Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Egidijus Jakiūnas

Sveikos, gal galima butu i AZ telefona sio gydytojo gauti? 4u.gif Ir dar parasykit, ji ne paslaptis, kokia suma atsidekojote ax.gif
Atsakyti
Man irgi teko gimdyti pas jį, atsitiktinai pataikiau. iš ryto jis mane apžiūrėjo, idėjo vaistų, o naktį jau ir pagimdžiau.
mano įspūdis apie jį: išmano savo darbą, viską darė pats " nuo iki", nėra plepus ir nesistengia įtikti ir patikti, bet tai ką daro - daro gerai. nesigailiu, kad gimdžiau pas jį.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Mes taip pat lankemes pas si gyd narmedoje, dabar jau sukanka terminas gimdyti ir su juo tariaus kad jis priims musu maziuka. nors esam sutare pas ji i pamaina, manau vistiek reiks atsidekoti, gal galit parasyt kas butu priimtina suma? Galit i privata. Nes mes jau viena kart siulem ekstra atveju jam, bet jis atsisake, tad dab nebezinom kaip ir pasielgt. Aciu uz ats smile.gif
Atsakyti
Gydytojai neima iš anksto pinigų kol nepagimdai. Aš pas Jakiūną pati gimdžiau ima po gimdymo. Suma buna įvairi kiek duosi, kiek gali atsidėkoti.
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuke @ 2011 01 31, 15:07)
Gydytojai neima iš anksto pinigų kol nepagimdai. Aš pas Jakiūną pati gimdžiau ima po gimdymo. Suma buna įvairi kiek duosi, kiek gali atsidėkoti.

is anksto buvote susitarusi ar tiesiog pataiket per jo pamaina?
Atsakyti
Buvau susitarusi iš anksto
Atsakyti
Sveikos, pataikiau atsitiktinai ir as pas si gydytoja, gimdymas antras, sklandus , buvau nesitarusi. Taciau nuo pirmo pasisveikinimo uzsimezge rysys, labai fainas zmogus, kaip gimdyve tik gyre ir gyre, kas dar gali but geriau. Tikrai fainas zmogus. O elegancija tikrai is jo sklinda biggrin.gif Kaip tik priešinga nuomone turiu apie su juo kartu ta nakti dirbancia akusere. Va ta tai tikrai labai tikejosi tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, tai kiek vistik reiketu duoti pinigeliu tariantis pas ji gimdyti? bukit geros patarkit i kokia suma orientuotis isvis? g.gif gal ka sparasytu i AZ jei nesunku ir nenori rasyti viesai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano sesuo su juo gimdė. Nei prieš nei po nepaėmė g.gif

Pati kurį laiką pas jį Narmedoj lankiausi, tai kaip kažkas sakė - elegancija nuo jo tikrai sklinda.
Atsakyti
QUOTE(Maloniuke @ 2011 04 25, 20:14)
Mano sesuo su juo gimdė. Nei prieš nei po nepaėmė g.gif

Pati kurį laiką pas jį Narmedoj lankiausi, tai kaip kažkas sakė - elegancija nuo jo tikrai sklinda.

bet ar ji taresi is anksto? ir jis atvyko ne savo pamainos metu?
Atsakyti
sveikos, gal kuri neseniai gimdete pas si gydytoja, as vis neapsisprendziu ar tartis su kuom nors ar ne doh.gif visaa nestuma pas ji lankiausi,tai gal ir neblogai butu, bet mane neramina tai, kad jeigu reiks kviestis ne jo budejimo metu-teks moketi dvigubai, jam ir i kasa doh.gif
Atsakyti
o gal kas isivaizduoja kiek jam asmeniskai duoti reiketu?? unsure.gif
Atsakyti