Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(Reedaa @ 2008 09 28, 22:14)
laba vakara, noreciau as taip pat prisideti prie jusu saunaus burio  smile.gif

matau kad ne tik mane viena kamuoja mitybos klausimai...maniske valgo bulve su morka...duodu banano, slyvu ir obuolio...maciau yra koseles nuo 4 men su mesyte. gal bandete kuri duoti savo leliukui?

sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Reeda, sveika prisijungusi 4u.gif
Ojei.. Mane taip gąsdina jūsų pašnekesiai apie papildomą maistą. Gydytoja man mažąją primaitinti leido tik dar po 2 mėnesių. Atrodo, kad kažką praleidžiu, ji kažko neišmoks. Apskritai dabar užėjusi kažkokia savigrauža, kad nepakankamai dėmesio jai skiriu, nepakankamai lavinu. Ar pasitaiko jums taip jaustis?
GEROS DIENOS VISOMS user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reedaa @ 2008 09 28, 22:14)

matau kad ne tik mane viena kamuoja mitybos klausimai...maniske valgo bulve su morka...duodu banano, slyvu ir obuolio...maciau yra koseles nuo 4 men su mesyte. gal bandete kuri duoti savo leliukui?

sveikute, nu su mesyte mes dar palauksim, bandysim mes ja kai bus kokie 6 men, nes iki 6 men reikia visokias darzoves isragauti, atsirinkti ka megstam o ko ne, taip pat tyreles pradeti valgyti, ryziu dribsniu...nu mes tai palauksim
QUOTE(trudeme @ 2008 09 29, 07:35)
Labas rytas 4u.gif
Reeda, sveika prisijungusi  4u.gif
Ojei.. Mane taip gąsdina jūsų pašnekesiai apie papildomą maistą. Gydytoja man mažąją primaitinti leido tik dar po 2 mėnesių. Atrodo, kad kažką praleidžiu, ji kažko neišmoks. Apskritai dabar užėjusi kažkokia savigrauža, kad nepakankamai dėmesio jai skiriu, nepakankamai lavinu. Ar pasitaiko jums taip jaustis?

trudeme, tu juk mp maitini tai tau dar apie primaitinimas nera ko gylintis, va mes jau busim patyrususios, tada musu galesi klausineti lotuliukas.gif ir esi tu gera mama, ir uzrakink spintoj tokias negrazias mintis! 4u.gif
Atsakyti
na kagi parasysim ir mes savo pasiekimus..
mums 4men ir 1 dienele,mokam apsiversti ant abieju sonu,ir ant pilvo,jau istraukiam rankyte apsiverte ant pilvo,gaudom zaisliukus,viskas kas rankose tas burnoje,uzmiegam visai nakciai nuo 10 iki 6 kartais prabundam pavalgyt viduri nakties,atsigules ir uzklotas kaldra ciumpa uz kaldros ir atsiseda,jei paduodi rankas net nespeli sureaguot kaip greitai atsiseda,ir tvirtai,labai megsta paziureti televizoriu,jau vis dazniau reikalauja demesio,nori ant rankyciu smile.gif smile.gif valgom daug kosytes jau,per viana karta net puse to indelio suvalgom,arbatyciu geriam,ir misineli,kosytes ir vaisiu,ir darzoviu,ir mesytes visokiausiu kokiu yra 4men vaikams pirkt:)
Atsakyti
labas, registrujuos ir aš pas jus. Matau, čia labai smagu apie bendras problemas ir džiaugsmeliuis paplepėti. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 09 29, 11:21)
mums 4men ir 1 dienele,mokam apsiversti ant abieju sonu,ir ant pilvo,jau istraukiam rankyte apsiverte ant pilvo,gaudom zaisliukus,viskas kas rankose tas burnoje,uzmiegam visai nakciai nuo 10 iki 6 kartais prabundam pavalgyt viduri nakties,atsigules ir uzklotas kaldra ciumpa uz kaldros ir atsiseda,jei paduodi rankas net nespeli sureaguot kaip greitai atsiseda,ir tvirtai,labai megsta paziureti televizoriu,jau vis dazniau reikalauja demesio,nori ant rankyciu smile.gif  smile.gif valgom daug kosytes jau,per viana karta net puse to indelio suvalgom,arbatyciu geriam,ir misineli,kosytes ir vaisiu,ir darzoviu,ir mesytes visokiausiu kokiu yra 4men vaikams pirkt:)

