QUOTE(Karusia @ 2008 05 10, 12:55)
Liepa, liaukis, a? išprotėsiu
Nemanau, kad Liepa50 liautusi Saunuole Liepa50
QUOTE(liepa50 @ 2008 05 11, 18:48)
situ paskutini niekaip neparsisiunciu - raso tipo musu saliai visos nuolaidos iseikvotos.... per daug merginos siuntemes is ju....gal ryt praeis sitie bajeriai
O o , kiek nuostabiu zurnalu
tik gaila, kad dar niekaip negaliu atsiusti "deposit" nuorodu zurnalu
bet tikiuosi greitai galesim visos kam tik noresis
tik gaila, kad dar niekaip negaliu atsiusti "deposit" nuorodu zurnalu
bet tikiuosi greitai galesim visos kam tik noresis
man kažkodėl dauguma žurnalų rašo kad netinkamas formatas arba sugadintas failas. rar programą turiu ir zip turiu taip kad formatas tinkamas
QUOTE(meskute231 @ 2008 05 13, 09:31)
man kažkodėl dauguma žurnalų rašo kad netinkamas formatas arba sugadintas failas. rar programą turiu ir zip turiu taip kad formatas tinkamas
Ir man ta pati beda su "kinietiskais" zurnalais.
QUOTE(meskute231 @ 2008 05 13, 09:31)
Man taip buna, kai neatsisiuncia visas zurnalas. Tada siunciuoju is naujo, ir viskas buna normaliai.
Papildyta:
QUOTE(leluxs @ 2008 05 13, 09:50)
Ir man ta pati beda su "kinietiskais" zurnalais.
O kinieciu zurnalai tai dideli buna, daug Mb uzima, todel juos ir sunkiau atsisiusti. Bet is keliu kartu vistiek imanoma atsisiust.
Nusipirkau knyga "Mezgimo enciklopedija". Rytoj pameginsiu ikelti.
QUOTE(leluxs @ 2008 05 13, 13:44)
Nusipirkau knyga "Mezgimo enciklopedija". Rytoj pameginsiu ikelti.
Super... Laukiam nesulaukiam
Stella - 26
Lyg ir nebuvo. O gal jau žurnaliukus pagal pavadinimus į temas skirstyt? Pradedu nebeatsirinkt, kas yra dėta, ko ne
Lyg ir nebuvo. O gal jau žurnaliukus pagal pavadinimus į temas skirstyt? Pradedu nebeatsirinkt, kas yra dėta, ko ne