Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(SGT @ 2008 10 18, 15:12)
mati cia truputuka kitaip skirsto maisteli, ir kita men gristu i Lt tai riekes pasiimti Hipp milteliu is cia kad nebutu nesusipratimo poto smile.gif

reikia eiti bilietukusnusipirkti maciau visai pigiai...

o kiek laiko planuoji LT buti?
Atsakyti
[quote=Jaunutia,2008 10 18, 13:53]
o as zinok pradedu manyti, kad jam skauda dantenytes ir del to spjauna buteliuka, nes turiu daug as kitokiu rusiu buteliuku, tai tikrai visi vienu metu negali netikti.
tai padariau kazkada esperimenta: vel neeme buteliuko, truputeli su Dentanox'u patepiau dantenytes, tada pradejo gerti buteliuka, puse isgere ir vel spjauna, tai vel patepiau, tai taip ir ispliumpino visa buteliuka.
o dabar i daroviene idedu tyreles ir suvalgo darzoviene bigsmile.gif

niu kad maniske spjauna ta buteliuka taip, kad jau pavalge... g.gif gal ir man pabandyt su tepaliuku patepliot, turim kamistad... g.gif

mergickos, gal tos, kurios vilniuj gyvenat meet'uka pasidarom? ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
turiu jum klausimeli blush2.gif mano suneliui ant zanduku yra pasidare tokios sausos odeles lopineliai kasdien patepu juos bephanten tepaliuku tai buna lyg ir sumazeja sumazeja o kai numaudau vel smarkiai parausta doh.gif gal galit patart koki kitoki tepaliuka g.gif nes nezinau kaip cia issigydyt. kad tai ne alergine reakcija i maisteli tikrai zinau nes nuo 1.5 men valgom Tutteli 1 misinuka ir kitu nemaisom o darzovieniu dar nepradejom g.gif
Atsakyti
QUOTE(valengita @ 2008 10 18, 17:19)
sveikos mamytes 4u.gif 
turiu jum klausimeli blush2.gif mano suneliui ant zanduku yra pasidare tokios sausos odeles lopineliai kasdien patepu juos bephanten tepaliuku tai buna lyg ir sumazeja sumazeja o kai numaudau vel smarkiai parausta doh.gif gal galit patart koki kitoki tepaliuka  g.gif nes nezinau kaip cia issigydyt. kad tai ne alergine reakcija i maisteli tikrai zinau nes nuo 1.5 men valgom Tutteli 1 misinuka ir kitu nemaisom o darzovieniu dar nepradejom g.gif

gal pabandyk pakeisti tepaliuka, girdejau sudocream visai neblogas, o dar gali pabandyt i vonele ipilt aliejuko kokio... gal pades bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 18, 13:22)
o kiek laiko planuoji LT buti?

geras 3 sav.
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 10 18, 19:11)
geras 3 sav.

nu bet labai greitai prabegs tos 3 savaites
Atsakyti
QUOTE(valengita @ 2008 10 18, 15:19)
sveikos mamytes 4u.gif 
turiu jum klausimeli blush2.gif mano suneliui ant zanduku yra pasidare tokios sausos odeles lopineliai kasdien patepu juos bephanten tepaliuku tai buna lyg ir sumazeja sumazeja o kai numaudau vel smarkiai parausta doh.gif gal galit patart koki kitoki tepaliuka  g.gif nes nezinau kaip cia issigydyt. kad tai ne alergine reakcija i maisteli tikrai zinau nes nuo 1.5 men valgom Tutteli 1 misinuka ir kitu nemaisom o darzovieniu dar nepradejom g.gif

manajai irgi buna kad nusauseja, bet daktaras sake netepti jokiais tepalais ir neuzkimsti poru... vandenuku arba ramunelem pravalyk ir pamatysi pagerejima... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 18, 17:15)
nu bet labai greitai prabegs tos 3 savaites

zinau...man svarbiausia sutvarkyti jos LT paso reikalus... o gruodzio 3 man reikia i darba jau gristi... tai kad turiu lapkriti visa smile.gif
bet tikiuosi rasiu laiko ir atlekdsiu nors su keliom mamytem susimatyti smile.gif labai jau noretusi...
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 10 18, 19:20)
manajai irgi buna kad nusauseja, bet daktaras sake netepti jokiais tepalais ir neuzkimsti poru... vandenuku arba ramunelem pravalyk ir pamatysi pagerejima...  thumbup.gif
Papildyta:
zinau...man svarbiausia sutvarkyti jos LT paso reikalus... o gruodzio 3 man reikia i darba jau gristi... tai kad turiu lapkriti visa smile.gif
bet tikiuosi rasiu laiko ir atlekdsiu nors su keliom mamytem susimatyti smile.gif labai jau noretusi...

o kuriuose miestuose planuoji buti?
Atsakyti
Labukas mamytės 4u.gif ,kažkaip čia labai tylu pasidarė g.gif Savaitgalis,mamytės ilsisi biggrin.gif nuo forumo.
Šiąnakt mano mažius dantuką pirmąjį išperėjo thumbup.gif .Vaikas 3 paras verkė,tai valgo ,tai spjauna ir vėl valgo nesupratau,o pasirodo dantenytės skaudėjo.Manau ankstoka smile.gif ,ar jau yra turinčių tokio amžiaus dantukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 18, 17:37)
o kuriuose miestuose planuoji buti?

tikrai busiu vln ir i kns vaziuosiu, siaip tai Elektrenuose pas mama apsistosiu smile.gif

bet zinau reikes nuvesti mazaja parodyti MB mamai doh.gif o as taip nenoriu, bet as savo mama pasiimsiu kad nereiketu ten likti nakvoti ir viena diena Telsiuose pasisveciuosim...
jei uzteks laiko tai atlekciau porai trejetai dienu i klp, labai noreciau ten gera drauge aplankyti...
dar jei laiko bus ir i Alytu nuvaziuociau teta aplankyti ir i Pagirius butinai leksiu pas teta su dede...
planu daug, 3 sav mazai, bet tikiuosi laiko uzteks viskam... labai smagu butu su jumis susibegti irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 10 18, 21:04)
tikrai busiu vln ir i kns vaziuosiu, siaip tai Elektrenuose pas mama apsistosiu smile.gif

bet zinau reikes nuvesti mazaja parodyti MB mamai  doh.gif  o as taip nenoriu, bet as savo mama pasiimsiu kad nereiketu ten likti nakvoti ir viena diena Telsiuose pasisveciuosim...
jei uzteks laiko tai atlekciau porai trejetai dienu i klp, labai noreciau ten gera drauge aplankyti...
dar jei laiko bus ir i Alytu nuvaziuociau teta aplankyti ir i Pagirius butinai leksiu pas teta su dede...
planu daug, 3 sav mazai, bet tikiuosi laiko uzteks viskam... labai smagu butu su jumis susibegti irgi  wub.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif man pusmecio maza butu
Atsakyti
as apsukri tokiem dalykam smile.gif per viena diena i keleta vietu galima nuvykti smile.gif kaip sakoma visur po biskiuka...

o as pagaliau supratau kad manajai pilvas kietejo nuo morku... dabar nebeduodu as ju sad.gif
Atsakyti