mes valgom kudikiska sausainiuka labai skanus kur yra nuo 4 iki 6 men.
jaunutia o tavo vyrutis saunuolis, gal irgi jau ritma koki igaus o poto ir primaitindama jo neprarasit... nes manoji taip valge iki primaitinimo ir dabar irgi kas 4h, tik per viduri duodu obuoli ir atsigerti sulciu arba arbateles.
kas del kosytes kas ten duodat, tai taip su vaikuciais buna is pradziu nesupranta ka valgo, o poto jau kai isiragauja ir nusprendzia skanu jiem ar neskanu
mamos, o kokį aliejų į košę dedat? Aš naudoju graikinių riešutų nerafinuotą. Kažin neblogai?
Sveikos mamytės,
Mano mažius užmigo tai prisėdau minutėlei.Noriu Jūsų paklausti kokį saldintoją reikia dėti į obuolių tyrelę? Nu žodžiu obuolių turim savo sode,tai galvoju žiemai galėčiau išvirti tyrelės(gal galima ir morkos įdėt?) tik nežinau kuo saldinti,nes leliams kiek žinau cukraus negalima?
Ir dar ,gal kuri verdat avižinių dribsnių košę? O ją išvirus galima įpilti mišinuko ar čia jau gryną duoti? Nu žodžiu aš kaip visada su klausimų lavinom
Jaunutia, vaikeliui sinusitas negali būti,nes iki 6metų nėra išsivystę sinusai.Žinau ,nes vyresnėlę kažkada tempiau pas gydytoją išsigandusi.
Man gydytoja patarė kiekvieną rytą nosytę praplauti jūros vandeniu,mums padeda.Nosytė gali užsikišti nuo patalynės(skalb.miltelių,lenorų),sauso oro,neišvėdintų patalpų.Primaliau
Mano mažius užmigo tai prisėdau minutėlei.Noriu Jūsų paklausti kokį saldintoją reikia dėti į obuolių tyrelę? Nu žodžiu obuolių turim savo sode,tai galvoju žiemai galėčiau išvirti tyrelės(gal galima ir morkos įdėt?) tik nežinau kuo saldinti,nes leliams kiek žinau cukraus negalima?
Ir dar ,gal kuri verdat avižinių dribsnių košę? O ją išvirus galima įpilti mišinuko ar čia jau gryną duoti? Nu žodžiu aš kaip visada su klausimų lavinom
Jaunutia, vaikeliui sinusitas negali būti,nes iki 6metų nėra išsivystę sinusai.Žinau ,nes vyresnėlę kažkada tempiau pas gydytoją išsigandusi.
Man gydytoja patarė kiekvieną rytą nosytę praplauti jūros vandeniu,mums padeda.Nosytė gali užsikišti nuo patalynės(skalb.miltelių,lenorų),sauso oro,neišvėdintų patalpų.Primaliau
QUOTE(Saulė* @ 2008 10 13, 12:21)
o pas mus kazkoks karkimas girdisi kartais kai kvepuoja, ypac kai paguldai miegot.Bet praeina po to kai iminga Sakiau gyd. tai ta sako kai klausau nieko nesigirdi, kazi kas cia galetu but?
maniskis irgi, kaip traktoriukas pakarkia, man ir daktaras pasiklauses plauciukus sake, kad nieko nera. manau gal,kai valgo (bent jau maniskis) atpila truputi, tai gal namniukas jam taip. net nezinau. na bet jei daktarai sako, kad viskas gerai tai ir tikekimes, kad gerai
Mums tas karkimas nuo gimimo, kai padideja fizinis kruvis, t.y. maudynes, valgymas, tai ir karkia. Nuvedem pas LOR (jau 2 kartus), tai sake, kad tikrai galiu nepergyventi, vaikas neuzdus, o iki metu tas karkimas turi praeiti. Jokiu priemoniu nera, paprasciausiai ju per siauros dar landos. Karkimas jau mazeja.
QUOTE(Saulė* @ 2008 10 13, 12:21)
O mums kose kazkaip netiko Pirma karta suvalge normaliai, po kita syki pilva suskaudo tik suvalgius, o trecia syk isvis isspjove
Papildyta:
o pas mus kazkoks karkimas girdisi kartais kai kvepuoja, ypac kai paguldai miegot.Bet praeina po to kai iminga Sakiau gyd. tai ta sako kai klausau nieko nesigirdi, kazi kas cia galetu but?
