Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 12, 07:28)

Jaunutia, 12 Spa 2008 - 07:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Jaunutia, 12 Spa 2008 - 07:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nu vakar patiko maudytis, reikes taip dazniau. o ir vaikis gerai nakti miegojo

nu vakar patiko maudytis, reikes taip dazniau. o ir vaikis gerai nakti miegojo

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mum tai jau kasdienybe,vakar irgi abi ismaudem... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2008 10 12, 14:47)

SGT, 12 Spa 2008 - 14:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

SGT, 12 Spa 2008 - 14:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

o mum ir vel pilvytis uzkietejo sad.gif
si karta pati slyvu sultyciu ishspaudziau su sulciaspaude ir atskiedziau, ziuresim kaip bus, manau kad pades...
bet idomu nuo ko... kuris gali buti kaltinikas:
bulve, moliugas, bananas? (obuolys tikrai nebus smile.gif )
paskaitinejau apie tai tai parasyta, kad avizine kose, slyva, morka, turi laisvinti... tai itrauksiu atgal morka i darzoviene ir ishimsiu moliuga... gal cia nuo jo?  g.gif

o mum ir vel pilvytis uzkietejo sad.gif
si karta pati slyvu sultyciu ishspaudziau su sulciaspaude ir atskiedziau, ziuresim kaip bus, manau kad pades...
bet idomu nuo ko... kuris gali buti kaltinikas:
bulve, moliugas, bananas? (obuolys tikrai nebus smile.gif )
paskaitinejau apie tai tai parasyta, kad avizine kose, slyva, morka, turi laisvinti... tai itrauksiu atgal morka i darzoviene ir ishimsiu moliuga... gal cia nuo jo?  g.gif

sgt zinok tikrai manau,kad bananas,nu galit but ir bulve,jie taigi krachmolo turi...as saviskei irgi katik savo gamybos slyvu sulciu daviau,nu ziuresim kaip suveiks.sekmes jum. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(valengita @ 2008 10 12, 08:24)

valengita, 12 Spa 2008 - 08:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

valengita, 12 Spa 2008 - 08:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

laba ryteli visom mamytem 4u.gif  mes tai vakar su mazuliu apturejom daugybe ispudziu biggrin.gif dalyvavom, na tiksliau bandem dalyvauti pusseseres 7 metu gimtadienyje blush2.gif nelabai mums sekesi g.gif  mazulis pabuves 5 minutes issigando triuksmo ir pravirko laaabai graudziai... nurimo tik iskeliaves i kita nama pas mociute doh.gif na bet viskas baigesi gerai kai gryzome namo vaikinas istvarke visa buteliuka pieno ir smigo iki paryciu gana ramaus miego thumbup.gif  dabar irgi saldziai snaudzia thumbup.gif  kai pabus keliausim atlikt pilietine pareiga ir atiduoti uz ka nors savo balsa biggrin.gif
beje gal galit ka patarti del kosulio, nes mazulis lyg ir noretu pradet sirgti... labai to nenoreciau... taip pakoso nesmarkiai ir labai retai bet sakau gal yra kokiu priemoniu profilaktiskai pavartot  g.gif

laba ryteli visom mamytem 4u.gif  mes tai vakar su mazuliu apturejom daugybe ispudziu biggrin.gif dalyvavom, na tiksliau bandem dalyvauti pusseseres 7 metu gimtadienyje blush2.gif nelabai mums sekesi g.gif  mazulis pabuves 5 minutes issigando triuksmo ir pravirko laaabai graudziai... nurimo tik iskeliaves i kita nama pas mociute doh.gif na bet viskas baigesi gerai kai gryzome namo vaikinas istvarke visa buteliuka pieno ir smigo iki paryciu gana ramaus miego thumbup.gif  dabar irgi saldziai snaudzia thumbup.gif  kai pabus keliausim atlikt pilietine pareiga ir atiduoti uz ka nors savo balsa biggrin.gif
beje gal galit ka patarti del kosulio, nes mazulis lyg ir noretu pradet sirgti... labai to nenoreciau... taip pakoso nesmarkiai ir labai retai bet sakau gal yra kokiu priemoniu profilaktiskai pavartot  g.gif

pabandyk gal ramuneliu arbateles... g.gif
Papildyta:
nu va maniske ir purplelejo ant tu zodziu... biggrin.gif suveike slyvos per 10 min.nu tik spalva tai mane truputi gasdina tokia juoda... unsure.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
grizom is statybu smile.gif mano mazoji pati didziausia statybininke ir "prarabe" biggrin.gif viska tokiu ismananciu zvilgsniu patikrina lotuliukas.gif

Jaunutia, grazi jusu nuotraukyte 4u.gif

SGT, su praejusiu menesiadieniu jus 4u.gif
beje, manyciau, kad bananas kietina viduriukus, bent jau tiek skaiciau...

