina?  ax.gif

tariausi, nes visa nestume pas ji vaiksciojau 4u.gif
Atsakyti
Si sekmadieni su vyru vaziuosim su siuo daktaru susitikti ir pakalbeti del gimdymo i Antakalni:)
Man ji labai rekomendavo kita gydytoja pas kuria norejau gimdyt, taciau ji siuo metu negali, nes pati augina vaikiuka 3 menesiuku tad rekomendavo si:)
Susiskambinom ir susitarem del pasimatymo. Is kalbejimo tai laaaabai draugiskas pasirode. Ziuresim su kokiais ispudziais grisiu po gyvo pokalbio:)
Atsakyti