Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Egidijus Jakiūnas

QUOTE(Kalinka2006 @ 2009 11 15, 15:57)
Gimdziau pas Jakiuna. Liuks, liuks, liuks!  4u.gif  Su juo tariausiu is anksto, labai malonus, viska aiskina ir kartu profesionalas , per gimdyma ir po jo labai padejo. Siltas zmogus yra, net nezinau kaip paaskinti...  thumbup.gif

gal gali papasakot kaip jam atsilyginai? prieš ar po? ir kiek? gali atsakyti į privatą. aš pas jį lankaus su savo pilveliu. noriu kad ir gmdymą priimtų jis 4u.gif
Atsakyti
Gimdžiau antrą vaikutį pas šį gydytoją. Gydytojas yra profesionalas, rolleyes.gif o kaip žmogus labai inteligentiškas, taktiškas, nerealus wub.gif Labai buvo kantrus su manimi, nors aš juo nelabai klausiau gimdymo metų doh.gif . Man liko tik geriausi atsiminimai, todėl net apie trečią vaikutį pagalvoju, kurį norėčiau gimdyti irgi pas jį smile.gif
Atsakyti
Deja ir man teko gimdyt pas ji. Kadan gi as jam nedaviau jokio kysio, tai mano vaika istrauke is "to" pasaulio!!!!!!!! Jis puikiai mate, kad delsti negalima, bet lauke. Tikrai nera geras gydytojas!!!!!!!! Pamatyciau ji gatveje, pereiciau i kita puse!!!!!!!!!!!!! Jo laime, kad viskas baigesi gerai mano vaikui, kitaip neturetu jau savo licencijos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Linkiu su juo nesusidurti!!!!!!!
Atsakyti
Sveikos, mamytes! 4u.gif Noreciau suzinoti jo kontaktus, kiek ima uz gimdyma CP. smile.gif
Galima i AZ
Atsakyti
o kiek kainuoja gimdymas pas jį. Galit į AZ parasyti. Aciu
Atsakyti
o man jis labai nepatiko, saltas, nekalbus, nieko normaliai nepaaiskino, nezinau, gal jei buciau jo nuolatine paciente, gal kitaip butu...
Atsakyti
O man tai nuostabus gydytojas. Jau seniai pas ji lankausi. labai manim rupinasi- daug pagelbejo. Moka paguosti, nuraminti. Tikrai rekomenduoju!!
Atsakyti
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 09 22, 16:43)
O man tai nuostabus gydytojas. Jau seniai pas ji lankausi. labai manim rupinasi- daug pagelbejo. Moka paguosti, nuraminti. Tikrai rekomenduoju!!

Gelyte13, ar galetum atsiusti i AZ jo kontaktus ir kainas, konsultaciju ir CP?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2010 09 29, 00:29)
Gelyte13, ar galetum atsiusti i AZ jo  kontaktus ir kainas, konsultaciju ir CP?
4u.gif

ir man jeigu imanoma buciau labai dekinga 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mano nėštumą prižiūrėjo bei gimdymą priėmė šis gydytojas. Dėmesingas ir atsakingas gydytojas, priimantis apgalvotus sprendimus. Visada išsamiai atsako į rūpimus klausimus remdamasis tiek asmenine, tiek medicinine praktika. Esu jam dėkinga, nes tik jo profesionalumo dėka sklandžiai praėjo mano gimdymas, kas įtakojo mano pačios spartų atsigavimą po jo. Greitu laiku su vyru planuosime antrą mažiuką, kurį gimdyti žadu tik šio gydytojo priežiūroje.
Atsakyti
mes irgi atsitiktinai papuolem pas si gydytoja. Kadangi gimdymas buvo labai lengvas ir greitas, tai viskas buvo puiku. Gimdziau nakti, tai ryte buvo specialiai uzejes paklausti, kaip jauciuosi. Nieko nemokejom, bet tikrai labai rupestingas gydytojas. thumbup.gif
Atsakyti
as su siuo gydytoju susitikau Narmedoje, kai suziojau jog laukiuosi wub.gif istikruju , svajojau pas ji gimdyti, (vient tik del antakalnio kliniku ten negimdziau)manau , tikrai nebuciau nusivylus, nuostabus daktaras, prieme ir klinikose kai reikejo pasitikrint, nors as nesu ten paciente, siltas, mandagus, viska paaiskinantis, smagu kad tokiu gydytoju yra. nepalyginsi us vgn gydytojom, kuriom jei kysio neduodi, tai elgasi kaip su valkata.
Atsakyti