Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(butukas83 @ 2008 10 01, 10:22)
Galiu atsakyti, meskaip tik jau laukiam eileje  pas ortapeda. Papasakosiu savo istorija smile.gif  Kai parsivezem mergyte is gimdymo namu, vos atejus seimos gydytoja pareiske kad jai klubiuku ribotumas, liepe det ant pampersu dar palas doh.gif  Tada atejo sesute kita diena, pasakiau apie tuos klubiukus sako, nu as tai cia nieko ypatingo nematau schmoll.gif  Na, taip ir likom, kartais dejau tas palas, kartais ne, bet suejus menesiui vel nuejom pas ta savo gydytoja, tada ji idemiau apziurejo, sako oi, ne klubiukai labai graziia atsiveda, na bet del sventos ramybes duosiu siuntima pas ortapeda unsure.gif  tai va,paralaukem 3 menesius eileje pas ta ortapeda ir jau 13ta diena turim pas ji zygiuot rolleyes.gif Siaip patikrinimas privalomas, ir tik jei mamayte pageidauja butinai turi duot siuntima, bet matyt gydytoja nieko bloga nemato, del to ir niekur nesiuncia smile.gif
Papildyta:
O as turiu kita klausimeli mamytems 4u.gif  Ar jusu lelyciai zvairavo ka tik gime, mano panelyte vis dar zvairuoja, bet seimos gdyytoja tikina,kad dar drasiai galim laukt iki 6 menesiu, o jei tada nepraeis, eit pas okulista blink.gif  Siaip as taip nepergyvenciau, bet mane jau uzkniso, kai kievienas atkreipia i tai demesi,kas tik beateina  svecius, pirmas zodis kone buna -  ji zvaira unsure.gif Be to, mano gimineje tikrai yra daug problemu su akimis, a sir pati akinius nesioju nuo vaikystes doh.gif  Tai nezianu, ar cia dar laukt, ar jau susirupint g.gif

Tai vat, kaip buvom 3 men. gyd. paklausiau del ortapedo, tai ji man pradejo aiskint, jeigu gimdymo namuose nieko nesake ir jokiu siuntimu nedave, vadinasi ir nereikia g.gif , o tuo paciu visi ortapedai dabar atostogauja!!! Va toki atsakima mes gavom mad.gif
O del zvairumo, mes 2,5 men. buvome pas okulista, tai ji mus patikino, kad iki 6 men. turi viskas susitvarkyt ir 7-8 men. pediatrai siuncia pas okulista.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 10 01, 14:17)
Tai vat, kaip buvom 3 men. gyd. paklausiau del ortapedo, tai ji man pradejo aiskint, jeigu gimdymo namuose nieko nesake ir jokiu siuntimu nedave, vadinasi ir nereikia  g.gif , o tuo paciu visi ortapedai dabar atostogauja!!! Va toki atsakima mes gavom  mad.gif
O del zvairumo, mes 2,5 men. buvome pas okulista, tai ji mus patikino, kad iki 6 men. turi viskas susitvarkyt ir 7-8 men. pediatrai siuncia pas okulista.

nesamone, gimdymo namuose nieko jie ten neziuri del ortopediniu bedu ir siuntimu nedalina, nebent jau akivaizdziai kas blogai butu g.gif Cia jau vaiko seimos daktares kompetencijoj blink.gif as sakau, keistai man kartais tie daktaru ismislai atrodo, nejaugi sunku siuntima israsyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(butukas83 @ 2008 10 01, 14:21)
nesamone, gimdymo namuose nieko jie ten neziuri del ortopediniu bedu ir siuntimu nedalina, nebent jau akivaizdziai kas blogai butu g.gif Cia jau vaiko seimos daktares kompetencijoj blink.gif  as sakau, keistai man kartais tie daktaru ismislai atrodo, nejaugi sunku siuntima israsyt unsure.gif

Labukas
Gimdymo namuose pediatrai patikrina kojyčių atvedimą ir, esant įtarimų, iki 3 mėnesių rekomenduoja apsilankyti pas ortopedą. Siuntimą ortopedo konsultacijai turi duoti vaikutį prižiūrinti gydytoja iš poliklinikos.
Atsakyti
mum buvo kraujosruvos ant akyciu ir pazvairuodavo bet per pora gyvenimo men viskas susitvarke.jai turi abejoniu imk griesceu daktare tada duos siuntima nes kitaip neisimaldausi.jom tju esi paprastas pacientas apziurejo ir gana.mum buvo dideles bedos su pilveliu isikvieciau atejo sesele kai buvau katik davus vaistuku pasake SVEIKAS VAIKAS ji pro duris o mazylis vel rekt,daktare taip ir nepasirode mat masinos negavo nuo tada supratau kaip jom rupi svetimos problemos doctor.gif
Atsakyti
labas, aš siandien mayliui daviau banano. Tai vaikas išsižioja net galvytę atlošdamas. biggrin.gif Čia jau ne obuoliukas, kurį valgėm nuo anos savaitės. Kitą savitę sukanka 4 mėn., va tada ir košytės prasidės. Kolkas neduodu, svorio ir taip užtenka.
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 09 30, 17:05)
sveikutes,
\niu ka buvau dingusi is eterio... esam sveikos ir gyvos...
mazoji valgo labai skaniai bulvyte+morka, skaniau nei viena morkyte... kanors duoti dar ragauti bijau, kad pilvuko nesuskaustu...

