Norėjau paklaust, kai siunčiatės ir Rapidshare, lengvai kodus pataikot? Nu man tai tik iš kelinto karto pasiseka, gal sakau visai žiopla Atrodo, kad teisingai suvedu, bet vis klaidą rodo
O aš šiandien baisiai nustebau besisiųsdama Amanitos įdėtus žurnalus iš ryto, kad jokių kodų nereikėjo įvedinėt. Na ne pirmą kart siunčiuos, tikrai reikėdavo ir dabar pažiūrėjau - reikia, o vat ryte greit viską parsisiunčiau, nes su tais kodais žaist nereikėjo.
Leidzia ivest tik keturias kodo raides ar skaicius ,o ismeta koda 6-8 simboliu vesk jei nori O gal butu galima tuos zurnalus is "rapido" kur nors paziuret As dazniausiai nesisiunciu visu zurnalu ,o issisaugau tik tuos modelius kurie l.patinka
Aš kaip suprantu reikia įvesti tas raides, kuriose yra tas katinas sėdintis, bet turbūt ne visada gerai įžvelgiu. O be kodų turbūt yra tam tikras kiekis kiek leidžia atsisiųsti, o po to jau reikalauja
Sveikos,gal galit padėt?mažoji mano pradangino žurnaliuką"Mezginių pasaulis" tik nežinau koks ten buvo numeris šio pavasario,berods užpraeitas,vienas buvo apie paltus,tai sekantis,nusižiūrėjau nert tokia ten buvo violetinė palaidinė nerta vašeliu,o žurnalo neberandu nors tu ką,visus namus išieškojau,gal kas turit?
del tu kodu, kartais buna tokios tipo laimingos valandos kai laisvai siustis gali ka nori ir nereikalauja kodu, o kita kart reikalauja. kartais nepataikau ir as, bet manau del to kad kartais gal nesuprantu ar ten didzioji ar mazoji raide. ai koks skirtumas, svarbu finalas - vistiek parsisiunciam.
Sveikos,gal galit padėt?mažoji mano pradangino žurnaliuką"Mezginių pasaulis" tik nežinau koks ten buvo numeris šio pavasario,berods užpraeitas,vienas buvo apie paltus,tai sekantis,nusižiūrėjau nert tokia ten buvo violetinė palaidinė nerta vašeliu,o žurnalo neberandu nors tu ką,visus namus išieškojau,gal kas turit?