QUOTE(grizete @ 2008 10 09, 12:15)
niu ir naktele... kas cia mano grazuolei pasidare, siaubas...!
normaliai pamiegojom apie pora val, o po to iki 6 ryto keliausi kas puse valandos prie lovytes
o kas svarbiausia ir sausa, ir pamaitinta, o vistiek blaskosi
galvoj uzia...
Papildyta:
nakvisa, su menesiadieniu jus
brangioji, zinok su mano vaikinu jau taip visas menuo...sakau, gal kadanors isaugsim.
QUOTE(tisina @ 2008 10 09, 12:25)
Uzjauciu Grizete, bet musu visos naktys tokios.
labaiusiai svajoju apie miega, dienom kartais jau net koju nebepavelku, o ir i lauka reik, ir pazais, ai, gi viska pacios zinot:)
Noriu paatrimo. Baiges musu MP, uztenka vos vos tik nakti, patarkit, kokius misinukus perkat. Girdejau ne nuo visu privalgo. Pirmajam savo vaikui daviau Similac. O kiek kartu per diena duodat darzoviene? Ar grudu koses jau ragaujat?
1 karta per diena darzovienes, grudu dar neragaujam, o tik pieniska ryziu ir kukuruzu, bet ir to tik kas antra diena duodu. o del misinuko, gali bandyti ir Similaca advance 1, Aptamil 1, Nan, Tuttelis, Hippo 2 (nes nuo 4 men jau 2 nr (maistingesnis)). siaip sako geriau bandyti nuo pygiausiu, nes jei pygiausias tiks, tai paciai per kisene bus pygiau.
QUOTE(SGT @ 2008 10 09, 12:50)
sveikutes,
matau truputuka gincijates del primaitinimo
mum siandien TA tai veliau pasigirsim kiek sveriam
bet manau daug nepriaugom, tik i ugi ishtysom kiek mano akis mato
gal
o gal tik taip atrodo zinai, cia SM dydziausi ginciai yra kilami del maitinimo MP ir del primaitinimo. bet juk galima savo nuomones isreiksti ir kam kaip bus naudinga tas taip ir pasirinks. juk cia niekas primygtinai neliepia ''butent tu turi maitinti tik nuo 6 men ir tik ta''. kitaip sakant niekas nepersa savo nuomones, o ja tik isreiskia.
gyvename draugiskai