Gal kas gimdėt pas šį jauną gydytoją? Pati pas jį gimdžiau antrą vaiką, pasirodė labai malonus. Bet kadangi gimdymas buvo palyginti lengvas, tai per daug to gydytojo ir nemačiau...
Gal yra daugiau atsiliepimų, kaip jam sekasi dirbti? Planuojuos į ateitį...
Ir aš, ir mano brolienė gimdėm pas šį gydytoją. Abi labai patenkintos jo darbu. Tikrai labai malonus ir šaunus gydytojas Manau, kai gimdysiu antrą irgi kreipsiuos į jį
mane sis gydytojas ir gi domina?
nes perskaiciau straipsni apie ji ,suzinojau,kad jis turi 4 vaikucius...ir darbe apie ji kiek zinau gydytoja Drazdiene gerai atsiliepe..
renkuosi gydytoja, o apie si nieko nieks nesneka cia forume??
ar jis nieko nedaro??
Kaip suprantu, čia tas pats Egidijus Jakiūnas.
Kamieninių ląstelių banko medicinos vadovas
Gydytojas-Akušeris
Egidijus Jakiūnas
egidijusjakiunas@gmail.com
Gal jis labiau užimtas šitose pareigose, negu klinikose, todėl rečiau priiminėja gimdymus?.. Čia tik toks spėjimas, kodėl šitoj temoj apie jį taip mažai atsiliepimų...
Varle123, gal kartais straipsnis internetinis? Jei taip, gal turi nuorodą, nes per Google neradau?
Kamieninių ląstelių banko medicinos vadovas
Gydytojas-Akušeris
Egidijus Jakiūnas
egidijusjakiunas@gmail.com
Gal jis labiau užimtas šitose pareigose, negu klinikose, todėl rečiau priiminėja gimdymus?.. Čia tik toks spėjimas, kodėl šitoj temoj apie jį taip mažai atsiliepimų...
Varle123, gal kartais straipsnis internetinis? Jei taip, gal turi nuorodą, nes per Google neradau?
QUOTE(ner_ko @ 2008 07 10, 12:27)
Kaip suprantu, čia tas pats Egidijus Jakiūnas.
zurnale Moters savaitgalis
Aš irgi gimdžiau pas šį gydytoją.Tik geriausi atsiliepimai ir prisiminimai.Gimdydama dėka gydytojo ir jo komandos jaučiausi saugi dėl savęs ir vaikiuko.Todėl nuotraukose darytuose iškarto pagimdžius matosi plati mano šypsena .
Norėčiau ir antrąjį vaikutį gimdyti būtent pas jį.
Norėčiau ir antrąjį vaikutį gimdyti būtent pas jį.
Turejau kvaila kompleksa neiti pas vyrus ginekologus i konsultacija. Neseniai sio gydytojo deka, to komplekso nebeturiu. Tas gydytojas- zvaigzde- tokio tipo zmonems lemta buti savais profais pasirinktoje srityje. Profesionali konsultacija, issamus atsakymai i klausimus ir begaline inteligencija.
Jis dabar ne tik priimineja gimdymus, bet ir konsultuoja privacioje ginekologineje klinikoje Konarskio g.
Jis dabar ne tik priimineja gimdymus, bet ir konsultuoja privacioje ginekologineje klinikoje Konarskio g.
QUOTE(varle123 @ 2008 06 29, 21:40)
mane sis gydytojas ir gi domina?
nes perskaiciau straipsni apie ji ,suzinojau,kad jis turi 4 vaikucius...ir darbe apie ji kiek zinau gydytoja Drazdiene gerai atsiliepe..
renkuosi gydytoja, o apie si nieko nieks nesneka cia forume??
ar jis nieko nedaro??
Antakalnio klinikose jis priklauso ginekologijos skyriui, o ne akušeriniam, bet kaip ir visi ginekologai priima gimdymus tik reikia tiesiogiai su juo tartis.
Tiesa, kad turi 4 vaikus
QUOTE(ausra 13 @ 2009 02 18, 10:37)
Sveikos. Gal kuri neseniai gimdėte pas šį gydytoją? Jeigu gimdymas naktį ar jis atvažiuoja? Kokia kaina?
Manau, kad kaina kaip ir visu ir jeigu esi susitarus, tai tikrai nakti atvaziuos...
Gimdžiau pas gyd. Jakiūną 2005 m. Nors buvo jau seniai, bet likę geri prisiminimai. Iš anksto nesitarėm. Piežiūros pakako, rūpesčio ir profesionalumo taip pat. Labai malonus buvo po gimdymo. Aišku, gimdymas buvo nekomplikuotas, tai pagrindinį darbą dirbo akušerė.