Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai - 5

Pataisiau nuoroda, dabar turetu siustis
user posted image
http://depositfiles.com/files/8250084

Papildyta:
Daugiau Mastericu yra cia
Atsakyti
QUOTE(superpiene @ 2008 09 27, 08:34)
sveikos mergaites,gal kuri esat parsisiuntusi Mastericos  zurnala,man tai neduoda jo persisiusti,  verysad.gif

Gal is Picasos pavyks atsisiusti.

Picasa
Atsakyti
Mergaitės, o rudens Verena jau buvo ar ne? g.gif
Atsakyti
labukas,ieskojau bet lyg ir neradau temeles ar klausimuko apie nertas ar megstas uzuolaideles miegamajam,kurios pagyvintu bendra vaizda,
jei kas zinot,aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 09 27, 22:06)
Mergaitės, o rudens Verena jau buvo ar ne?  g.gif

Jau yra:
Rapidshare

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2008 09 28, 12:38)

Ačiū 4u.gif Gal ir vokiška jau yra?
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 09 28, 15:57)
Ačiū  4u.gif Gal ir vokiška jau yra?

multi
Atsakyti
Labas

Turiu klausymą. blush2.gif

Kaip atsisiųsti failus iš Picasa. Man leidžia arba tik moku atsisiųsti po vieną lapą. ax.gif O tai labai ilgai užtrunka. g.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Rivatakė @ 2008 09 29, 16:12)
Labas

Turiu klausymą.  blush2.gif

Kaip atsisiųsti failus iš Picasa. Man leidžia arba tik moku atsisiųsti po vieną lapą.  ax.gif O tai labai ilgai užtrunka.  g.gif

Ačiū

Reikia parsisiųsti Picasa programėlę į kompiuterį, tada leis atsisiųsti visą albumą.
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 09 29, 16:32)
Reikia parsisiųsti Picasa programėlę į kompiuterį, tada leis atsisiųsti visą albumą.

O aš turiu ir tą programą, bet vis tiek galiu atsisiųsti tik po vieną lapą. (aš prisiregistravusi, ir pati savo albumą turiu) g.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atidaroma "Atsisiųsti",spaudžiama "Atsisiųsti į Pikasą",toliau atsiranda lentelė su visom to albumo nuotraukom
user posted image
spaudžiam atsisiųsti.Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Daliute @ 2008 09 29, 20:43)

Atidaroma "Atsisiųsti",spaudžiama "Atsisiųsti į Pikasą",toliau atsiranda lentelė su visom to albumo nuotraukom

spaudžiam atsisiųsti.Sėkmės!

Reiškia, šita funkcija dingo Fire Fox naršyklėje, bet ankščiau buvo... Patikrinau per Internet Explorer yra ši funkcija... Keista. g.gif
Atsakyti