jaunutia, o tai ka tu dabar duodi savajam jei jis tau morka+bulve nevalgo? gal koia kose bandei, ar sulciu kokiu?

man taip baisu kanors duoti naujo ragauti sad.gif
Papildyta:
beja, pamirsau parasyti

Jaunutia su menesiadieniu vyruti tavo sveikinu!!! 4u.gif

norejau paklausti kaip jus ivedet morkyte nes mes jau 2 dienos valgom bulvyte ir galvojam ar reiktu viena morkyte po truputi duoti ar i bulve po truputi imaisyti? essen.gif
Atsakyti
Sveikos, as naujoke cia, tai kol kas tik skaitineju, bet dabar nesusilaikiau, nejaugi 4 menesiu kudikiui jau duodat morkytes, bulvytes ir pan.??? unsure.gif mano maziui irgi 4.5 men. bet dar neduodu nieko, isskyrus obuolio ant saukstelio krasto kas antra diena.
Atsakyti
QUOTE(ernestuko mama @ 2008 10 01, 15:09)
Sveikos, as naujoke cia, tai kol kas tik skaitineju, bet dabar nesusilaikiau, nejaugi 4 menesiu kudikiui jau duodat morkytes, bulvytes ir pan.???  unsure.gif  mano maziui irgi 4.5 men. bet dar neduodu nieko, isskyrus obuolio ant saukstelio krasto kas antra diena.

Jeigu maitini misiniu, tai duoti jau kaip ir reiktu nuo 4 men. jei maitini savo pienu, tai gali drasiai laukti 6 men., jei zinoma nepastebi, kad vaikui truksta maisto, mazai svorio priauga ir pan.
Atsakyti
QUOTE(norkuniene @ 2008 10 01, 14:44)
mum buvo kraujosruvos ant akyciu ir pazvairuodavo bet per pora gyvenimo men viskas susitvarke.jai turi abejoniu imk griesceu daktare tada duos siuntima nes kitaip neisimaldausi.jom tju esi paprastas pacientas apziurejo ir gana.mum buvo dideles bedos su pilveliu isikvieciau atejo sesele kai buvau katik davus vaistuku pasake SVEIKAS VAIKAS ji pro duris o mazylis vel rekt,daktare taip ir nepasirode mat masinos negavo nuo tada supratau kaip jom rupi svetimos problemos doctor.gif

Va, parase mamayte kaip tik su tokiom bedom ir mes esam, pas mus irgi yra ant akyciu vis dar kraujosruvu verysad.gif man vaiko daktare pasake, kad jos niekad neisnyks unsure.gif kazin ar cia tiesa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(butukas83 @ 2008 10 01, 12:21)
nesamone, gimdymo namuose nieko jie ten neziuri del ortopediniu bedu ir siuntimu nedalina, nebent jau akivaizdziai kas blogai butu g.gif Cia jau vaiko seimos daktares kompetencijoj blink.gif  as sakau, keistai man kartais tie daktaru ismislai atrodo, nejaugi sunku siuntima israsyt unsure.gif

visai nesunku ,jei po stalu lita kita pakisi... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(norkuniene @ 2008 10 01, 12:49)
norejau paklausti kaip jus ivedet morkyte nes mes jau 2 dienos valgom bulvyte ir galvojam ar reiktu viena morkyte po truputi duoti ar i bulve po truputi imaisyti? essen.gif

as siandien daviau bulvyte + morkyte,zinok nezinau tu normu as "is akies" dejau tai zinok visai patiko,arba gali pabandyti bulvytes uzpilti morku sultytem... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gija* @ 2008 10 01, 13:23)
Jeigu maitini misiniu, tai duoti jau kaip ir reiktu nuo 4 men. jei maitini savo pienu, tai gali drasiai laukti 6 men., jei zinoma nepastebi, kad vaikui truksta maisto, mazai svorio priauga ir pan.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, as tai maitinu savo pienuku, tai apie primaitinima net negalvoju, man ir gydytoja sake, be 6 menesiu, kad nieko neduotum! mirksiukas.gif Sako, sutariam, sakau na tai gerai, man dar geriau rolleyes.gif Siaip, maniske pastebejau, kad irgi jau domisi kai mamyte su teveliu valgo, ir gal visai paragaut noretu, bet as matau, kad kol kas jai pienelio pilnai uztenka, todel neduodu nieko nei paragaut cool.gif ateis laikas, tada ir gaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(butukas83 @ 2008 10 01, 15:20)
Na, as tai maitinu savo pienuku, tai apie primaitinima net negalvoju, man ir gydytoja sake, be 6 menesiu, kad nieko neduotum! mirksiukas.gif  Sako, sutariam, sakau na tai gerai, man dar geriau rolleyes.gif Siaip, maniske pastebejau, kad irgi jau domisi kai mamyte su teveliu valgo, ir gal visai paragaut noretu, bet as matau, kad kol kas jai pienelio pilnai uztenka, todel neduodu nieko nei paragaut cool.gif  ateis laikas, tada ir gaus g.gif

teisingai sakai,jeigu uztenka pienelio tai zinok nieko geriau ir negali duoti,o va misinukas yra misinukas,uztai ir stengiames duoti kuo daugiau vitaminu is aplinkos... mirksiukas.gif
Atsakyti