Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(nakvisa @ 2008 10 08, 22:41)
nu bet buna visokiu,as tai dar pati maitinau atsimenu,maniskei tik 2men buvo drauge sako,tai ka tu dar jogurtuko neduodi... blink.gif

blink.gif cia vos ne is tos serijos kur pasiule i darzoviene druskos ideti lotuliukas.gif
Atsakyti

Atkaklus dalyvis
**

Grupė: Nariai
Žinutės: 20
Prisijungė: 2008 02 21

Pirmas vaikas:Dukrytė 2008 06 04

Apdovanojimų: 0

http://gyvenimas.del...php?id=18809940
cia kazka idejau,pasiskaitykit kal biski ka naujo suzinosit,ir aiskaiu pasidarys,o su tais primaitinimais manau spesim visos mamytes,juk musu kudikeliu visas gyvenimas pries aki,ir tikrai spes jie viska dar isragaut,neskubekim biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
nu as nematau nieko blogo kad vaikas pradeda ragauti darzoves, ir juk tik viena karta dienoj, naturalus vitaminai, juk nemaitinam kebabais.
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 09, 08:39)
blink.gif cia vos ne is tos serijos kur pasiule i darzoviene druskos ideti lotuliukas.gif

gerai,kad ne vegetos kokios... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gudre79 @ 2008 10 09, 09:08)
Atkaklus dalyvis
**

cia kazka idejau,pasiskaitykit kal biski ka naujo suzinosit,ir aiskaiu pasidarys,o su tais primaitinimais manau spesim visos mamytes,juk musu kudikeliu visas gyvenimas pries aki,ir tikrai spes jie viska dar isragaut,neskubekim biggrin.gif  ax.gif

neatidaro man blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 09, 09:59)
nu as nematau nieko blogo kad vaikas pradeda ragauti darzoves, ir juk tik viena karta dienoj, naturalus vitaminai, juk nemaitinam kebabais.

drinks_cheers.gif nu tikrai ,tas sintetinis misinukas tikrai nera geresnis,o dabar ruduo vitaminu metas,beto mum asmeniskai medike patare,o ne kokia mociute. mirksiukas.gif
Atsakyti
niu ir naktele... kas cia mano grazuolei pasidare, siaubas...! g.gif normaliai pamiegojom apie pora val, o po to iki 6 ryto keliausi kas puse valandos prie lovytes doh.gif o kas svarbiausia ir sausa, ir pamaitinta, o vistiek blaskosi g.gif galvoj uzia...
Papildyta:

nakvisa, su menesiadieniu jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grizete: 09 spalio 2008 - 11:15
Uzjauciu Grizete, bet musu visos naktys tokios.smile.gif labaiusiai svajoju apie miega, dienom kartais jau net koju nebepavelku, o ir i lauka reik, ir pazais, ai, gi viska pacios zinot:)
Noriu paatrimo. Baiges musu MP, uztenka vos vos tik nakti, patarkit, kokius misinukus perkat. Girdejau ne nuo visu privalgo. Pirmajam savo vaikui daviau Similac. O kiek kartu per diena duodat darzoviene? Ar grudu koses jau ragaujat?

Atsakyti
QUOTE(tisina @ 2008 10 09, 12:25)
Uzjauciu Grizete, bet musu visos naktys tokios.smile.gif labaiusiai svajoju apie miega, dienom kartais jau net koju nebepavelku, o ir i lauka reik, ir pazais, ai, gi viska pacios zinot:)
Noriu paatrimo. Baiges musu MP, uztenka vos vos tik nakti, patarkit, kokius misinukus perkat. Girdejau ne nuo visu privalgo. Pirmajam savo vaikui daviau Similac. O kiek kartu per diena duodat darzoviene? Ar grudu koses jau ragaujat?