Papildyta:
nu per mazos landos, o gal adenoidai (cia turbut nusisnekejau)
QUOTE(nakvisa @ 2008 10 13, 12:53)
nu va saunuoliai. maniske irgi apie 200ml sulavlgo tik ji man kas 3 val valgo.poto tarp maitinimu duodu darzoviu arba vaisiu truputeli.bet buna ,kad labai persivalgo ir pienuka atpila,o jeigu maziau duodu verkia ir kumsciuka ciulpia.
o siandien visko iki galo jau nebesuvago
QUOTE(SGT @ 2008 10 13, 12:59)
mes valgom kudikiska sausainiuka labai skanus kur yra nuo 4 iki 6 men.
jaunutia o tavo vyrutis saunuolis, gal irgi jau ritma koki igaus o poto ir primaitindama jo neprarasit... nes manoji taip valge iki primaitinimo ir dabar irgi kas 4h, tik per viduri duodu obuoli ir atsigerti sulciu arba arbateles.
kas del kosytes kas ten duodat, tai taip su vaikuciais buna is pradziu nesupranta ka valgo, o poto jau kai isiragauja ir nusprendzia skanu jiem ar neskanu
o tai kokie tie sausainiai. nesu as maciusi. nu labai as dziaugiuosi su tom 4 h pertraukom, aplamai vaikis geresnis paliko, tai gal jau ateiviai grazino mano Zioga. turbut trudeme antenas jiems nusuko
QUOTE(lora2006 @ 2008 10 13, 13:42)
mamos, o kokį aliejų į košę dedat? Aš naudoju graikinių riešutų nerafinuotą. Kažin neblogai?
siaip tai sako alyvuogiu aliejus sveikiau
QUOTE(PATAPSA @ 2008 10 13, 14:21)
Sveikos mamytės,
nu mums ryskiai slogyte, nes per diena po keleta kartu reikia liulius istraukti su aspiratoriumi, o ir ju nemazai buna. nuraminai kad sinusito negali buti. ziuresim ka pasakys mums
QUOTE(Cornelia @ 2008 10 13, 16:33)
maniskis irgi, kaip traktoriukas pakarkia, man ir daktaras pasiklauses plauciukus sake, kad nieko nera. manau gal,kai valgo (bent jau maniskis) atpila truputi, tai gal namniukas jam taip. net nezinau. na bet jei daktarai sako, kad viskas gerai tai ir tikekimes, kad gerai
Nu as taip ir maniau kad nuo valgio gali buti Jis pas mane anksciau labai daug atpilinedavo, dabar jau susitvarke viskas, kartais buna, bet nedaug.
QUOTE(SGT @ 2008 10 13, 17:44)
as tai alyvuogiu alieju naudoju,
o saisainiukai Heinz maciau yra ir HIPP ir kitu firmu yra nuo 4 iki 6 men, o paskui jau nuo 6 men yra kitokie... tuoj paveiksliuka surasiu
va tokie
o saisainiukai Heinz maciau yra ir HIPP ir kitu firmu yra nuo 4 iki 6 men, o paskui jau nuo 6 men yra kitokie... tuoj paveiksliuka surasiu
va tokie
as mat pirma karta matau
kai pirkau aliejų, tai sakė, kad alyvuogių šalto spaudimo kartokas. Riešutinis visai skanus. Ten visokių yra, bet šitas silpnesnį kvapą ir skonį turi.
QUOTE(SGT @ 2008 10 13, 18:44)
as tai alyvuogiu alieju naudoju,
va tokie
va tokie
Kazi ar Lietuvoj tokiu yra? As galvoju gal tik Airijoj, ten jie visada visko daugiau turi.Vaikisko maisto didesnis pasirinkimas, kaip ir misinuko.
QUOTE(Saulė* @ 2008 10 13, 19:07)
Kazi ar Lietuvoj tokiu yra? As galvoju gal tik Airijoj, ten jie visada visko daugiau turi.Vaikisko maisto didesnis pasirinkimas, kaip ir misinuko.
oi labai klysti,nu nebent Airijoj,bet pas mus tai zinok misinuku gal 3 rusys,tyreliu irgi mazas pasirinkimas,o sulciu tai i kita miesto gala savaitgali vaziavau... o sausainuku tai turetu but pas jus tikrai,gal tik neatkreipei demesio