Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(gudre79 @ 2008 10 08, 15:27)
sveikutes ,a mes irgi visko daug isragavom,

O mes iki siol tik MP geriam blink.gif
Nelabai suprantu as tu maitinimo taisykliu..... Zinau kad nuo 6men. reikes pradeti primaitineti...Bet kad jus cia jau dabar tiek daug ir visko valgot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2008 10 08, 14:52)
O mes iki siol tik MP geriam  blink.gif
Nelabai suprantu as tu maitinimo taisykliu..... Zinau kad nuo 6men. reikes pradeti primaitineti...Bet kad jus cia jau dabar tiek daug ir visko valgot  g.gif

nu tai kas maitina tik MP tai ir primaitinti nuo 6 men, o kas misiniais tai nuo 4 men
Atsakyti
na nzn visur yra informacijos ir apie ta primaitinima visa ji skirisi,vienur raso kad nuo 4men. kitur raso kad nuo 6men. cia turbut kas kaip nori,ir manau kiekviena mama jaucia kada vaikui mazai jau pienelio ir reikia duot daugiau biggrin.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2008 10 08, 12:52)
O mes iki siol tik MP geriam  blink.gif
Nelabai suprantu as tu maitinimo taisykliu..... Zinau kad nuo 6men. reikes pradeti primaitineti...Bet kad jus cia jau dabar tiek daug ir visko valgot  g.gif

saunuole kad MP maitini...
palaukti dar iki 6men jum reike ir tada jau pradesit irgi ragauti viska po truputuka...
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2008 10 08, 14:43)
hmmmmm  g.gif gal ir maniskei tas pats, nes anksciau suvalgydavo 180ml, porakart ir po 200ml, o dabar kaip ir taviskei apetitas sumazejo, vos 120ml iveikia kas 3,5-4,5 val....  huh.gif

mano mazius ir blogai miega, zirzia per nakti, galvyte sukioja. tas pats ir su apetitu. labai nenoriai valgo, nors mes dar tik misinuka duodam, nes pediatras tik 6 menesi papildoma maitinima ives. padarau 150 ml ir tai ne visa isvalgo, buna, kad net 5 val. nevalges buna, sakau, gal kas blogai.
ir siaip paskaitant, kad tokie maziukai ir jau tiek daug visko isragavo ir valgo. blink.gif gal truputi per anksti toki 'ivairu' meniu ivesti mazyliams? na bet cia kievienos mamos reikalas smile.gif

beje ar jusu vaikiukai nebuna, kad taip pradeda verkti, klykti, kad nezinai ko nori? g.gif pilvukas negali buti, nes iki 3 menesio mazyliams gali pusti.
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2008 10 08, 17:58)
mano mazius ir blogai miega, zirzia per nakti, galvyte sukioja. tas pats ir su apetitu.  labai nenoriai valgo, nors mes dar tik misinuka duodam, nes pediatras tik 6 menesi papildoma maitinima ives. padarau 150 ml ir tai ne visa isvalgo, buna, kad net 5 val. nevalges buna, sakau, gal kas blogai.
ir siaip paskaitant, kad tokie maziukai ir jau tiek daug visko isragavo ir valgo.  blink.gif  gal truputi per anksti toki 'ivairu' meniu ivesti mazyliams? na bet cia kievienos mamos reikalas  smile.gif

beje ar jusu vaikiukai nebuna, kad taip pradeda verkti, klykti, kad nezinai ko nori?  g.gif pilvukas negali buti, nes iki 3 menesio mazyliams gali pusti.