PATAPSA, sveika sugrizus! thumbup.gif

o siaip koses suvalgom jau 60ml clap.gif siaip ji mums padejo susitvarkyt su viduriukais, kai tik pradejom valgyt iskart siek tiek suminkstejo ax.gif siandien nupirkau naujos arbateles: HIPP ersketroze su avietemis, nes ta "mazylio pilvukas" man taip neskaniai kvepia doh.gif norejau nupirkt ir slyvu tyreles, bet ju net kelios rusys, kurias jus perkat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2008 10 12, 18:55)

grizete, 12 Spa 2008 - 18:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

grizete, 12 Spa 2008 - 18:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

o siaip koses suvalgom jau 60ml clap.gif siaip ji mums padejo susitvarkyt su viduriukais, kai tik pradejom valgyt iskart siek tiek suminkstejo  ax.gif siandien nupirkau naujos arbateles: HIPP ersketroze su avietemis, nes ta "mazylio pilvukas" man taip neskaniai kvepia  doh.gif norejau nupirkt ir slyvu tyreles, bet ju net kelios rusys, kurias jus perkat?  g.gif

o siaip koses suvalgom jau 60ml clap.gif siaip ji mums padejo susitvarkyt su viduriukais, kai tik pradejom valgyt iskart siek tiek suminkstejo  ax.gif siandien nupirkau naujos arbateles: HIPP ersketroze su avietemis, nes ta "mazylio pilvukas" man taip neskaniai kvepia  doh.gif norejau nupirkt ir slyvu tyreles, bet ju net kelios rusys, kurias jus perkat?  g.gif

o kokia kosyte tu duodi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 10 12, 21:21)

nakvisa, 12 Spa 2008 - 21:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nakvisa, 12 Spa 2008 - 21:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

milupos ryziu-kukuruzu kosyte, kiek zinau, nuo tokios geriausia pradeti ax.gif
Atsakyti
KLAUSIMUKAS:
O SAUSAINIO DAVIMAS YRA KAIP MAISTAS AR KAIP OBUOLYS ? kada ji duoti, tarp maitinimu ar galima viena maitinima pakeisti sausainis + misinukas = kosyte labai skani.

mes atsisakem siandien banano, valgom obuoli, slyva ir sausaini daviau siandien tarp maitinimu, 1 sausainis + 30ml misinuko, labai skaniai suvalge.

kas dar pas mus naujo...ogi pliuskenomes vonioj skambejo visas namas nuo juoko ir krykstavimo o as slapia visa likau kaip aptaske visa smile.gif

o jus ten nesirkit man, kas sergat, arbateliu daug gerkit ir pasveiksit 4u.gif

niu ka begu i lovye jau, iki rytojaus ir dar karta uz sveikinimus...

NAKVISA:
kaip slyvu sultytes? manoji is pradziu gere o poto jau niekaip neishsiziojo doh.gif suspaude lupas ir darykit ka norit su manim smile.gif tai teko gryna vandenuko duoti... bet normaliai, suveike ir prakakojo, o manosios irgi juodas kakis buvo kai buvo uzkieteje, manau tikrai bananas...mes jo daugiau nevalgysim schmoll.gif

PATAPSA:
as skaitinejau apie tai kas minkstina viduriukus, ir morka buvo is tu kuri minkstina...

vsio begu jau...
Atsakyti
labas rytas
QUOTE(grizete @ 2008 10 12, 20:55)

grizete, 12 Spa 2008 - 20:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

grizete, 12 Spa 2008 - 20:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Jaunutia, grazi jusu nuotraukyte  4u.gif

Jaunutia, grazi jusu nuotraukyte  4u.gif

dekui

QUOTE(SGT @ 2008 10 13, 01:07)

