QUOTE(butukas83 @ 2008 10 01, 10:22)
Galiu atsakyti, meskaip tik jau laukiam eileje pas ortapeda. Papasakosiu savo istorija Kai parsivezem mergyte is gimdymo namu, vos atejus seimos gydytoja pareiske kad jai klubiuku ribotumas, liepe det ant pampersu dar palas Tada atejo sesute kita diena, pasakiau apie tuos klubiukus sako, nu as tai cia nieko ypatingo nematau Na, taip ir likom, kartais dejau tas palas, kartais ne, bet suejus menesiui vel nuejom pas ta savo gydytoja, tada ji idemiau apziurejo, sako oi, ne klubiukai labai graziia atsiveda, na bet del sventos ramybes duosiu siuntima pas ortapeda tai va,paralaukem 3 menesius eileje pas ta ortapeda ir jau 13ta diena turim pas ji zygiuot Siaip patikrinimas privalomas, ir tik jei mamayte pageidauja butinai turi duot siuntima, bet matyt gydytoja nieko bloga nemato, del to ir niekur nesiuncia
Papildyta:
O as turiu kita klausimeli mamytems Ar jusu lelyciai zvairavo ka tik gime, mano panelyte vis dar zvairuoja, bet seimos gdyytoja tikina,kad dar drasiai galim laukt iki 6 menesiu, o jei tada nepraeis, eit pas okulista Siaip as taip nepergyvenciau, bet mane jau uzkniso, kai kievienas atkreipia i tai demesi,kas tik beateina svecius, pirmas zodis kone buna - ji zvaira Be to, mano gimineje tikrai yra daug problemu su akimis, a sir pati akinius nesioju nuo vaikystes Tai nezianu, ar cia dar laukt, ar jau susirupint
Papildyta:
O as turiu kita klausimeli mamytems Ar jusu lelyciai zvairavo ka tik gime, mano panelyte vis dar zvairuoja, bet seimos gdyytoja tikina,kad dar drasiai galim laukt iki 6 menesiu, o jei tada nepraeis, eit pas okulista Siaip as taip nepergyvenciau, bet mane jau uzkniso, kai kievienas atkreipia i tai demesi,kas tik beateina svecius, pirmas zodis kone buna - ji zvaira Be to, mano gimineje tikrai yra daug problemu su akimis, a sir pati akinius nesioju nuo vaikystes Tai nezianu, ar cia dar laukt, ar jau susirupint
Tai vat, kaip buvom 3 men. gyd. paklausiau del ortapedo, tai ji man pradejo aiskint, jeigu gimdymo namuose nieko nesake ir jokiu siuntimu nedave, vadinasi ir nereikia , o tuo paciu visi ortapedai dabar atostogauja!!! Va toki atsakima mes gavom
O del zvairumo, mes 2,5 men. buvome pas okulista, tai ji mus patikino, kad iki 6 men. turi viskas susitvarkyt ir 7-8 men. pediatrai siuncia pas okulista.