QUOTE(ralija @ 2008 10 14, 20:57)
taip yra
, tik nežinau, ar želė, bet daug kas mini Dentonax (lyg taip parašiau)
.Reiktų ir mums ką nors įsigyti, gal ir mums palengvintų gyvenimą
as jau pries menesi nusipirkau ta zele,nu man taip man baisu tie dantys,o ten tokia saldanti zele,ir visai skani,pati paragavau...
tikrai nusipirk ir vaikui bus ramiau ir paciai.
Papildyta:
QUOTE(katutis27 @ 2008 10 14, 21:04)
Sveikutes
Manoji taip pat itraukia apatine lupa kai ka nors nori pasiekti arba zaisdama negali isikisti i burnyte.
Seiliu upes.....As maitinu savo pienu ir kartais duodu vaisiu tyreles. Musu pediatre patare visiskai nieko papipdomo neduoti , nes ir taip gerai augam., be to skrandukas dar toks silpnas ir ir nuo papildu kietina vidurius. Mes sito laikomes ir viskas ok.... Bet kaip ir kitos mamytes rase, mes taip pat dar nesiverciame ant pilvuko tik nuo sono ant sono...
Gal kas bandet lialius plikomis pedutemis per stala pora zingsneliu deti (taip jie geriau jaucia pagrinda ) . Manoji rodos lyg ir begti noretu tris keturis zingsnelius ( prilaikant uz pazastu ), graziai stiebiasi ant pirstu galiuku.... Mes lankemis kudikio masazuose mums tai patare..... aisku ir dauguma kitu pratimu...
rimtai...
reikes pabandyti...as saviske taip kartais pastau ne basomis,bet sekundei tik man kazkaip nedrasu,nu bet jei sakai masazuose patare reiks pabandyti...