SGT, 13 Spa 2008 - 01:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

SGT, 13 Spa 2008 - 01:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

KLAUSIMUKAS:
O SAUSAINIO DAVIMAS YRA KAIP MAISTAS AR KAIP OBUOLYS  ? kada ji duoti, tarp maitinimu ar galima viena maitinima pakeisti sausainis + misinukas = kosyte labai skani.

mes atsisakem siandien banano, valgom obuoli, slyva ir sausaini daviau siandien tarp maitinimu, 1 sausainis + 30ml misinuko, labai skaniai suvalge.

kas dar pas mus naujo...ogi pliuskenomes vonioj skambejo visas namas nuo juoko ir krykstavimo o as slapia visa likau kaip aptaske visa smile.gif

o jus ten nesirkit man, kas sergat, arbateliu daug gerkit ir pasveiksit  4u.gif

NAKVISA:
kaip slyvu sultytes? manoji is pradziu gere o poto jau niekaip neishsiziojo  doh.gif suspaude lupas ir darykit ka norit su manim smile.gif tai teko gryna vandenuko duoti... bet normaliai, suveike ir prakakojo, o manosios irgi juodas kakis buvo kai buvo uzkieteje, manau tikrai bananas...mes jo daugiau nevalgysim  schmoll.gif

PATAPSA:
as skaitinejau apie tai kas minkstina viduriukus, ir morka buvo is tu kuri minkstina...

vsio begu jau...

KLAUSIMUKAS:
O SAUSAINIO DAVIMAS YRA KAIP MAISTAS AR KAIP OBUOLYS  ? kada ji duoti, tarp maitinimu ar galima viena maitinima pakeisti sausainis + misinukas = kosyte labai skani.

o jus ten nesirkit man, kas sergat, arbateliu daug gerkit ir pasveiksit  4u.gif

NAKVISA:
kaip slyvu sultytes? manoji is pradziu gere o poto jau niekaip neishsiziojo  doh.gif suspaude lupas ir darykit ka norit su manim smile.gif tai teko gryna vandenuko duoti... bet normaliai, suveike ir prakakojo, o manosios irgi juodas kakis buvo kai buvo uzkieteje, manau tikrai bananas...mes jo daugiau nevalgysim  schmoll.gif

PATAPSA:

vsio begu jau...

nu ant hippo parasyta kad morkos gali kietinti. nu nzn tada. o del sausainiu, tai as neduodu. bet mes pagriauziam tu kudikisku dziuviseliu
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 10 12, 23:07)

SGT, 12 Spa 2008 - 23:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

SGT, 12 Spa 2008 - 23:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

NAKVISA:

PATAPSA:

vsio begu jau...

NAKVISA:

PATAPSA:

vsio begu jau...

maniske tai gere ,bet labai daug bijojau duot pirma kart,nu vistiek nemazai isgere apie 70 ml.turbut pas mus saldesnes slyvos papuole. smile.gif mum suveike per 10 min.,o po 10 min antra kart padare,o va kakis musu vistiek juodas. unsure.gif
nu sausainuko mes dar neduodam morin dabar tik viduriukus suitvarkyt,kad nereiketu kas kart slyvos duot,o veliau ziuresim.bet as kaip suprantu tu nori daryti kaip kosele,tai ji turetu atstotu 1 maitinima,nu bent jau man atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti
o mes nuo pentadienio kuriam laikui atsisakem primaitinimo. zodziu experimentuoja. bet gal cia sutapimas, arba cia primaitinimas turejo itakos, bet zodziu pradejo mano vaikis miegoti naktimis. keliasi apie 3-3.30h valgyti, tada luzta iki 8h ir nebera jokiu niurzgejimu, kelimosi. nu dar 2h tenka atsikelti ant sono apversti, nes kai miega tarp miegmaisio, jis nemoka verstis. nu dar sia savaite nieko neduosiu. ziuresiu kaip toliau, o poto vell isnaujo... ir dar, jis man net pradejo valgyti po 200 ml ir kas 4h, kur seniau nesamoningai valgydavo-nedavalgydavo ir po 3h jausdavosi alkanas... ir diena jis man ramesnis. dabar tarp maitinimo net pora kartu po 30 min numiega. zodziu per diena gaunasi 3-3.30h miegojimo. nu zodziu kad tik neprisisnekejus 3*tfu
Atsakyti
labas, atradau laiko ir aš prisėsti. Vakar mes ragavom morkų, labai vaikinui patiko, valgė nesispjaudydamas. smile.gif Mes dar tik pradedam primaitinti po truputį, svorio priauga pakankamai, tai nesistengiu užkišti kitu maistu. Kolkas dažniausiai mišinuką geria. Tik va, vėl sloga prasidėjo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2008 10 13, 11:39)

