Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai - 5

aciuks.gif Tikrai, kaip aš pamiršau rolleyes.gif . O aš pagalvojau, kad tiesiai iš tos svetainės. Atsiprašau už eterio teršimą
Atsakyti
AČIU liepa50 4u.gif už nuostabius zurnaliukus
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 06 12, 13:10)
Turiu paskutinius Dupletu numeriukus, jei ka domina rasykit emailus.

vardukas@gmail.com

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Lusasita, nusiunciau.
Atsakyti
Didelis didelis dekui liepa50.Gal uzmatete kur serveteliu zurnaliuku?Kazko neveikia picasa pas mane neatidaro puslapiu,jauciu kazkokios ne tos programos instaliuotos,nes senam kompe veike.O taip noriu serveteliu.......
Atsakyti
Čia yra daug servetėlių katalogų:
http://www.club.osin...wforum.php?f=60
Pvz.: http://www.club.osin...pic.php?t=40852
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 18 birželio 2008 - 07:57
Aciu uz toooooookius lobius juratela
Atsakyti
O man laaaabai reiketu kokiu zurnaliuku ar pavyzduku su atvirom vasarinem nertom bliuzelem, suknelem, labai noriu nusinerti ka nors grazaus vasarai
Atsakyti
Sveikutės visos.labai dėkoju kurios tiek dauk grožių čia prideda.Aš taip pat norėčiau pasidalinti žurnaliukais kuriu turiu .Turiu Moters savaitgalio nauja rankdarbius.juos nuskanavau o toliau jau aš nemoku kaip padaryti kad jus galėtumėt atsisiusti sau.tai jei sudominau galėčiau kam nors nusiusti el paštu ir jai nesunku idėtu čia ir galėtumėte atsisiusti

Papildyta:
dar norėjau paklausti, anksčiau budavo pirkti tokiu žurnaliukų kraičio skrynelė.man jis labai patiko bat jau daba jo nebėra.gal kurios turite išlikusiu ir galit pasidalinti?aš viena turiu jei reikia galiu pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2008 06 18, 12:04)
Sveikutės visos.labai dėkoju kurios tiek dauk grožių čia prideda.Aš taip pat norėčiau pasidalinti žurnaliukais kuriu turiu .Turiu Moters savaitgalio nauja rankdarbius.juos nuskanavau o toliau jau aš nemoku kaip padaryti kad jus galėtumėt atsisiusti sau.tai jei sudominau galėčiau kam nors nusiusti el paštu ir jai nesunku idėtu čia ir galėtumėte atsisiusti

Papildyta:
dar norėjau paklausti, anksčiau budavo pirkti tokiu žurnaliukų kraičio skrynelė.man jis labai patiko bat jau daba jo nebėra.gal kurios turite išlikusiu ir galit pasidalinti?aš viena turiu jei reikia galiu pasidalinti.

Labas.gali man atsiusti i sonata.budrys@googlemail.com ikelsiu as tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 06 12, 13:10)
Turiu paskutinius Dupletu numeriukus, jei ka domina rasykit emailus.

valantiejiene@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cutrin: 18 birželio 2008 - 16:27
Cutrin, nusiunciau.
Atsakyti