Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kirpėja Alytuje

QUOTE(seneda @ 2009 02 01, 21:39)
Oi labai aktuali tema man dabar, prisidirbau su plaukais, daziausi plaukus pas viena kirpeja, nepamenu dabar kaip ji vardu, baisu, norejau plauku i baltuma, plaukai buvo dazyti gelsvai, bet jau nuaugeir nubluke, norejau persidazyti visus i baltuma daugiau ir se tau, esu ryza, sake kad smelio spalva nusiplaus, bet jau savaite daznai plaunu o plaukai ryzi, kraupu, baisu ir i gatve iseiti, tai ieskau geros kirpejos kuri pataisytu sita klaida. Susigundziau "Asta", kurioj vietoj ji randasi? kokios kainos?

vaje.... uzjauciu.... as kai einu dazyt sviesiai tai pirmiausia ispyskinu, kad nenoriu jokio geltono arba kaip jos vadina auksinio atspalvio, nes man tai yra ryza spalva, kurios as baisiai nemegstu ir jei taip nudazys tai skandalinsiu blush2.gif
tai tada supranta kad nenoriu jokiu auksiniu atspalviu.
Reikia sakyt kad nori buti California blonde thumbup.gif
As kita savaite eisiu plauku dazyt... tai irgi nezinau kur eiti...
Atsakyti
Kadangi mano kirpeja koja susilauze, tai as emiausi saviveiklos ir va kas gavosi:
http://public.fotki....tvaizd0041.html
Nu bet jau galai po tos saviveiklos nutriuso, tai siaubingai doh.gif Kadangi pati sau nusikirpt negaliu smile.gif , tai neapsisprendziu kur eit, kad labai nenutrumpintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 02 02, 16:25)
Kadangi mano kirpeja koja susilauze, tai as emiausi saviveiklos ir va kas gavosi:
http://public.fotki....tvaizd0041.html
Nu bet jau galai po tos saviveiklos nutriuso, tai siaubingai doh.gif Kadangi pati sau nusikirpt negaliu smile.gif , tai neapsisprendziu kur eit, kad labai nenutrumpintu g.gif

Niu jo plaukucius siek tiek nubalinai..... blush2.gif

as eisiu i centro IKI kirpykla, pas Felicija, kuriai kazkada lyg Fereka priklause, siaip ar taip ji anksciau Ferekoj dirbo.

Tik neik i Sicilijana doh.gif jau jos nuo klientu skaiciaus visai nukvake ir varo konvejeriu, negaliu pakest tos atmosferos ir visuomet ne blondine, bet ryza iseidavau, aiskink neaiskinus, kad nenoriu gelsvo atspalvio...

Anksciau eidavau i Asta, pas Ina, bet ji kazkur kitur isejo....

Drauges dar gyre Ruta (atrodo taip vadinsi), ten kur uz buvusio zuvinto yra viesbutis, vienas is naujesniu salonu.

Atsakyti
Siaubas, plauku galiukai net trupa ohmy.gif Merginos, nuosirdus mano patarimas, nesviesinkit plauku pacios doh.gif
Atsakyti
na zinok nenoriu gasdinti, bet geriausia iseitis tokioj situacijoj tai plaukus pakirpti.... ir naudok vitaminus, po truputi plaukai atsistatys. Bet butinai pakirpk, jei galiukai trupa, ju jau neisgelbesi, o plaukus per puse metu, gerai priziuredama tikrai atstatysi.
Pati turejau tokia problema, man kirpykloje nudegino plaukus, tiesiog perlaike doh.gif
Atsakyti
turiu ilgokus plaukus...bet jau reikia pasikirpti galiukus...
ieskau kirpyklos,kad per daug "nenuciurintu" smile.gif
gal zinot kirpeju,kurios saugoja ir per daug nenukerpa plauku?
Atsakyti
QUOTE(vyteneur @ 2009 02 03, 17:56)
turiu ilgokus plaukus...bet jau reikia pasikirpti galiukus...
ieskau kirpyklos,kad per daug "nenuciurintu" smile.gif
gal zinot kirpeju,kurios saugoja ir per daug nenukerpa plauku?