lora2006, 13 Spa 2008 - 11:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

lora2006, 13 Spa 2008 - 11:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

labas, atradau laiko ir aš prisėsti. Vakar mes ragavom morkų, labai vaikinui patiko, valgė nesispjaudydamas.  smile.gif  Mes dar tik pradedam primaitinti po truputį, svorio priauga pakankamai, tai nesistengiu užkišti kitu maistu. Kolkas dažniausiai mišinuką geria.  Tik va, vėl sloga prasidėjo.  verysad.gif

labas, atradau laiko ir aš prisėsti. Vakar mes ragavom morkų, labai vaikinui patiko, valgė nesispjaudydamas.  smile.gif  Mes dar tik pradedam primaitinti po truputį, svorio priauga pakankamai, tai nesistengiu užkišti kitu maistu. Kolkas dažniausiai mišinuką geria.  Tik va, vėl sloga prasidėjo.  verysad.gif

o as eisiu treciadieni pas daktare del tos slogos. nu kazkokia jinai mums uzsitesusi, tai kad tik koks sinusitas neatsirastu
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2008 10 12, 22:30)

grizete, 12 Spa 2008 - 22:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

grizete, 12 Spa 2008 - 22:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

milupos ryziu-kukuruzu kosyte, kiek zinau, nuo tokios geriausia pradeti  ax.gif

milupos ryziu-kukuruzu kosyte, kiek zinau, nuo tokios geriausia pradeti  ax.gif

O mums kose kazkaip netiko blink.gif Pirma karta suvalge normaliai, po kita syki pilva suskaudo tik suvalgius, o trecia syk isvis isspjove doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 13, 12:56)

Jaunutia, 13 Spa 2008 - 12:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Jaunutia, 13 Spa 2008 - 12:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

o as eisiu treciadieni pas daktare del tos slogos. nu kazkokia jinai mums uzsitesusi, tai kad tik koks sinusitas neatsirastu

o pas mus kazkoks karkimas girdisi kartais kai kvepuoja, ypac kai paguldai miegot.Bet praeina po to kai iminga g.gif Sakiau gyd. tai ta sako kai klausau nieko nesigirdi, kazi kas cia galetu but?
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 13, 09:15)

Jaunutia, 13 Spa 2008 - 09:15, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Jaunutia, 13 Spa 2008 - 09:15, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

o mes nuo pentadienio kuriam laikui atsisakem primaitinimo. zodziu experimentuoja. bet gal cia sutapimas, arba cia primaitinimas turejo itakos, bet zodziu pradejo mano vaikis miegoti naktimis. keliasi apie 3-3.30h valgyti, tada luzta iki 8h ir nebera jokiu niurzgejimu, kelimosi. nu dar 2h tenka atsikelti ant sono apversti, nes kai miega tarp miegmaisio, jis nemoka verstis. nu dar sia savaite nieko neduosiu. ziuresiu kaip toliau, o poto vell isnaujo... ir dar, jis man net pradejo valgyti po 200 ml ir kas 4h, kur seniau nesamoningai valgydavo-nedavalgydavo ir po 3h jausdavosi alkanas... ir diena jis man ramesnis. dabar tarp maitinimo net pora kartu po 30 min numiega. zodziu per diena gaunasi 3-3.30h miegojimo. nu zodziu kad tik neprisisnekejus 3*tfu

nu va saunuoliai. bigsmile.gif maniske irgi apie 200ml sulavlgo tik ji man kas 3 val valgo.poto tarp maitinimu duodu darzoviu arba vaisiu truputeli.bet buna ,kad labai persivalgo ir pienuka atpila,o jeigu maziau duodu verkia ir kumsciuka ciulpia. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulė* @ 2008 10 13, 10:21)

Saulė*, 13 Spa 2008 - 10:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Saulė*, 13 Spa 2008 - 10:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O mums kose kazkaip netiko blink.gif Pirma karta suvalge normaliai, po kita syki pilva suskaudo tik suvalgius, o trecia syk isvis isspjove doh.gif

pabandyk kitokia gal patiks smile.gif nu bet spesit manau su tuom kosem
Atsakyti