tai kad ji pas mane labai rami mergiote, nuo pat gimimo ramiai miegodavo, atsikeldama max 1 karta pavalgyti ax.gif tai manau, kad greitu laiku turetu koks nors mazas perliukas islysti biggrin.gif
mes valgom Similaca, kazkaip pirma pabandem ir patiko mazutei. pries kelias dienas nupirkau semper bifidus, specialiai, kad viduriukus pralaisvintu, nes dar tyreliu vaisiniu nevalgom, kad duociau slyvu tyreles. tai va, tas semper, mazulei nepatiko visai, suvalge nenorom visai doh.gif
Atsakyti
Paskelbta: #443

Atkaklus dalyvis
**

Papildyta:
ir man neatidaro,gaila,kazin ka ne taip darau g.gif
Papildyta:
tp://gyvenimas.delfi.lt/namai_ir_seima/article.php?id=18809940
Papildyta:
Papildyta:
pagaliau atidare man,pabandykit ir jus,idomu visai pasiskaityt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
matau truputuka gincijates del primaitinimo smile.gif

mum siandien TA tai veliau pasigirsim kiek sveriam smile.gif bet manau daug nepriaugom, tik i ugi ishtysom kiek mano akis mato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2008 10 09, 12:15)
niu ir naktele... kas cia mano grazuolei pasidare, siaubas...!  g.gif normaliai pamiegojom apie pora val, o po to iki 6 ryto keliausi kas puse valandos prie lovytes  doh.gif o kas svarbiausia ir sausa, ir pamaitinta, o vistiek blaskosi  g.gif galvoj uzia...
Papildyta:

nakvisa, su menesiadieniu jus  4u.gif

brangioji, zinok su mano vaikinu jau taip visas menuo...sakau, gal kadanors isaugsim.

QUOTE(tisina @ 2008 10 09, 12:25)

1 karta per diena darzovienes, grudu dar neragaujam, o tik pieniska ryziu ir kukuruzu, bet ir to tik kas antra diena duodu. o del misinuko, gali bandyti ir Similaca advance 1, Aptamil 1, Nan, Tuttelis, Hippo 2 (nes nuo 4 men jau 2 nr (maistingesnis)). siaip sako geriau bandyti nuo pygiausiu, nes jei pygiausias tiks, tai paciai per kisene bus pygiau.

QUOTE(SGT @ 2008 10 09, 12:50)
sveikutes,
matau truputuka gincijates del primaitinimo smile.gif

mum siandien TA tai veliau pasigirsim kiek sveriam smile.gif bet manau daug nepriaugom, tik i ugi ishtysom kiek mano akis mato smile.gif

gal g.gif o gal tik taip atrodo zinai, cia SM dydziausi ginciai yra kilami del maitinimo MP ir del primaitinimo. bet juk galima savo nuomones isreiksti ir kam kaip bus naudinga tas taip ir pasirinks. juk cia niekas primygtinai neliepia ''butent tu turi maitinti tik nuo 6 men ir tik ta''. kitaip sakant niekas nepersa savo nuomones, o ja tik isreiskia.

gyvename draugiskai
user posted image
Atsakyti
o pas mus hipp tai yra tiktais
Hipp "from birth"
hipp "from 6 month"
hipp "from 10 month"

nera pas mus tiek daug rusiu kaip LT doh.gif tai mes nieko ir negalim keisti...tik butu neblogai pabandyti Aptamil nakciai misinuka, jis tirstesnis turetu buti ir sotesnis jei neklystu, ar netaip?

manoji irgi buna kartais naktim blaskosi ir zirzia, tai as i paskutini maitinima espumizan ilasinu ir tada miega ramiai thumbup.gif
Atsakyti
Jaunutia visa menesi???? jezus marija, as isprotesiu, jei ir maniske taip duosis doh.gif stiprybes tau!
beje, mes irgi nusipirkom ryziu ir kukuruzu kosytes pradesim pratintis, vakar jau paragavo pora sauksteliu, tai visai patiko smile.gif

SGT as irgi ilasinu, bet sab simplex, bet matyt ne tame reikalas smile.gif

antradieni ir mes eisim i TA smile.gif

dantenos zuikeliui lyg ir nepaburkusios, bet matosi lyg ir bruksniukas kazkokis g.gif
Atsakyti