As ir pas Nomeda lankiausi pora kartu, ir abu kartus buvau labai patenkinata
QUOTE(Elektraaa @ 2009 11 06, 01:22)
Ai man tokie visokei pliotkai tai juoka kelia
Alytuj gyvena labai daug bobuciu, kaimietukiu, neturinciu ka veikt tik visus is eiles pliotkinanciu
Pasakokit apie save, o ne apie savo draugiu drauges
Papildyta:
Ir beje cia tema ne purvais pilstytis, o pagirti ar rekomenduoti "gera kirpeja Alytuje"
Alytuj gyvena labai daug bobuciu, kaimietukiu, neturinciu ka veikt tik visus is eiles pliotkinanciu
Pasakokit apie save, o ne apie savo draugiu drauges
Papildyta:
Ir beje cia tema ne purvais pilstytis, o pagirti ar rekomenduoti "gera kirpeja Alytuje"
tema - gera kirpeja Alytuje, bet daugiausiai nuomoniu tema - bloga kirpeja Alytuje ne kur eiti, bet kur neiti cia rasoma
Nors gyvenu ne Alytuje, bet noriu pagirti kirpėją Jūratę (pavardės tiksliai nepamenu - Gavėnienė... Gavėnaitienė... ar pan.) "Sicilianoje". Teko pas ją keletą kartų dažytis (šviesinti) plaukus. Pirmą kartą smulkiai visko išklausinėjo apie plaukus ir apie tai ko noriu. Labai patiko ir ji pati, ir jos darbas. Tikrai eičiau pas ją dar ne kartą, bet mano finansai to daryti neleidžia...
O "ne i tema", tai salono savininkė Snieguolė man baisi atrodė su savo plaukais ir makiažu
O "ne i tema", tai salono savininkė Snieguolė man baisi atrodė su savo plaukais ir makiažu
Kad kiekviena is musu butu tokia baisi kaip ji, ir dar tokiam amziui
Del skonio niekas nesigincina Bet moteris tikrai lb grazi ir susitvarkius, niekada jos nesu macius susikuitusios ir susivelusios
O kiek daug pas mus kirpyklu, kuriose dirba susikuitusios motereles, nepasidaziusios ir isvis, kaip is lovos islipusios
Jei jau dirbi toki darba, tai ir atitinkamai turi atrodyti
Ir gal biagiam viena karta sita varyma ir badyma pirstais Negrazu
Del skonio niekas nesigincina Bet moteris tikrai lb grazi ir susitvarkius, niekada jos nesu macius susikuitusios ir susivelusios
O kiek daug pas mus kirpyklu, kuriose dirba susikuitusios motereles, nepasidaziusios ir isvis, kaip is lovos islipusios
QUOTE(Elektraaa @ 2009 11 10, 14:17)
Kad kiekviena is musu butu tokia baisi kaip ji, ir dar tokiam amziui
jei labai kas nori peikti, tegul raso i juodaji kirpeju sarasa
Sveikutes zinau,kad ne sioje temoje turiu klausti apie tai,bet kur reikia,man ten neatsake,kai kazkada klausiau todel nusprendziau paklausti jusu.gal zinote nebloga kosmetologe,kuri ispesiotu antakius,nutariau pakeisti forma,tai butu gerai,kad nusimanytu apie tai,nes ataugusius palukelius galiu ir pati issipesti,o vat forma suteikti nauja kitas dalykas lauksiu jusu nuomoniu
QUOTE(wenita @ 2009 11 10, 17:33)
Sveikutes zinau,kad ne sioje temoje turiu klausti apie tai,bet kur reikia,man ten neatsake,kai kazkada klausiau todel nusprendziau paklausti jusu.gal zinote nebloga kosmetologe,kuri ispesiotu antakius,nutariau pakeisti forma,tai butu gerai,kad nusimanytu apie tai,nes ataugusius palukelius galiu ir pati issipesti,o vat forma suteikti nauja kitas dalykas lauksiu jusu nuomoniu
galiu rekomenduoti savo kosmetologe, zinok, as kai pas ja pirma karta issipesiojau, nes man kirpeja pesiodavo anksciau, tai pas ja ir pasilikau man labai pas ja patinka, grazia forma padaro, graziai nudazo jei reikia jei nori parasyk man i AZ, duosiu kontaktus
QUOTE(wenita @ 2009 10 30, 19:41)
taip dirba,pas ja lankausi jau metai laiko,man patiko,ir pakarpe plaukus graziai ir sruogelem daze,bet dabar,kai visai sviesus,tai man ji nenudazo kokios noriu spalvos,kuo toliau tuo labiau i ryzuma einu,tai bandysiu ieskoti kitos,nors ir dazai geri ir siaip ji man faina,bet....
ačius nes buvus Lietuvoj tik prieš metus, o visada pas ją lankausi... galvojau, gal pabėgusi kur per tiek laiko...
Papildyta:
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 10, 16:19)
galiu rekomenduoti savo kosmetologe, zinok, as kai pas ja pirma karta issipesiojau, nes man kirpeja pesiodavo anksciau, tai pas ja ir pasilikau man labai pas ja patinka, grazia forma padaro, graziai nudazo jei reikia jei nori parasyk man i AZ, duosiu kontaktus
ir man reikėtų...
sveikutes pasisakysiu apie ,,sicilianoje'' dirbancia Jurate man ji patiko,darbas irgi,bet man niekada neteko pas ja dazyti plauku,nes mano jie isvis nedazyti todel apie dazyma nieko negaliu pasakyti tik ji daug kalba
gal turite kas nors odej dirbancios Ingos kontaktus?
gal turite kas nors odej dirbancios Ingos kontaktus?
O aš kaip ir kažkada anksčiau rašiau vėl eisiu šukuosenos darytis į Sicilianą pas Snieguolę, ką mano manymu, ji tikrai puikiai sugeba, o kirpsiuosi ir toliau Gijoj pas Jana Labai maloni moteris ir šiaip suprantanti, ko nori klientas:) Tiesa, ji palankiausia toms, kurios nori daugiau klasikinių kirpimų arba trokšta atsiauginti plaukus:) Dar niekada neturėjau tokios kirpėjos, kuri man padėtų atsiauginti plaukus, o ši kaip tik
gal kuri parekomeduotumet kirpeja,kuri tikrai sugebetu ir moketu iskarpyti plaukus,o noriu va tokio karpymo