QUOTE(lora2006 @ 2008 09 29, 11:24)
labas, registrujuos ir aš pas jus. Matau, čia labai smagu apie bendras problemas ir džiaugsmeliuis paplepėti.  smile.gif  4u.gif

sveikos prisijungusios! 4u.gif

trudeme, neperyvenk, tu tokia pati gera mama, kaip ir kiekviena thumbup.gif

o dabar pasigirsiu: mano panele sianakt dukart apsiverte ant pilvuko! clap.gif ir sau saldziai pute i usa lotuliukas.gif
Papildyta:
beje, Jaunutia, su menesiadieniu jus! 4u.gif
Atsakyti
Jaunutia, su mėnesiadieniu jus!!!user posted image
Atsakyti
mes jau po TA:
sveriam 7000g (atminusavo net 300g ), ugis 68 cm (bet kazkaip kreivai matavo, Nojus muistesi), galvyte 42 cm, krutinele 41,5 cm
gavom skiepa, vaikas net nepajute nei kada sudure nei ka. dabar sausiu i ruriuka rakeciuka ir ziuresim kaip bus toliau. padidino mums vitD, net po 4 lasus. tonusiukai atsipalaidave, zodziu sveikas, del naktiniu miegojimu-nemiegojimu nera vaistu tik mamos kantrybe, ka cia dar pasake, aij, labai bendrauantis, nes visas tetas su baltais chalatais kalbino, sypsenas dalino... liepe toliau valgyti darzoves. beto sedejom priimamajam su merliu ant veiduko, nes aplinkui sakes kiek serganciu!
aij, va katik vaikas labai susidomejo savo kojytem wub.gif
QUOTE(bliutaite @ 2008 09 29, 11:21)
mums 4men ir 1 dienele,mokam apsiversti ant abieju sonu,ir ant pilvo,jau istraukiam rankyte apsiverte ant pilvo,gaudom zaisliukus,viskas kas rankose tas burnoje,uzmiegam visai nakciai nuo 10 iki 6 kartais prabundam pavalgyt viduri nakties,atsigules ir uzklotas kaldra ciumpa uz kaldros ir atsiseda,jei paduodi rankas net nespeli sureaguot kaip greitai atsiseda,ir tvirtai,labai megsta paziureti televizoriu,jau vis dazniau reikalauja demesio,nori ant rankyciu smile.gif  smile.gif valgom daug kosytes jau,per viana karta net puse to indelio suvalgom,arbatyciu geriam,ir misineli,kosytes ir vaisiu,ir darzoviu,ir mesytes visokiausiu kokiu yra 4men vaikams pirkt:)

oho kiek jus jau viska valgot, o kiek sveriat? koks ugis?

mes tai atsisakem darzovienes bulve+morka. nu neikisi jos, spjauna ir finise susiciaupia ir daryk ka nori vadinasi... doh.gif
QUOTE(lora2006 @ 2008 09 29, 11:24)
labas, registrujuos ir aš pas jus. Matau, čia labai smagu apie bendras problemas ir džiaugsmeliuis paplepėti.  smile.gif  4u.gif

sveikute, junkis junkis... 4u.gif

QUOTE(grizete @ 2008 09 29, 11:44)
sveikos prisijungusios!  4u.gif

trudeme, neperyvenk, tu tokia pati gera mama, kaip ir kiekviena  thumbup.gif

o dabar pasigirsiu: mano panele sianakt dukart apsiverte ant pilvuko!  clap.gif  ir sau saldziai pute i usa  lotuliukas.gif
Papildyta:
beje, Jaunutia, su menesiadieniu jus!  4u.gif

nu dabar reikes tik speti gaudyti bigsmile.gif
dekoja mano ziogelis

QUOTE(trudeme @ 2008 09 29, 12:58)
Jaunutia, su mėnesiadieniu jus!!!user posted image

