Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(Saulė* @ 2008 10 13, 17:40)
Nu as taip ir maniau kad nuo valgio gali buti ax.gif Jis pas mane anksciau labai daug atpilinedavo, dabar jau susitvarke viskas, kartais buna, bet nedaug.

oi maniskis irgi atpilinejimo cempionate tikrai butu prizine vieta uzemes lotuliukas.gif zinau ta problemele, dabar maziau, zymiai maziau atpilineja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l*a*d*a @ 2008 10 14, 09:33)
mes vakar buvom pas pediatre . sveriam 6800 g, ugis 66 cm
bet labai nustebino gydytoja kai pasake, kad misinuku maitint iki 6 men. tipo nereikia papildomo maisto. nzn ka dabar daryt. manau naturalios darzoviu koses tikrai neblogiau nei dirbtiniai milteliai. (maitinames misinukais) ar jums kam nors gydytoja irgi patare tik nuo 6 men kieto maisto duot? ka daret?

man atrodo kiek gydytoju tiek nuomoniu.na cia Anglijos gydytojai tai irgi sako,kad vaikui tik pienukas iki 6 men,bet as isikvieciau LTgydytoja sake ,kad nuo 4 men galiu duoti paskanauti tyreliu.na as jos neprimaitinu,bet duodu kartais tarp maitinimu pasmaguriaut.tikrai tie milteliai ne geresni uz darzoves ar vaisius.juk ruduo gerybiu metas,sitiek vitaminu galime pasiulyti vaikuciams.aisku nekalbu apie mamytes ,kurios savo pienuku maitina,cia kas kita naturalus produktas.
Papildyta:
QUOTE(grizete @ 2008 10 14, 14:08)
agha, as tai nevalgyciau darzoviu, jei man ju duotu po vaisiniu tyreliu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cornelia @ 2008 10 14, 15:57)
oi maniskis irgi atpilinejimo cempionate tikrai butu prizine vieta uzemes  lotuliukas.gif  zinau ta problemele,  dabar maziau, zymiai maziau atpilineja  thumbup.gif

o cia pats susitvarke ar ka nors darei...? g.gif
Atsakyti
Panevėžietės pinigėlius jau gavo. O kaip jus? 4u.gif
Atsakyti
mergickos, o jusu maziai apatines lupos neciulpia? maniske jau taip nuciulpe, kad net melyna pasidare ir vidinej pusej mazulyte zaizdele yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 10 14, 18:23)
man atrodo kiek gydytoju tiek nuomoniu.na cia Anglijos gydytojai tai irgi sako,kad vaikui tik pienukas iki 6 men,bet as isikvieciau LTgydytoja sake ,kad nuo 4 men galiu duoti paskanauti tyreliu.na as jos neprimaitinu,bet duodu kartais tarp maitinimu pasmaguriaut.tikrai tie milteliai ne geresni uz darzoves ar vaisius.juk ruduo gerybiu metas,sitiek vitaminu galime pasiulyti vaikuciams.aisku nekalbu apie mamytes ,kurios savo pienuku maitina,cia kas kita naturalus produktas.
Papildyta:

drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

o cia pats susitvarke ar ka nors darei...? g.gif

as siaip gyvenu italijoj.tai cia man daktaras patare i misinuka ideti pora saukstu cia vadinamo ryzio kremo, kas butu kaip ryziu kosyte kazkas pan. na ir dabar ziuriu, kad maziau. sake, jei nepraeis, gali buti, kad refliuksas. tiksliai paaiskinti negaliu, bet kazkas ten neuzsidaro del to ir atpilineja, bet kaip matau, kad ne tame problema. plius mazius labai greitai valgo, toks jausmas, kad savaite nemaitintas lotuliukas.gif ir atpilinejo jis man ir su mano pienuku, ir misinuka. dabar, kai vyksta kumstuko valgymas intensyvus, tai kartais ir del to atpila, po valgio pabandykim susigrusti pirstus i burna, tai garantuotai viskas lauk iseis smile.gif bet siaip viskas tvarkoje dabar.
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2008 10 14, 18:00)
mergickos, o jusu maziai apatines lupos neciulpia? maniske jau taip nuciulpe, kad net melyna pasidare ir vidinej pusej mazulyte zaizdele yra  doh.gif

