Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos,klases remontai

Siais metais planuojam rinkti po 200 Lt, bet, manau, dar ne pabaiga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 04 24, 09:51)
ar nepasmirdo pinigų plovimu?  g.gif
nenorėjot paprašyt kad parodytų sąmatą?

visos saskaitos yra, isskyrus atlyginimas meistams, bet ten viskas proto ribose
Atsakyti
QUOTE(asleila @ 2008 04 24, 20:04)
Siais metais planuojam rinkti po 200 Lt, bet, manau, dar ne pabaiga lotuliukas.gif

Jei saziningai,tai as net bijau tos dienos kada galutinis sprendimas vyks pas mus,kazkaip sunkiai verciuosi paskutiniu metu,tai tie pinigeliai lengva ranka nemetomi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute**: 24 balandžio 2008 - 21:55
Sveikutes.Mokslo metai jau ir lyg pasibaige...Pagaliau rupesciai del klasiu ir i pabaiga.Mano vaiku klases ir po truputi remontuojamos.Rinkom po 150lt.Na puse bedos,dar tiek galima skirti vaiko gerbuviui.O kaip JuS?DAUG PINIGELIU PAKLOJOT PASKUTINIAM KLASIU REMONTAMS? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2008 06 13, 20:48)
Sveikutes.Mokslo metai jau ir lyg pasibaige...Pagaliau rupesciai del klasiu ir i pabaiga.Mano vaiku klases ir po truputi remontuojamos.Rinkom po 150lt.Na puse bedos,dar tiek galima skirti vaiko gerbuviui.O kaip JuS?DAUG PINIGELIU PAKLOJOT PASKUTINIAM KLASIU REMONTAMS? ax.gif

Negaliu patikėti pati - nei cento nereikėjo palikti g.gif
Kai mokėsi dukra, tai nesvarbu ar ruduo, ar vasara - nesustojome rinkti tai vienam, tai kitam. O dabar mokosi sūnus, tai jaučiuosi keistai - niekas nieko nerenka, gyvenu lyg normalioje šalyje - mokslas nemokamas thumbup.gif
Atsakyti
As tai pries esu tiems remontams schmoll.gif . Klase, bent jau musu normali, na, ne po euroremonto smile.gif , bet as tokioj mokiausi ir visai ji jauki. O rinko po 275 doh.gif doh.gif doh.gif . Man dabar tai tragiska suma, be to sugalvota buvo pries pat vasara. As ne pries, kad vaikai mokytusi suremontuotose, naujose klasese, bet kuo cia deti teveliai, dar sutikciau, jei. tarkim, sugalvotu vaiku ugdymui ka nupirkti, kokiu papildomu priemoniu, ar langus naujus sudeti, nes vaikai ziema sala, o dabar, jauciuosi taip, tarsi tuos pinigelius ismesciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusniukas @ 2008 06 14, 22:40)
As tai pries esu tiems remontams  schmoll.gif . Klase, bent jau musu normali, na, ne po euroremonto  smile.gif , bet as tokioj mokiausi ir visai ji jauki. O rinko po 275  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Man dabar tai tragiska suma, be to sugalvota buvo pries pat vasara. As ne pries, kad vaikai mokytusi suremontuotose, naujose klasese, bet  kuo cia deti teveliai, dar sutikciau, jei. tarkim, sugalvotu vaiku ugdymui ka nupirkti, kokiu papildomu priemoniu, ar langus naujus sudeti, nes vaikai ziema sala, o dabar, jauciuosi taip, tarsi tuos pinigelius ismesciau g.gif

Tikrai suprantu jus,nes man irgi panasus jausmai kyla,tiesiog pykstu kai renkama pinigai vien tik del to kad rinkti.Mes uz tuos pinigelius dazysim grindis[dazu mokykla duoda],sienas ir pirksim sviestuvus,dar lyg tai lubas padazys. tokiu atveju mokykla mums suteikia pirmumo teise gauti naujus suolus...Kokia teise ,aplamai , turi mokykla kelti tevams salygas?
Atsakyti
Dukr eis y pirma klase, padare samata ir pranese, kad renka po 300 litu, man sokas... kosmaras.... mano treksdalis algos.. beto atostogos, isvaziuojame ilsetis, yra islaidu... neysivaizduoju ka reikes daryti. tie 300 litai grindu remontui...
Atsakyti
QUOTE(Profesorė @ 2008 06 22, 13:29)
Dukr eis y pirma klase, padare samata ir pranese, kad renka po 300 litu, man sokas... kosmaras.... mano treksdalis algos.. beto atostogos, isvaziuojame ilsetis, yra islaidu... neysivaizduoju ka reikes daryti. tie 300 litai grindu remontui...

