Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai - 5

VAt aciu , mergaites. jau siunciuosi. Kaip smagu yra tureti lietuviska mezgimo enciklopedija. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 05 14, 22:28)
VAt aciu , mergaites. jau siunciuosi. Kaip smagu yra tureti lietuviska mezgimo enciklopedija. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O aš nemoku niekaip parsisiūsti, man rašo, kad negerai susvestas kodas ir niekaip nepavyksta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2008 05 14, 22:34)
O aš nemoku niekaip parsisiūsti, man rašo, kad negerai susvestas kodas ir niekaip nepavyksta. schmoll.gif

rasyk tik tas raides arba skaicius kur yra sedintis katinas,o ten kur yra suo,tu raidziu ar skaiciu rasyt nereikia. 4u.gif
Atsakyti
Rapidoj sunku tuos kaciukus atskirt nuo suniuku. Tai siuskis is kitos talpyklos.
Atsakyti
doh.gif dabar truputi daejo i mano galvele, kad reikia daryti paieska, tada meta žurnalus.
o pradžioje galvojau, kad ten turi mesti iš karto žurnalus blush2.gif

ačiukas už pagalbą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galite padeti... blush2.gif Gal matete kokiam zurnaliuka sita grozi, o gal kur aptikot sukneles apacios rasta 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2008 05 15, 13:40)
Mergaites, gal galite padeti... blush2.gif Gal matete kokiam zurnaliuka sita grozi, o gal kur aptikot sukneles apacios rasta 4u.gif

aš pernai tokią mezgiau,jokios schemos neturėjau,tiesiog iš nuotraukos spėjau,kaip megzt.Atrodo,gavosi ax.gif Mezgiau taip;
1.4 stulpeliai su 2 užmetimais,dvi pynelės akys,4 stulpeliai su dviem užmetimais.
2.Stulpelis su vienu užmetimu.
sekančiose eilėse mezgiau tuos 4 stulpelius su 3 užmetimais,o tą vieną-su 2 užmetimais.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 05 15, 18:07)
aš pernai tokią mezgiau,jokios schemos neturėjau,tiesiog iš nuotraukos spėjau,kaip megzt.Atrodo,gavosi ax.gif Mezgiau taip;
1.4 stulpeliai su 2 užmetimais,dvi pynelės akys,4 stulpeliai su dviem užmetimais.
2.Stulpelis su vienu užmetimu.
sekančiose eilėse mezgiau tuos 4 stulpelius su 3 užmetimais,o tą vieną-su 2 užmetimais.
user posted image

Aciu, bandysiu siandien doh.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites o gal turit kuri MEZGIMO MENA ir galetumet pasiaukot bei atskanuot? blush2.gif uzmaciau cia knygyne viena diena bet pinigu su savim neturejau pakankamai, kai gryzau jau nebebuvo doh.gif kai paklausiau pardavejos kada tures dar, guztelejo peciais ir tiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 05 14, 22:49)
Rapidoj sunku tuos kaciukus atskirt nuo suniuku. Tai siuskis is kitos talpyklos.

blush2.gif Man gėda, kad net nepastebėjau juk yra šuniukai ir kačiukai. Ačiū. Viskas pavyko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2008 05 15, 14:40)

Turiu labai panašų (o gal ir tokį) pavyzdį, tik neleidžia prikabinti paveikslėlio. (Galėčiau per el.paštą atsiųsti).
Atsakyti
user posted image
Shareonall

user posted image
Shareonall

user posted image
Shareonall

user posted image
Shareonall
Papildyta:
user posted image
Shareonall