koks cia tas ivairus maistas? darzoves kai pradeda ragauti, tai kas trecia diena vis nauju itrauki i meniu, o to labiau kai dabar darzovese daugiausiai vitaminu, tyreles ne maistas, o tik desertas
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 08, 18:10)
koks cia tas ivairus maistas? darzoves kai pradeda ragauti, tai kas trecia diena vis nauju itrauki i meniu, o to labiau kai dabar darzovese daugiausiai vitaminu, tyreles ne maistas, o tik desertas

kaip ir rasiau, kiekviena mama daro savaip ir tai gerbiu. tik paskaicius vienos mamos mieniu man pasirode, kad per anksti iv koseles tyreles duoti. as, nors ir maitinu misineliais, bet man daktaras rekomendavo nuo 6 men pradeti, bet as jo neklausau iki 'galo'. obuoliuko jau ragavome ir morkytes po truputi pradedu duoti. na kaip yra pasakyta, kiek zmoniu, tek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2008 10 08, 18:47)
kaip ir rasiau, kiekviena mama daro savaip ir tai gerbiu. tik paskaicius vienos mamos mieniu man pasirode, kad per anksti iv koseles tyreles duoti. as, nors ir maitinu misineliais, bet man daktaras rekomendavo nuo 6 men pradeti, bet as jo neklausau iki 'galo'. obuoliuko jau ragavome ir morkytes po truputi pradedu duoti. na kaip yra pasakyta, kiek zmoniu, tek nuomoniu  4u.gif

bet ir kiek daktaru tiek ir nuomoniu. mums tai liepe jau morkytes bulvytes pradeti nuo 3,5 men
Atsakyti
cia ko gero ir nuo vaiko kiekvieno priklauso,gydytojas mato kaip vystosi ir ziuri ar reikia ka duot ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2008 10 08, 17:58)
mano mazius ir blogai miega, zirzia per nakti, galvyte sukioja. tas pats ir su apetitu.  labai nenoriai valgo, nors mes dar tik misinuka duodam, nes pediatras tik 6 menesi papildoma maitinima ives. padarau 150 ml ir tai ne visa isvalgo, buna, kad net 5 val. nevalges buna, sakau, gal kas blogai.
ir siaip paskaitant, kad tokie maziukai ir jau tiek daug visko isragavo ir valgo.  blink.gif  gal truputi per anksti toki 'ivairu' meniu ivesti mazyliams? na bet cia kievienos mamos reikalas  smile.gif

beje ar jusu vaikiukai nebuna, kad taip pradeda verkti, klykti, kad nezinai ko nori?  g.gif pilvukas negali buti, nes iki 3 menesio mazyliams gali pusti.

mum 5 men o pilvuka tebeskauda.beto paaikciotumet kai pamatytumet kaip augina viena mama savo vaika:4 men jau karves piena duoda koses skirtas 6 men vaikui ir pan va ten tai nei daktarai nepataria o cia del 4 kokiu ragautu darzoviu manau maza beda nei vaiko sveikatos gadinimas 6 men vaikui skirtu maistu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(norkuniene @ 2008 10 08, 18:27)
mum 5 men o pilvuka tebeskauda.beto paaikciotumet kai pamatytumet kaip augina viena mama savo vaika:4 men jau karves piena duoda koses skirtas 6 men vaikui ir pan va ten tai nei daktarai nepataria o cia del 4 kokiu ragautu darzoviu manau maza beda nei vaiko sveikatos gadinimas 6 men vaikui skirtu maistu blink.gif

nu bet buna visokiu,as tai dar pati maitinau atsimenu,maniskei tik 2men buvo drauge sako,tai ka tu dar jogurtuko neduodi... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 10 08, 22:41)
nu bet buna visokiu,as tai dar pati maitinau atsimenu,maniskei tik 2men buvo drauge sako,tai ka tu dar jogurtuko neduodi... blink.gif

man tai mociute pastoviai aiskina, kad vaikui pavalgius reikia ir atsigert duoti, dabar tai nebesiginciju del sventos ramybes, duodu arbateles atsigert bigsmile.gif o dar kai maitinau MP paaiskink tu sovietinio kirpimo zmogui, kad lelius priekinio pienuko atsigeria, o galinio riebesnio pavalgo doh.gif
Atsakyti