Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 02, 09:19)

labai norim Guodos nuotraukyciu....

NORKUNIENE, o jus nuo kada pradejot avizine naktine kosyte duoti?

siandien is fotiko perkelsiu i pc ir tada imesiu iki vidurnakcio blush2.gif

o apie kosytes ir man idomu labai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solveiga @ 2008 10 02, 17:30)
Mano mergytei jau 4 men. 1 sav. Maitinu savo pienu, bet keliasi kas 2 val. nakti valgyti. Ar jusu vaikuciai irgi keliasi taip daznai? Ar ismiega visa nakti?  g.gif

Mano vyrukas irgi kas dvi valandas keliasi, tik kelis kartus uzmiega net keeturiom valandom.
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 10 02, 17:21)
niu ka eisiu as duosiu sultyciu paragauti smile.gif manau patiks, ryt dar ir dar daugiau kita diena ir poto jau galima duoti gerti vieotj arbateles ar kaip?

o tos kurios duodat darzoviu kosyte ir vaisiu tyrele kada duodat tyrele vaisiu?
darzoviu kosyte pakeicia viena maitnima, o obuolys ar bananas irgi gali pakeisti kita maitinima ar kaip?
as isvis kai pis menulio nukritusi  doh.gif

jo, galesi duoti atsigerti, nu bet aisku ne vienu mauku ispliumpinti, nes juk sotuma laikina duoda. o tyreles nepakeicia maitinima, jos galima kaip deserta tarp maitinimo, tarkim valgymo tarpas 4 h, (tarkim valgoma 13h sekantis 17h) tada valgoma tyrele 15h (nu tarp vidurio tarpo valgymo), nu bent tokios pas mane zinios
QUOTE(solveiga @ 2008 10 02, 17:30)
Mano mergytei jau 4 men. 1 sav. Maitinu savo pienu, bet keliasi kas 2 val. nakti valgyti. Ar jusu vaikuciai irgi keliasi taip daznai? Ar ismiega visa nakti?  g.gif

maitinu misinukais, tai galiu nuraminti, maniskis keliasi valgyti kartais karta, kartais du, o paskutiniu metu vapse keliasi seipsau kas valanda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 02, 17:27)
jo, galesi duoti atsigerti, nu bet aisku ne vienu mauku ispliumpinti, nes juk sotuma laikina duoda. o tyreles nepakeicia maitinima, jos galima kaip deserta tarp maitinimo, tarkim valgymo tarpas 4 h, (tarkim valgoma 13h sekantis 17h) tada valgoma tyrele 15h (nu tarp vidurio tarpo valgymo), nu bent tokios pas mane zinios

asiukas,
ryt bandysim sausktuka obuoliuko arba banano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 10 01, 22:49)
nu cia tai gera gydytoja... lotuliukas.gif o siaip gal pakeisk gydytoja ir pasikonsultuok,mum patare nuo 4 men paragauti vaisiu tyreles,bet as bijojau nuo saldumo pradet,nes po to nevalys darzoviu,tai ir bandinejam dabar darzoves,o vaisius spesim dar irgi.

mano mergytei 4.5 men,nors ir pradejom nuo kosyciu kurios yra saldokos,taciau ir darzoves valgo be problemu. bigsmile.gif
kai vaikas sotus-tai r ismiegam visa nakti be prabudimu,nuo 21val iki 6 ryto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avy: 03 spalio 2008 - 09:38
sveikos,

atkeliaujam ir mes is 3-io men pas jus.ugio tiksliai dar nezinau, svoris apie 6900.po TA 10 13 tiksliau parasysiu.dabar ant naminiu svarstykliu sveriames
ka mes mokam? jau apsiverciam nuo pilvo ant nugarytes, puciam seiliu burbulus , net visa veiduka apsitaskom. tongue.gif viska kisam i burnyte,ciulpiam kumstuka,laikom buteliuka (bet dar neislaikom) smile.gif ,viska griebiam (vystyklus (keiciant papmpersa), savo rubelius,mamos plaukus, ,zaisliukus), sypsomes (dar be garso), rekaujam (a, e, o) garsiai, kartais garsiai verkiam).valgom misinuka, geriam arbatyte.

