Čia 69 Lt mėnesiui ar metams?
Na jei metams tai nelabai dideli pinigai
QUOTE(liudnute** @ 2008 10 20, 22:15)
Na jei metams tai nelabai dideli pinigai
Nepasakyčiau, kad maži. Jei mokykloj 1000 vaikų, tai susidaro 69 tūkst. Lt. Racionaliai naudojant - tokios sumo užtenka
Senokai bebuvau užbėgus i puslapiuką.Gal truputi ne į temą,bet dabar pasidalykim mintimis apie kalėdines -mokyklines išlaidas.Ne paslaptis ,kad jau daugelyje klasiu ptrasidėjo kalėdines rinkliavos.Ir ,kas mane labiausiai erzina,kad didesne dalis tu pinigėlių žygiuoja ne mano vaikui,o pvz.:mokytojai reikia butinai kaledu proga nauja kėde nupirkti ar stalą...ir taip toliau.Renkame ,tarkim,po 50lt,o pačiam vaikui perkama tik už 9-12lt.O kaip pas Jus?
QUOTE(liudnute** @ 2008 12 02, 00:04)
Senokai bebuvau užbėgus i puslapiuką.Gal truputi ne į temą,bet dabar pasidalykim mintimis apie kalėdines -mokyklines išlaidas.Ne paslaptis ,kad jau daugelyje klasiu ptrasidėjo kalėdines rinkliavos.Ir ,kas mane labiausiai erzina,kad didesne dalis tu pinigėlių žygiuoja ne mano vaikui,o pvz.:mokytojai reikia butinai kaledu proga nauja kėde nupirkti ar stalą...ir taip toliau.Renkame ,tarkim,po 50lt,o pačiam vaikui perkama tik už 9-12lt.O kaip pas Jus?
O mes per tevu susirinkima nutareme vaikams uz 20 litu pirkti. Na bent taip dauguma nubalsavo. O mokytojai po 10 lt. As manau galejome ir uz 1 litu!
QUOTE(kiskis @ 2008 12 03, 19:29)
O mes per tevu susirinkima nutareme vaikams uz 20 litu pirkti. Na bent taip dauguma nubalsavo. O mokytojai po 10 lt. As manau galejome ir uz 1 litu!
Jei mokytoja tiek verta...
QUOTE(liudnute** @ 2008 12 12, 00:27)
Turejau omeny 15 lt.
Laba visoms.Kaip pas ju? Ar krizė paveikė mokyklos reikalus.Pas mus tai tikrai jaučiasi,jos padariniai-mokykla taupo mokinių sveikatos sąskaita,nedegamos visos lempos per tas pamokas ,kor mokytojos nuomone nebutina .Na ,nežinau .Taupyti reikia ,tačiau ne taip drąstiškai...Kaip manot Jūs?
As tai esu pries visokius klases remontus, na, jei ta padetis klasej butu kitokia, gal ir pakeisciau nuomone..jei tikrai matyciau, kad klaseje to remonto reikia..o dabar.. klase kaip klase..o remontui 300 nuplese..turi taikytis prie daugumos
QUOTE(liudnute** @ 2008 12 11, 22:27)
Aš savo vaikų neleisčiau mokyklon, kurioje mano akimis dirba tokie mano akimis nieko neverti mokytojai. Viskas paprasta Nes kasdien išleisti vaiką pas žmones kuriuos pats šitiek niekinu, kažkaip...
Pas mus nei šviesos taupymo nei dar kažkokia kitokia pan. prasme baisioji krizė nepalietė. O šviesos nedegamos kai klasėje natūraliai šviesu. Jokio taupymo vaiko sveikatos sąskaita savo vaiko mokykloje (o ir dar bent keliose, kurias neblogai žinau "iš vidaus")nematau. Remontams nerenka,yra bendras klasės fondas į kuriuos įnešami pinigai tarkim vaikų gimtadieniams, išvykoms ir su tuo susijusioms išlaidoms ir pan. Jei tikrai reiktų remontams (nors tam niekas pas mus nerenka) - turbūt dėčiausi, bet proto ir galimybių ribose. Antra vertus jei negalėčiau, nesitaikstyčiau prie daugumos ir sprendžiant dėl sumos taip pat pasisakyčiau. Nebent priimant vaiką į mokyklą buvo kažkokia rašyta/nerašyta sutartis dėl rėmimo.
Na vaiku saskaita taupyti, tai tikrai negalima... Ir nemanau kad mokytojos taupo (nebent joms liepta is auksciau ) Na pas mus tai jokiu budu netaupo nei grupese, nei klasese kiek pastebejau.