Sunku isivaizduoti, kad vien grindu remontui tokia pinigu suma. g.gif Juk klaseje, manau, virs 20 mokiniu. Kazkokios labai jau ypatingos grindys bus...
Atsakyti
QUOTE(asleila @ 2008 06 22, 14:03)
Sunku isivaizduoti, kad vien grindu remontui tokia pinigu suma. g.gif  Juk klaseje, manau, virs 20 mokiniu. Kazkokios labai jau ypatingos grindys bus...

susirinkime sake, kad bus 31 vaikas. man tai sugadino sita zinia atostogu nuotaika, is galvos neiseina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Profesorė @ 2008 06 22, 14:17)
susirinkime sake, kad bus 31 vaikas. man tai sugadino sita zinia atostogu nuotaika, is galvos neiseina sad.gif

Labai uzjauciu ir suprantu.Sugadino Jums nuotaika visai vasarai. Mano paprastas patarimas-nebijokit pasakyti savo nuomones. Juk be grindu vaikui dar ir kitu dalyku reikes ir pratybos~ 50% pabarango,ir paatostogaut norisi,o tie pinigeliai taip sunkiai uzdirbami. man ir 5 litai pinigai...nu nebijokit pasirodit ...neturtinga.As kartais nepatogiai jausdavausi kai tiesiog neturiu pinigu neplanuotoms islaidoms.Dabar psihologiskai nusiteikiau -yra kaip yra.Jei kiti tevai nori skirti labdara mokyklai-prasau,tegul.Jei as galiu-prisidedu,jei ne-tegul paduoda mane i teisma smile.gif .Dar ,pamenu,kazkam rinkom pinigus klaseje viena mama sako:''tai sumetam po 100lt ir mokytoja leis tuos pinigelius savo nuoziura kam reikes.Kas tas 100litu.''Na man tai daug.As galiu su vaiku kur nors nuvaziuoti,pamatyti ,suzinoti,o ne leisti pinigus kokioms ''simbolinems''mokytoju dovanelems. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute**: 23 birželio 2008 - 11:01
QUOTE(liudnute** @ 2008 06 23, 12:01)
Labai uzjauciu ir suprantu.Sugadino Jums nuotaika visai vasarai. Mano paprastas patarimas-nebijokit pasakyti savo nuomones. Juk be grindu vaikui dar ir kitu dalyku reikes ir pratybos~  50% pabarango,ir paatostogaut norisi,o tie pinigeliai taip sunkiai uzdirbami. man ir 5 litai pinigai...nu nebijokit pasirodit ...neturtinga.As kartais nepatogiai jausdavausi kai tiesiog neturiu pinigu neplanuotoms islaidoms.Dabar psihologiskai nusiteikiau -yra kaip yra.Jei kiti tevai nori skirti labdara mokyklai-prasau,tegul.Jei as galiu-prisidedu,jei ne-tegul paduoda mane i teisma smile.gif .Dar ,pamenu,kazkam rinkom pinigus klaseje viena mama sako:''tai sumetam po 100lt ir mokytoja leis tuos pinigelius savo nuoziura kam reikes.Kas tas 100litu.''Na  man tai daug.As galiu su vaiku kur nors nuvaziuoti,pamatyti ,suzinoti,o ne leisti pinigus kokioms ''simbolinems''mokytoju dovanelems.  cool.gif

Na kas per pasakymas "kas tas simtas litu".... as uz simta litu savaite laiko, o jeigu labai paprastai ir daugiau galiu prasimaitinti....
buvo islaidu ir isleistuvems darzelyje y mokykla, irgi nemazai kainavo. dabar treciadieny mes isvaziuojame, kai grysiu nueisiu as y ta mokykla ir pasnekesiu.Dar turiu sarasa ko mokyklai reikes, irgi reikes supirkti, o pratybos tai jau perspejo, kad pabrango... o beto viso pirkimo irgi reikia gyventi. gal ten visi uzdirba po kokius 2000 litu ar daugiau, as uzdirbu tik 900 litu, vyras uzdirba daugiau, bet turime irgi ysipareigojimu, yra kasmenesiniai mokesciai, reikia valgyti juk.
Atsakyti