QUOTE(SGT @ 2008 10 19, 12:08)
labas rytas ir tikra tu saunuole!!! ir dar ankstyva visai...
o tavo pipiriukas ryta kai pavalgo poto dar pamiega ar jau nebe?
siaip jo, bet dabar keleta dienu priversti nemiegoti, nes masaziste ateina, bet vistiek vaikis sugeba dar nuluzti.
tfu tfu tfu...paskutiniu metu as tik dziaugiuosi vaiku. ir man jis diena daugiau pamiega, buna kad net ilgiau nei 30 min, kartais net 1-1,5h ismiega, o tarpai tarp maitinimo padidejo 1,5h tai tame tarpe sugeba net po 2 kartus pamiegoti po kokias 30 min, o net kaip minejau kartais 1.5h ir aplamai, nakti tik keleta kartu teko keltis, pradejo tik 1 karta nakti valgyti. zodziu visa laiminga, man taip patinka. ir dar, nebezirzalas tas vaikis.
aij dar pagalvojau ko cia jis buvo pablogejes man nuo rugsejo menesio, manau kad galejo del rachito (mums buvo truputuka jo pozymiu), tai kai perskaiciau apie rachita, tai jis irgi turi itakos miegui, valgymui, blaskymuisi, neramumui... o gal cia pagerejo kai pradejom 2 numerio misinuka gerti?
zodziu nesvarbu nuo ko, svarbu kad gerai
aha ir as maciau, bet ten tokios kaip mes bendraamziuose, tik jos susikurusios cia. zodziu jos irgi is kitu temu susigyveno ir tarpusavi susikure nauja tema. ten ir 3 menuo yra....