QUOTE(Elektraaa @ 2009 01 03, 14:10)
Man Alytuj labiausiai patinka Siciliana Kerpuosi, sukuojuosi pas Snieguole Labai graziai priaugina plaukus Daina pas jokia kita kirpeja neiciau priaugint plaukuciu, ji padeda issirinkti tokias spalvytes, kad tiktu prie veido, o ir priaugina labai originaliai Snieguole kerpa mano teti, MB, mano mama ir MB mama - visus pazistamus ir visi labai dziaugiasi, kad dar tokiu kirpeju yra Alytuje, aisq kainos nera labai pigios, bet uz gera darba negaila ir atitinkamai susimoket Labiausiai esu nusivylus kirpykla, esancia prie Palermo , taip pat buvus Ikej ir Odej Odej bandziau kirptis pas Inga - labai sauni kirpeja, taciau jos parinkta spalvyte man nelabai patiko
Dazniausiai, jei isbandineju nauja kirpeja, tai visada ziuriu kaip ji pati atrodo Jei jos pacios plaukai nesukuoti, susivele ir isvis baisus, tada net neinu pas ja (o nesusisukavusiu ar labai jau "bobiskom seveliurom" kirpeju Alytuj nemazai)...
Pvz Snieguoles niekada nepamatysi nepasitvarkiusios
Dazniausiai, jei isbandineju nauja kirpeja, tai visada ziuriu kaip ji pati atrodo Jei jos pacios plaukai nesukuoti, susivele ir isvis baisus, tada net neinu pas ja (o nesusisukavusiu ar labai jau "bobiskom seveliurom" kirpeju Alytuj nemazai)...
Pvz Snieguoles niekada nepamatysi nepasitvarkiusios
bet uztai snieguole sukuoja ir kerpa pagal sablona, is jos iseina visos su vienodom sukuosenom
o ir pati, ok prisispakliavus ir savo spuogus bei rauksles paslepus po tona pudros, o plaukai pati skundesi kad baisiai slenka ir nezino ka daryti, spalva irgi ot, jau taip nubalinti, net ir nekeista kad ja plaukai palieka.
Mane ji daze gana ilgai, bet niekada nebuvau patenkinta jos darbu, zinoma, kerpa ir dazo geriau nei puse Alyraus kirpyklu, bet is jos iseidavau ne blondine, bet ruza, po to tas auksinis atspalvis nusiplaudavo ir spalva budavo bet taip per pora metu jos ir neitikinau, kad man nereikai auskinio atspalvio.
O nervina mane ta kirpykla, nes vienai klientei padazo plaukus, kol ta laiko, kita apkerpa, zinoma pirmoji perlaiko....
Astoj patiko tai, kad jei tau paskyre valanda, tai tik tu viena ir busi ir dar kavos gausi ir siaip labai maloniai aptarnauja, bet ir ten man siek tiek bobiskas stilius.
Griztu kartais i Alytu, tai irgi nebezinau kur eiti... tai dazniausiai ir sukuosi tarp sicilijanos ir astos, nors ir netinka jos man 100% bet bent jau zinau ko tiketis blogiausiu atveju