kur randasi ginekologijos skyrius,kur dirba sis daktaras? ir ar galima pas ji registruotis konsultacijoms,kad lankytis visa laika?
QUOTE(*Briggitte* @ 2010 12 06, 23:32)
kur randasi ginekologijos skyrius,kur dirba sis daktaras? ir ar galima pas ji registruotis konsultacijoms,kad lankytis visa laika?
šis gydytojas dirba Antakalnio klinikose Ginekologijos skyriuje. Manau paskambinusi į registratūrą galėsi pasiteiraut šio gydytojo darbo grafiko, o paskui jau su juo pačiu susitart kada tau atvykti, kad jis tave priimtų .
QUOTE(secretsmile @ 2010 12 13, 11:54)
šis gydytojas dirba Antakalnio klinikose Ginekologijos skyriuje. Manau paskambinusi į registratūrą galėsi pasiteiraut šio gydytojo darbo grafiko, o paskui jau su juo pačiu susitart kada tau atvykti, kad jis tave priimtų .
Jis oficialiai sekti nestuma (t.y. su nesciosios kortele, isleidimu i dekreta ir t.t.) gali tik narmedoje (privaciai), nes antakalny tokio atskiro konsultacinio skyriaus nera (kaip kad VGN). As seku nestuma dabar vienoj poliklinikoj pas jo rekomenduota kita gydytoja (nelabai galiu leist sau privaciai sekti nestuma), o karts nuo karto mes susitariam susitikt, apsirtart kaip einasi nestumas, padaro echo ir t.t. labai tikiuosi pas ji gimdyti, nors i nenoriu as tu antakalnio kliniku. Bet tikiu, kad jis manim pasirupins gerai
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 12 14, 17:32)
Jis oficialiai sekti nestuma (t.y. su nesciosios kortele, isleidimu i dekreta ir t.t.) gali tik narmedoje (privaciai), nes antakalny tokio atskiro konsultacinio skyriaus nera (kaip kad VGN). As seku nestuma dabar vienoj poliklinikoj pas jo rekomenduota kita gydytoja (nelabai galiu leist sau privaciai sekti nestuma), o karts nuo karto mes susitariam susitikt, apsirtart kaip einasi nestumas, padaro echo ir t.t. labai tikiuosi pas ji gimdyti, nors i nenoriu as tu antakalnio kliniku. Bet tikiu, kad jis manim pasirupins gerai
tai vat as ir galvojau,kad kiek zinau jo kunsultaciniame antakalny tikrai nera nu nieko,nueisiu ryt pas ji i normeda,paziuresiu kaip kas,kaip kainos,labai noreciau pas ji ir likti
QUOTE(*Briggitte* @ 2010 12 15, 19:46)
tai vat as ir galvojau,kad kiek zinau jo kunsultaciniame antakalny tikrai nera nu nieko,nueisiu ryt pas ji i normeda,paziuresiu kaip kas,kaip kainos,labai noreciau pas ji ir likti
Aha- man jis irgi
nuva,as jau po vizito pas gerbiama daktara ispudziai kolkas geri,nors skaiciau temoj,kad jis jaunas,bet vistiek maniau vyresnis bus nu bus matyt,kaip cia mums seksis,kol kas liksiu pas ji
aš gimdžiau Antakalnio klinikose. aišku kiekvienos skirtingi poreikiai bet aš likau patenkinta, ir net labai. nors ir ten remontas vyko, ir sesutės kai kurios piktokos bet priežiūros pakako per akis
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 12 14, 18:32)
Nestumo metu lankiausi, o paskui ir gimdziau pas Jakiuna. na man jis pats paciausias gydytiojas, matyt sutapo musu biolaukai aisku, gal man lengva kalbet, nes tiek nestumas, tiek gimdymas buvo lengvi ir sklandus, tad matyt ir tundroj man viskas gerai but buve, o gal viskas taip sklandziai del to ir buvo, kad vizitai pas si gydytoja budavo it mazos sventes ir jo zodziai versdavo siuo gydytoju pasitiketi 100% kazkas rase, kad nekalbus jis, tai tikrai kartais matydavosi, kad zmogus pavarges, atsako trumpai, neissiplesdamas, ale man taip buvo gal pora kartu.
