Sveikos mamytes
Mano dukrytei spalio 3 sueis lygiai 4 menesiukai
Tai mano mergina irgi tik i ugy tysta, devim 68 dydzio drabuzelis, tai i ilgi visi tik tik, o i ploty tai dar viena Liepa sukisciau
Na musu pasiekimai kaip ir daugelio: ant pilvuko tai miegam nuo gimimo, tai ant jo mums visada patiko guleti, jau mokam ir apsiversti, bet ne labai tai megstam daryti, daug mieliau dukryte megina sestis
Tik paguldau, o ta jau rieciasi, ir krenta ant sono
Dantuku mes dar neturim, bet taip pat viska grauziam is eiles, i trasa eina ir kumsciai, ir zaislai, ir barskuciai
Kol kas valgom tik mamos pienely, bet jo sociai pakanka, del to apie joki primaitinima dar net negalvoju
taip pat labai megstam spardytis, vartytis nuogute, kojas uzsikelia iki ausu, daro ore visokius spagatus virvutes ir t.t.
dar pradejom leist labai idomius garsus, tokius vidinius, net nemoku apibudinti, pasnekinta jau juokiasi, net susigesta
Na, mes miegam tvarkingai pagal grafika, bet vis del to nakty keliames 2 kart pavalgyt, apie 3 h ir apie 6h, o tada parpiam vel iki 10 - 11hkos, tai mamyte miego stygiaus kaip ir nejaucia
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 10 01, 10:05)
siaip privalo siusti, cia yra privalomas siuntimas pas ortopeda, nu nebent pati pediatre labai supranta ir nemato reikalo siusti tai gal ir del to nesiunte. siaip mus siunte
Galiu atsakyti, meskaip tik jau laukiam eileje pas ortapeda. Papasakosiu savo istorija
Kai parsivezem mergyte is gimdymo namu, vos atejus seimos gydytoja pareiske kad jai klubiuku ribotumas, liepe det ant pampersu dar palas
Tada atejo sesute kita diena, pasakiau apie tuos klubiukus sako, nu as tai cia nieko ypatingo nematau
Na, taip ir likom, kartais dejau tas palas, kartais ne, bet suejus menesiui vel nuejom pas ta savo gydytoja, tada ji idemiau apziurejo, sako oi, ne klubiukai labai graziia atsiveda, na bet del sventos ramybes duosiu siuntima pas ortapeda
tai va,paralaukem 3 menesius eileje pas ta ortapeda ir jau 13ta diena turim pas ji zygiuot
Siaip patikrinimas privalomas, ir tik jei mamayte pageidauja butinai turi duot siuntima, bet matyt gydytoja nieko bloga nemato, del to ir niekur nesiuncia
Papildyta:
O as turiu kita klausimeli mamytems
Ar jusu lelyciai zvairavo ka tik gime, mano panelyte vis dar zvairuoja, bet seimos gdyytoja tikina,kad dar drasiai galim laukt iki 6 menesiu, o jei tada nepraeis, eit pas okulista
Siaip as taip nepergyvenciau, bet mane jau uzkniso, kai kievienas atkreipia i tai demesi,kas tik beateina svecius, pirmas zodis kone buna - ji zvaira
Be to, mano gimineje tikrai yra daug problemu su akimis, a sir pati akinius nesioju nuo vaikystes
Tai nezianu, ar cia dar laukt, ar jau susirupint