Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai - 5

QUOTE(liepa50 @ 2008 06 11, 02:28)
Haekel Traeume von OZ
user posted image
Shareonall

Lea Sonderheft Bruegger Haekelei
user posted image
Shareonall

Intermezzo Anchor Fasion_-2.
user posted image
Shareonall

Intermezzo Anchor Fasion-1
user posted image
Shareonall

Sveikos merginos,
Gal galit padeti kur nors gauti du pirmus zurnaliukus?Labai labai aciu is anksto!!!!
Atsakyti
ar kuri zino kur galeciau ieskot shemuciu apie uzuolaideles? 4u.gif
Atsakyti
Gal dar tokio nebuvo
Diana kreativ 2008-05

user posted image

Diana Kreativ
Atsakyti
ir dar svarbu tai, kad siusti is picasos albumu leidziama tik per internet explorer narsykle, nei per Opera, nei per mozila man neduoda siusti. tad gal jums tas pats smile.gif bandykit per Internet explorer wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ramunyte* @ 2008 09 29, 19:52)
ir dar svarbu tai, kad siusti is picasos albumu leidziama tik per internet explorer narsykle, nei per Opera, nei per mozila man neduoda siusti. tad gal jums tas pats smile.gif bandykit per Internet explorer wink.gif

O aš su Mozilla be problemų parsisiunčiu. Gal kokie nustatymai "vietinės reikšmės" neleidžia pas jus to daryti g.gif
Atsakyti
Anksciau ir as atsisiusdavau zurnalus per Mozila, o kai atsinaujinau versija, irgi negaliu atsisiust.
Atsakyti
Labutis darbštuolytės 4u.gif

Gal kuri turin žurnaliuką "Rankdarbių kraitė" kur buvo macheriniai mezginiai ir labai man įstrigusi raudona kiauraraščiu megsta liemenė. Turėjau šį žurnalą, bet įtariu,kad su sena spauda atsidūrė pečiuje doh.gif

Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 09 29, 18:27)
ar kuri zino kur galeciau ieskot shemuciu apie uzuolaideles? 4u.gif

serveteliu temoje gal 30 psl yra ideta daug nuorodu su uzuolaidelem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 09 30, 08:40)
Anksciau ir as atsisiusdavau zurnalus per Mozila, o kai atsinaujinau versija, irgi negaliu atsisiust.

Problema (jei čia ta pati) sprendžiama labai paprastai -- iš naujo suinstaliuoti Picasa. Man padėjo.
Atsakyti
Man nepadejo. Idomu, kokia pas tave Mozilos versija.
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 09 30, 13:32)
serveteliu temoje gal 30 psl yra ideta daug nuorodu su uzuolaidelem mirksiukas.gif

labai aciu 4u.gif bandysim ieskot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 09 30, 19:01)
Man nepadejo. Idomu, kokia pas tave Mozilos versija.

3.0.3. Kai instaliavau, daugmaž 3.0.1 buvo. Vienu žodžiu, problemos atsirado su trečia versija, bet perinstaliavus susitvarkė. A, tiesa, aš Picasa irgi 3 versija instaliavau (nors dar negalutinė, bet kultūringiau veikia. Su ankstesne siunčiant paveiksliukus pastoviai keli dingdavo, su šita tokių cirkų kol kas nepasitaikė).
Atsakyti