blink.gif nea
Atsakyti
maniskis irgi apatine lupyte ciulpt pradejo pries kelias dienas ir papust jas ismoko, lyg bucki siusdamas. o del papildomo maistelio skaiciau knygoje, kad jei hemaglobimo kiekis kraujyje geras, uztenka tik pienuko, nes pas vaika nuo gimimo is "mamos pilvuko" yra prisikaupe gelezies. o jei kraujo tyrimai parodo, kad gelezis "baigiasi", reikia primaitinti kosytemis. bet jei viskas ok, nereikia uzkraut skranduko.
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2008 10 14, 20:00)
mergickos, o jusu maziai apatines lupos neciulpia? maniske jau taip nuciulpe, kad net melyna pasidare ir vidinej pusej mazulyte zaizdele yra  doh.gif

mano bachuras ir vis lupa ciulpia ir ciulpia, apsiseilejas visas, bet dar nepamelynavusi lotuliukas.gif oi taip juokingai atrodo, kai tai daro biggrin.gif

norejau paklausti ar visu jusu leliukai jau apsivercia tvirtai? va mes ketvirtadieni i 5 menesi zigiuojam, o dar neapsivercia sad.gif as jau ir nerimauti pradedu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 10 14, 17:26)

O koks tas tavo rajonas? ax.gif

QUOTE(lora2006 @ 2008 10 14, 20:28)
Panevėžietės pinigėlius jau gavo. O kaip jus?  4u.gif

Aš iš Raseinių, bet mūsų tai dar vaiko priežiūros pinigai nepasiekė unsure.gif , na tikuosi, kad ryt bus, nes vyro tai neturiu laugh.gif

mes maitinamės mišinuku ir mums gyd leido paragauti papildomai prie mišinuko košyčių:ir daržovių (valgom bulvytė + morkytė), vaisių... wub.gif

šiuo metu mano mažylį kankina seilėtekis ir,matyt, dantukai doh.gif , nes kartais užeina, tikriausiai, toks niežulys, kad nežino ką daryti:ir seilinuką kiša į burnytę ir man į petį ar kur gali kabinasi, dejuoja...

Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2008 10 14, 19:17)
mano bachuras ir vis lupa ciulpia ir ciulpia, apsiseilejas visas, bet dar nepamelynavusi  lotuliukas.gif oi taip juokingai atrodo, kai tai daro biggrin.gif

norejau paklausti ar visu jusu leliukai jau apsivercia tvirtai? va mes ketvirtadieni i 5 menesi zigiuojam, o dar neapsivercia sad.gif as jau ir nerimauti pradedu sad.gif

as irgi del to labai pergyvenu,maniske net nerodo pastangu,o ant pilvelio paguldyta,net minutes neisbuna. sad.gif
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2008 10 14, 19:17)
šiuo metu mano mažylį kankina seilėtekis ir,matyt, dantukai  doh.gif , nes kartais užeina, tikriausiai, toks niežulys, kad nežino ką daryti:ir seilinuką kiša į burnytę ir man į petį ar kur gali kabinasi, dejuoja...

vargsiukas,maniskei vakar 23:30 taip uzejo ikisau pirsta paziuret tai ji vargse taip dziaugesi,kad as ten makaluoju jai... wub.gif gerai,kad buvau isanksto nusipirkusi spec zele tai patepiau dantenas ir ji man iskart uzmigo.
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 10 14, 23:35)

vargsiukas,maniskei vakar 23:30 taip uzejo ikisau pirsta paziuret tai ji vargse taip dziaugesi,kad as ten makaluoju jai... wub.gif gerai,kad buvau isanksto nusipirkusi spec zele tai patepiau dantenas ir ji man iskart uzmigo.

o kokią želę naudojat? pavadinimas koks? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 10 14, 20:39)
o kokią želę naudojat? pavadinimas koks? bigsmile.gif

Bonjela-nu cia Anglijoj,bet ir Lt kazkokiu zeliu yra,tikrai zinau. mirksiukas.gif
Atsakyti