Paskaityk visa skyreli, pilna salonu ir kirpeju kurias rekomenduoja daugiau ar maziau mirksiukas.gif

jei tik galiukus reikia pakirpti, tai cia nieko sudetinga, tikriausiai kiekviena kirpeja susitvarkys, tik atejus pirmiausia ispyskink, man tik pora centimetriuku, o ne puse ilgio kirpti reikia.

Dazniausiai minetos kirpyklos yra Asta (cia salia buvusio Zuvinto),Ruta ar kazkaip panasiai (uz to pacio buvusio Zuvinto), centrinio IKI antram aukste, Siciljana (vienas is brangesniu salonu).... na kas dar???? as daugiau neatsimenu....
Atsakyti
Sveikos Alytiskes 4u.gif .Galiu parekomenduot 'Ruta' apie kuria cia nemazai rasoma.Tikrai auksto lygio salonas.Kerpuosi ir dazausi pas Sigita,nuostabi kirpeja.Siuo metu gyvenu Londone tai va ieskau geros kirpejos,sunkiai sekasi doh.gif .Kai bunu Alytuje tai vis uzbegu atsisviezinti.Is salono iseinu su didele sypsena veide.Kainos aisku ne mazos,bet toks rezultatas vertas.
Atsakyti
Na ka,atsiauginau as savo naturalius plaukus,o visisko sviesinimo ir vel noriu pasisviesinti,tik si karta noriu sruogelem,bet tik ne ryzom ir be jokio geltono atspalvio.gal patartumet kur galetu nudazyti iskart sviesiai i pilkuma tokiom sruogelem,vienu zodziu,tokia spalva,kurios noreciau ax.gif lankausi astoj pas vilma,bet pas ja tik kerpuosi,tai vat nezinau,kaip su dazymu pas ja butu,gal kuri pas ja sviesinot plaukucius ir atsiliepimu kokiu parasysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 02 19, 19:32)
Na ka,atsiauginau as savo naturalius plaukus,o visisko sviesinimo ir vel noriu pasisviesinti,tik si karta noriu sruogelem,bet tik ne ryzom ir be jokio geltono atspalvio.gal patartumet kur galetu nudazyti iskart sviesiai i pilkuma tokiom sruogelem,vienu zodziu,tokia spalva,kurios noreciau ax.gif lankausi astoj pas vilma,bet pas ja tik kerpuosi,tai vat nezinau,kaip su dazymu pas ja butu,gal kuri pas ja sviesinot plaukucius ir atsiliepimu kokiu parasysit mirksiukas.gif

sviesinai, atsiauginai ir vel sviesint nori? g.gif ... as tik plaukus su tuo sviesinimu susigadinau, tai sakiau daugiau nedazysiu atsiauginusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2009 02 19, 20:13)
sviesinai, atsiauginai ir vel sviesint nori? g.gif ... as tik plaukus su tuo sviesinimu susigadinau, tai sakiau daugiau nedazysiu atsiauginusi ax.gif

as irgi ziauriai susiedziau,bet juk taip grazu sviesus plaukai ir man labai tiko ax.gif tai vis dabar durinuosi ka daryti ir gaila,bet noriu,nzn...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 02 20, 14:54)
as irgi ziauriai susiedziau,bet juk taip grazu sviesus plaukai ir man labai tiko ax.gif tai vis dabar durinuosi ka daryti ir gaila,bet noriu,nzn...... doh.gif

as irgi sviesinu plaukus ir nieko, zinoma buna, kad visai nusauseja, be cia po vasaros, saules, baseino ar juros ir tai, kad atostogaudama skiriu maziau demesio plaukams.

Kad plaukai butu grazus su jais reikia nemazai pavargti, deti kaukes, naudoti tinkamas priemones, dazyti tokiais dazais, kurie kuo maziau sausintu plaukus.

o plakucius dazyti patarciau arba Rutoj arba Astoj, ten naudoja gerus dazus. Asta pigesnis salonas, bet neprastesnis paslaugu kokybes atzvilgiu thumbup.gif Ruta daug naujesnis, modernesnis todel brangesnis
Atsakyti