dar noriu jusu paklaust, ar jus jau vezat savo mazylius i lauka sedimuose vezimeliuose. (zinoma, atlostus gulimoj padety)?
Atsakyti
maniskis siandien pasicepsedamas valge bulve+moliugas. zodziu bulves su morka nemegsta.
mes dar lopsiuke vazinejaes
Atsakyti
QUOTE(l*a*d*a @ 2008 10 03, 09:39)
dar noriu jusu paklaust, ar jus jau vezat savo mazylius i lauka sedimuose vezimeliuose. (zinoma, atlostus gulimoj padety)?

labas, mes dar lopšyje vežiojam. Mažiukas dar. smile.gif
Atsakyti
Labutis, nors valgom dar Mp, gydytoja leido pabandyti po truputi darzovieniu. Noriu patarimo (nepamenu, kaip su pirmu vaiku buvo:)), ar ta bulve su morka sutrynus, reik dar kokiu pienuku praskiest?

Atsakyti
bandem ragauti siandien bulve... butu mokejusi dukryte, butu pasakusi "fuuuuuu, ka cia duodi?" nes veido israiska jau tokia buvo, lyg kaki buciau panosei pakisus doh.gif nusprendziau dar siek tiek su darzovem paluketi... g.gif uztat obuoli tarso panele kaip reikiant thumbup.gif
uztat, bando pati laikytis buteliuka, kai valgom pastoviai uzdeda rankytes smile.gif jau ciumpa zaisliukus abiem rankytem ir nesa i burna thumbup.gif paima barskuti, kai duodi ir po truputi tiesia rankutes i mane clap.gif
sianakt ismiegojo nuo vidurnakcio iki 7 val, pavalge, paciulbejo ir vel uzmigo iki beveik 12.30 thumbup.gif

l*a*d*a, vezioju dar lopsiuke, bet mano vezimas universalus, tai sedima dalis visiskai issitiesia, kai maze nebemiega as siek tiek pakeliu galvugali, kad jai geriau matytusi. beje, lopsiukas musu turi kieta pagrinda, tai ji tiesiog guli ne visai horizontaliai, o siek tiek pakelta. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(l*a*d*a @ 2008 10 03, 11:39)
sveikos,

atkeliaujam ir mes is 3-io men pas jus.ugio tiksliai dar nezinau, svoris apie 6900.po TA 10 13 tiksliau parasysiu.dabar ant naminiu svarstykliu sveriames
ka mes mokam? jau apsiverciam nuo pilvo ant nugarytes, puciam seiliu burbulus , net visa veiduka apsitaskom. tongue.gif viska kisam i burnyte,ciulpiam kumstuka,laikom buteliuka (bet dar neislaikom) smile.gif ,viska griebiam (vystyklus (keiciant papmpersa), savo rubelius,mamos plaukus, ,zaisliukus), sypsomes (dar be garso), rekaujam (a, e, o) garsiai, kartais garsiai verkiam).valgom misinuka, geriam arbatyte.

as savo vyruka jau i sedima vezima itaisiau, aisku atlosiant iki pat galo, nes tose kedutese jam nepatinka ir manau, kad jos labiau kenkia vgaiko statmenai, nei vezimas, nes maniskis, bent jau, visas sudribes kazkaip ir manau, kad jam tai ne i nauda, tad, baigem zaist su tom nesamoningom kedutem.
Atsakyti
bandem ragauti siandien bulve... butu mokejusi dukryte, butu pasakusi "fuuuuuu, ka cia duodi?" nes veido israiska jau tokia buvo, lyg kaki buciau panosei pakisus doh.gif nusprendziau dar siek tiek su darzovem paluketi... g.gif uztat obuoli tarso panele kaip reikiant thumbup.gif

o mes nuo jusu tik 3 dienom skiriames.gal ir mums pradet obuolio ragaut?nuo kada jus pradejot? ar cia pediatre turi pasakyt? o kaip jus valgot? paskuti su sauksciuku? ar kazkaip dar smulkiau sutrini?

(cia grizetei)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l*a*d*a: 03 spalio 2008 - 14:25