QUOTE(Cornelia @ 2008 10 04, 19:19)
Sveikos mamytes,
siandien mano vyrutis buvo baseine, na ir ka jus manot, ogi patiko nors tu ka... jau ir seniau norejau i baseina leisti, bet nebuvo kada. sakau, gal plaukiojimas pades ir pradesim ir mes vartytis, nes labai laukiu, kada mano tinginiukas vartaliosis, kaip kulverstukas
siandien mano vyrutis buvo baseine, na ir ka jus manot, ogi patiko nors tu ka... jau ir seniau norejau i baseina leisti, bet nebuvo kada. sakau, gal plaukiojimas pades ir pradesim ir mes vartytis, nes labai laukiu, kada mano tinginiukas vartaliosis, kaip kulverstukas
sveikutes
o kur buvot?
mes irgi labai norim i baseina, maudynes laaabai patinka, kasdien pliuskenames, tik ileidziu kojas i vandenuka ir ciurena is atsipalaidavimo . O va ka tik plaukiojom vonioj, patiko irgi, tai ir noriu baseina isbandyt
MP maitinamas vaikas gali iki 10 paru nekakot ir tai normalu, jei gerai jauciasi. Mum daugiausiai yra buve 4 paros, o taip beveik kasdien po karteli tuo paciu metu valgant ryte
Mes dar irgi nesivartom , nors ant sono jau kartais bando
Papildyta:
QUOTE(solveiga @ 2008 10 02, 17:30)
Mano mergytei jau 4 men. 1 sav. Maitinu savo pienu, bet keliasi kas 2 val. nakti valgyti. Ar jusu vaikuciai irgi keliasi taip daznai? Ar ismiega visa nakti?
maniske maitinama MP pirma miega ismiega 6-8 val, kiti tarpai po 3 val
Vyro sese vaikas irgi kelesi kas 2 val ilgai, o kai pradejo koses valgyt ismiega visa nakti. Galbut MP liesesnis