dekui dekui biggrin.gif
Atsakyti
vajezau, net sunerimau. Mano sunui siandien jau keturi men, bet as net nezadejau dar duoti jokiu koseliu. O cia pasirodo, visi tik skanauja, ragauja. Kazkaip galvojau, kad motinos pienuko jam dar uztenka. O gal blogai galvoju:)
Labai nuosirdziai pavydziu, kai pasakitau, kad naktimis, kai kurie leliukai, leidzia mamoms pamiegoti, o maniskis vis dar keliasi valgyti, kas 3 val. nakti ir diena.
O pasigirti galim tuo, kad vaikinas labai jau linksmuolis, visiems sypsos, su visais guguoja. Tikiuos uzauges toks pat linksmas isliks. Sestis rieciasi, bet bijau, kad dar per anksti. Nors perskaiciau, kad kitos sodinat. O kokius zaidimelius su vaikais zaidziat? Mes tai "katutes', "dviratuku vaziuojam", masaziukus visokius, ant kamuolio pasportuojam. Bet jau baigia fantazija issekt.
Atsakyti
QUOTE(tisina @ 2008 09 29, 15:54)
vajezau, net sunerimau. Mano sunui siandien jau keturi men, bet as net nezadejau dar duoti jokiu koseliu. O cia pasirodo, visi tik skanauja, ragauja. Kazkaip galvojau, kad motinos pienuko jam dar uztenka. O gal blogai galvoju:)
Labai nuosirdziai pavydziu, kai pasakitau, kad naktimis, kai kurie leliukai, leidzia mamoms pamiegoti, o maniskis vis dar keliasi valgyti, kas 3 val. nakti ir diena.
O pasigirti galim tuo, kad vaikinas labai jau linksmuolis, visiems sypsos, su visais guguoja. Tikiuos uzauges toks pat linksmas isliks. Sestis rieciasi, bet bijau, kad dar per anksti. Nors perskaiciau, kad kitos sodinat. O kokius zaidimelius su vaikais zaidziat? Mes tai "katutes', "dviratuku vaziuojam", masaziukus visokius, ant kamuolio pasportuojam. Bet jau baigia fantazija issekt.

uzsiimam kuo tik sauna i galva, o ragaujam del to kad misinukais maitinam, o kas MP, tai tikrai primaitineti nereikia, nu nebent gydytojai lieptu del ko nors.... o maniskis irgi naktim nelabai leidzia gerai miegoti
Atsakyti
niu va, morkyte mums visai nepatiko... pabandysiu dar ir rytoj duot virtos, jei vel taip pat spjaudys, tai pabandysiu sultyciu duot paragaut arba ilasinsiu i obuoliuka tarkuota g.gif kaip manot?
maniske labai dideli susidomejima reiskia leksciu turiniu, kai mes prie stalo sedim biggrin.gif

Jaunutia, tai jus jau dideli, matyt, jau kraustysites i 5 menesio skyreli ir lauksit musu pasirodant? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reedaa @ 2008 09 28, 20:14)

oho kiek jau daug isragave... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 09 29, 05:35)
Labas rytas 4u.gif
Reeda, sveika prisijungusi  4u.gif

ah gan daznai aplanko toks jausmas... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(bliutaite @ 2008 09 29, 09:21)

oho..nu cia skamba kaip pusmetinio vaiko pasiekimai... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(tisina @ 2008 09 29, 13:54)

jei maitini savo pienuku tai zinok per akis ir tikrai nesistenk daugiau,nebent gydytoja lieps.o pas mus zaidimai irgi tie patys,nu ir aisku dainuojam.labai patinka "gir gir gir gar gar gar per ezereli..." biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 09 29, 15:57)
uzsiimam kuo tik sauna i galva, o ragaujam del to kad misinukais maitinam, o kas MP, tai tikrai primaitineti nereikia, nu nebent gydytojai lieptu del ko nors.... o maniskis irgi naktim nelabai leidzia gerai miegoti

drinks_cheers.gif
Atsakyti