Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgtis tėvams, kai vaikas mušasi?

Labukas 4u.gif
O kaip musu musasi!!! doh.gif
Ypac su sese - tiesa vyresnele tik ginasi blink.gif
Atsakyti
Sunelis ir kai mažesnis buvo mušdavos, bet manau tai išaugama, dabar moka gražiai ir paglostyt ir apkabint ax.gif
Atsakyti
as vis galvoju kodel mano dukryte musasi g.gif man atrodo kai demeio reikia, nes kaskart kai man trinkteli, taj as sakau kur negera rankyte, ji atkisa tada as jai nestipriai trinkteliu atgal, ir tada ji apsimeta tokia nuskriausta, prisiglaudzia prie manes, ir buna labai gerute....kazkodel taip su tete nesielgia g.gif vat man del to labai keista, nes ji musa tik mane, niekada nera uzgavusi kitu vaiku ar suaugusiu.
Atsakyti
mano sunus irgi praejo sita faze doh.gif is pradziu kando,paskui rankom duodavo,paskui spyre...... na zodziu viska esam pajute smile.gif ,viena kart vos teciui "fanaro neuzstate" doh.gif tada buvo pastatytas i kampa,pastovejo susiraukes ir parejo atsiprasyti....bet seip bandem is apsimesti,kad skauda,verkem,aiskinom graziai kad negalima,barem ir tt niekas negelbejo..... bet dabar isaugo,visi vaikai ta pereina as manau smile.gif dabar kitos problemeles smile.gif
Atsakyti
Mano panele ir musasi, bandeme verkti nepadejo doh.gif , tai dabar prisiskaiciau cia visokiu patarimu ka daro mamos tai bandysim viska gal pades thumbup.gif
Atsakyti
O aš maniau, kad tik manasis mušeika doh.gif į kiemą jau bijau eiti, tik pamato vaiką lekia ir bando, kartais ir duoda su ranka, sesė vyresnė taip gauna, kad net baisu, nors ji tikrai labai retai užmeta, tik pagąsdina jį žodžiu, kad gausi atgal, o jei ir užmeta tas dar daugiau ir skaudžiau muša, tad šis metodas, kad atsilyginti tuo pačiu visai neveiksmingas schmoll.gif kartais ir man duoda su kumščiu, bet tuoj pat apsikabina ir myluoja, tarsi mane bando, ax.gif veiksmingiausias būdas - pradedu glostyti, apkabinu, parodau, kad myliu wub.gif kiek teko girdėti ir matyti, sako tai veiksmingiausias ,,mažų mušeikų" perauklėjimo būdas biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis irgi megsta pasimusti verysad.gif Kuomet supyksta, tada pradeda musti, jei stoviu salia, as gaunu, jei kas nors kitas po ranka, per ta pleksnoja.Kartais buna, kad pasakau, jog einam i lauka, tai bega prie lauko duru ir duoda su rankyte per jas doh.gif Man tai panasu i pykcio israiska.Man teko uzklausti psichologes apie toki musimasi, tai jos atsakymas buvo gan paprastas:neleisti, sulaikyti, pasakyti griezta "ne", kuo daugiau kalbeti, aiskinti.Na, as irgi tikiuosi, kad tai laikina, kad isaugs g.gif
Atsakyti
4u.gif
skaiciau skaiciau , bet vistiek neradau atsakymo , ka daryt kai lauke musa vaikus . Mano Kamilei beveik du metai, demesio gauna per akis , bet ... jau nuo kokiu 8-10men , turi polinki i musimasi . Manes ji neliecia , ta prasme gauna tik vaikai. Dazniausiai ji spardosi , uzlipa ant ciuozyklos ir lipanciam is paskos kerta koja , i bet kuria vieta (dazniausia i galva) doh.gif , musa vaikus iv amziaus , na iki kokiu 5metu . O jei nesispardo tai daro "myliu myliu" , bet taaaaaip , kad visi vaikai pradeda bliaut , nes ji dusina blink.gif .... dar daro "caca" , bet po to iskart stveria uz plauku ir pesa sad.gif .....
Tai ka daryt ? Lauke nei must vaiko , nei ka ... sakyt - negalima , tai veikia iki kol dabega iki kito vaiko ....
Atsakyti
Manoji irgi mušdavosi. Imdavau jos ranką ir darydavau "caca mamytė", aiškindavau, kad man popa ir muštis negalima, ir t.t. biggrin.gif
Dabar kai susinervuoja, tai pati save muša doh.gif plaukus susivelia, per ausį užsiduoda doh.gif Irgi aiškinu, kad nemuštų, imu rankytę ir darau jai caca ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bulia @ 2008 07 05, 18:58)
.....
Tai ka daryt ? Lauke nei must vaiko , nei ka ... sakyt - negalima , tai veikia iki kol dabega iki kito vaiko ....

Mūsiškė irgi mėgėja pasimušti kartais su kitais vaikais, bet dažniausiai mušasi su tais, kurie irgi linkę muštis... Dabar bandau tokią taktiką: nemoki gražiai žaisti su vaikais - einam iš aikštelės ir būsim ten, kur nėra vaikų. žiūrėsim, ar padės nors kiek g.gif
Atsakyti
Maniske taip pat musasi,jai 1.5metuku,ji tai daro jau senokai doh.gif bet dabar pradejau vaidinti,kad verkiu kai ji mane musa,padeda thumbup.gif ,tada ji irgi nuliusta,ir jau truputi maziau musasi 4u.gif
Atsakyti
Jei vaikas iš mažens mušasi, reikia užrašyti i bokso sekcija biggrin.gif Tai puiki išeitis: ir elgesys bus tinkama linkme nukreiptas, ir talentas nenueis veltui cool.gif
Atsakyti