del gymdymo, pagimdziau per jo pamaina, tad nieko nemokejom (nebuvom ir planave kazka daktaram duot), taciau i palata dar buvo atejes pasiteiraut kaip sekasi du kartus. gal kazko tikejosi?
gaila tik, kad narmedoj brungiai gaunasi pas ji visa nestuma atvaiksciot..
kaip ten bebutu, per kitus nestumus vel noreciau lankytis pas ji
del gymdymo, pagimdziau per jo pamaina, tad nieko nemokejom (nebuvom ir planave kazka daktaram duot), taciau i palata dar buvo atejes pasiteiraut kaip sekasi du kartus. gal kazko tikejosi?
gaila tik, kad narmedoj brungiai gaunasi pas ji visa nestuma atvaiksciot..
kaip ten bebutu, per kitus nestumus vel noreciau lankytis pas ji
QUOTE(*Briggitte* @ 2010 12 16, 14:31)
nuva,as jau po vizito pas gerbiama daktara ispudziai kolkas geri,nors skaiciau temoj,kad jis jaunas,bet vistiek maniau vyresnis bus nu bus matyt,kaip cia mums seksis,kol kas liksiu pas ji
Kur cia jau jaunas Atrodo jam greitai 40 metu.
ir kiek girdėjau turi keturis vaikus
QUOTE(Achema @ 2010 12 17, 21:26)
QUOTE(Achema @ 2010 12 17, 20:26)
tai saunu, vadinasi gerai issilaikes daktarelis,nes as jam daugiau 35-36 tikrai neduociau bet juk ne metuose esme,svarbiausia,kad jis tikrai butu toks geras,kaip kad cia yra giriamas
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi Visa nestuma lankiausi pas Gydytoja E. Jakiuna. Labai norejau pas ji ir gimdyti, bet del susiklosciusiu aplinkybiu, gimdziau pas kita jo rekomenduota gydytoja.
Pritariu anksciau issakytai nuomonei, kad kiekvienas vizitas pas si gydytoja nestumo metu budavo lyg maza svente. Tiesa pasakius, labai laukdavu vizitu del to, kad pamatyciau savo mazyli ir suzinociau atsakymus i man nerima keliancius klausimus. Konsultaciju metu jutau ne tik profesionaluma, bet ir rupestinguma...Jei tokiu gydytoju butu daugiau, manau, ir serganciuju skaicius butu mazesnis. Gyd. optimizmas ir palaikymas labai padedavo atsikratyti nereikalingu minciu ir nerimo, budingo busimoms mamytems
Su sio gydytoja pagalba nestumas praejo gerai, dabar supuoju 5 men mazyli
Dekoju gydytojui ir linkiu sekmes tolimesniame darbe
Pritariu anksciau issakytai nuomonei, kad kiekvienas vizitas pas si gydytoja nestumo metu budavo lyg maza svente. Tiesa pasakius, labai laukdavu vizitu del to, kad pamatyciau savo mazyli ir suzinociau atsakymus i man nerima keliancius klausimus. Konsultaciju metu jutau ne tik profesionaluma, bet ir rupestinguma...Jei tokiu gydytoju butu daugiau, manau, ir serganciuju skaicius butu mazesnis. Gyd. optimizmas ir palaikymas labai padedavo atsikratyti nereikalingu minciu ir nerimo, budingo busimoms mamytems
Su sio gydytoja pagalba nestumas praejo gerai, dabar supuoju 5 men mazyli
Dekoju gydytojui ir linkiu sekmes tolimesniame darbe