Pataisiau nuoroda, dabar turetu siustis
http://depositfiles.com/files/8250084
Papildyta:
Daugiau Mastericu yra cia
QUOTE(superpiene @ 2008 09 27, 08:34)
sveikos mergaites,gal kuri esat parsisiuntusi Mastericos zurnala,man tai neduoda jo persisiusti,
Gal is Picasos pavyks atsisiusti.
Picasa
Mergaitės, o rudens Verena jau buvo ar ne?
labukas,ieskojau bet lyg ir neradau temeles ar klausimuko apie nertas ar megstas uzuolaideles miegamajam,kurios pagyvintu bendra vaizda,
jei kas zinot,aciu labai
jei kas zinot,aciu labai
QUOTE(Amanita @ 2008 09 28, 12:38)
Ačiū Gal ir vokiška jau yra?
Labas
Turiu klausymą.
Kaip atsisiųsti failus iš Picasa. Man leidžia arba tik moku atsisiųsti po vieną lapą. O tai labai ilgai užtrunka.
Ačiū
Turiu klausymą.
Kaip atsisiųsti failus iš Picasa. Man leidžia arba tik moku atsisiųsti po vieną lapą. O tai labai ilgai užtrunka.
Ačiū
QUOTE(Rivatakė @ 2008 09 29, 16:12)
Labas
Turiu klausymą.
Ačiū
Turiu klausymą.
Ačiū
Reikia parsisiųsti Picasa programėlę į kompiuterį, tada leis atsisiųsti visą albumą.
QUOTE(neringata @ 2008 09 29, 16:32)
Reikia parsisiųsti Picasa programėlę į kompiuterį, tada leis atsisiųsti visą albumą.
O aš turiu ir tą programą, bet vis tiek galiu atsisiųsti tik po vieną lapą. (aš prisiregistravusi, ir pati savo albumą turiu)
Atidaroma "Atsisiųsti",spaudžiama "Atsisiųsti į Pikasą",toliau atsiranda lentelė su visom to albumo nuotraukom
spaudžiam atsisiųsti.Sėkmės!
QUOTE(Daliute @ 2008 09 29, 20:43)
Atidaroma "Atsisiųsti",spaudžiama "Atsisiųsti į Pikasą",toliau atsiranda lentelė su visom to albumo nuotraukom
spaudžiam atsisiųsti.Sėkmės!
Reiškia, šita funkcija dingo Fire Fox naršyklėje, bet ankščiau buvo... Patikrinau per Internet Explorer yra ši funkcija... Keista.