Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Egidijus Jakiūnas

Tik patys geriausi zodziai siam gydytojui.
Negimdziau pas ji, bet teko kreiptis ekstra atveju i AK kai jis budejo. Tai labai labai geras gydytojas. Labai demesingas, siltas, tikras profesionalas. Viska issamiai isasikina, atsako i visus klausimus, nuramina.
Pats demesingiausiai ir silciausias is visu gyd., su kuriais teko susidurti.
Jei tektu antra leliuka gimdyti nestuke.gif pas ji, labai apsidziaugciau bigsmile.gif , tikrai jausciausi saugiose rankose.
Atsakyti
O kaip šis gydytojas, kaip ginekologas? Ar išmano apie žaizdeles etc.?
Atsakyti
QUOTE(Jasminete @ 2009 12 07, 11:51)
Tik patys geriausi zodziai siam gydytojui. 
Negimdziau pas ji, bet teko kreiptis ekstra atveju i AK kai jis budejo. Tai labai labai geras gydytojas. Labai demesingas, siltas, tikras profesionalas. Viska issamiai isasikina, atsako i visus klausimus, nuramina.
Pats demesingiausiai ir silciausias is visu gyd., su kuriais teko susidurti.
Jei tektu antra leliuka gimdyti  nestuke.gif pas ji, labai apsidziaugciau bigsmile.gif , tikrai jausciausi saugiose rankose.

pritariu visu 100 proc. thumbup.gif labai dziaugiuosi,kad butent pas ji gimdziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paunksne @ 2010 01 27, 14:28)
O kaip šis gydytojas, kaip ginekologas? Ar išmano apie žaizdeles etc.?

Sis gydytojas ir gimdimus puikiai priimineja ir ginekologines problemas sprendzia -jis dar ir puikiai operuoja.
Atsakyti
Tiesą sakant, jau buvau pas jį, Narmedoje, nes registratorė rekomendavo jį, kaip gydytoją užsiimantį ne tik nėštukėmis. Visiškai pritariu aukščiau esantiems komentarams: jaunas, bet profesionalus, taktiškas ir kartu liberalus smile.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau pas si daktara.Tikrai super,nesitariau, papuoliau atsitiktinai smile.gif
Antra noreciau irgi pas ji gimdyti,tik kontaktu neturiu,gal kas turi|? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
As irgi planuoju gimdyti pas si gydytoja. Mergaites, gal kas zinote kiek jis kainuoja?
Atsakyti
Sveiki, labi mazai informacijos apie si gydytoja., bet visi atsiliepimai geri wub.gif
Ar jis mazai gimdymu priima? gal kas gali pasidalinti patirtimi: koks jo poziuris i epidurini? Ar atvaziuoja nakti? kiek jam atsidekojote? blush2.gif Galima i AZ
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 11, 15:03)
Sveiki, labi mazai informacijos apie si gydytoja., bet visi atsiliepimai geri wub.gif
Ar jis mazai gimdymu priima? gal kas gali pasidalinti patirtimi: koks jo poziuris i epidurini? Ar atvaziuoja nakti? kiek jam atsidekojote? blush2.gif  Galima i AZ

ir man idomu tas pats apie ji smile.gif
o jis naturalistas ar skatina, daro epidura?
Atsakyti
QUOTE(herbarija @ 2010 05 13, 11:43)

Matyt cezario be reikalo tikrai nedaro, tai teisingai thumbup.gif Cia straipsnis:

http://www.pasveik.l...tu-vengti/28672
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 13, 11:45)
Matyt cezario be reikalo tikrai nedaro, tai teisingai thumbup.gif  Cia straipsnis:

http://www.pasveik.l...tu-vengti/28672

cia tai gerai. man pirmas buvo cp, reix suzinot galimybes del antro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(herbarija @ 2010 05 13, 08:43)

trumpai papasakosiu - ash atvaziavau su epiduro rinkiniu ;0 klausiau pas ji ar verta daryti, o jis man sako - jeigu nusiteikus, tada kvieciu anesteziologe smile.gif

man bsk paskatino smile.gif

bet ish tiesu nerealus gydytojas wub.gif nors gimdziau vasari ir nepasitaike progos jam atsidekot (tuo metu keitesi pamaina) noreciau jam ish visos sirdies padekot thumbup.gif
Atsakyti