mes jau po TA:
sveriam 7000g (atminusavo net 300g ), ugis 68 cm (bet kazkaip kreivai matavo, Nojus muistesi), galvyte 42 cm, krutinele 41,5 cm
gavom skiepa, vaikas net nepajute nei kada sudure nei ka. dabar sausiu i ruriuka rakeciuka ir ziuresim kaip bus toliau. padidino mums vitD, net po 4 lasus. tonusiukai atsipalaidave, zodziu sveikas, del naktiniu miegojimu-nemiegojimu nera vaistu tik mamos kantrybe, ka cia dar pasake, aij, labai bendrauantis, nes visas tetas su baltais chalatais kalbino, sypsenas dalino... liepe toliau valgyti darzoves. beto sedejom priimamajam su merliu ant veiduko, nes aplinkui sakes kiek serganciu!
aij, va katik vaikas labai susidomejo savo kojytem
QUOTE(bliutaite @ 2008 09 29, 11:21)
na kagi parasysim ir mes savo pasiekimus..
mums 4men ir 1 dienele,mokam apsiversti ant abieju sonu,ir ant pilvo,jau istraukiam rankyte apsiverte ant pilvo,gaudom zaisliukus,viskas kas rankose tas burnoje,uzmiegam visai nakciai nuo 10 iki 6 kartais prabundam pavalgyt viduri nakties,atsigules ir uzklotas kaldra ciumpa uz kaldros ir atsiseda,jei paduodi rankas net nespeli sureaguot kaip greitai atsiseda,ir tvirtai,labai megsta paziureti televizoriu,jau vis dazniau reikalauja demesio,nori ant rankyciu
valgom daug kosytes jau,per viana karta net puse to indelio suvalgom,arbatyciu geriam,ir misineli,kosytes ir vaisiu,ir darzoviu,ir mesytes visokiausiu kokiu yra 4men vaikams pirkt:)
oho kiek jus jau viska valgot, o kiek sveriat? koks ugis?
mes tai atsisakem darzovienes bulve+morka. nu neikisi jos, spjauna ir finise susiciaupia ir daryk ka nori vadinasi...
QUOTE(lora2006 @ 2008 09 29, 11:24)
labas, registrujuos ir aš pas jus. Matau, čia labai smagu apie bendras problemas ir džiaugsmeliuis paplepėti.
sveikute, junkis junkis...
QUOTE(grizete @ 2008 09 29, 11:44)
sveikos prisijungusios!
trudeme, neperyvenk, tu tokia pati gera mama, kaip ir kiekviena
o dabar pasigirsiu: mano panele sianakt dukart apsiverte ant pilvuko!
ir sau saldziai pute i usa
Papildyta:
beje, Jaunutia, su menesiadieniu jus!
nu dabar reikes tik speti gaudyti
dekoja mano ziogelis
QUOTE(trudeme @ 2008 09 29, 12:58)
Jaunutia, su mėnesiadieniu jus!!!
dekui dekui