Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(SGT @ 2008 09 27, 16:40)
siandien manoji suvalge morka+bulve 4 sausktus, ir dar po pertraukeles isgere 100 pieno... 
bet kotais dar zirzia... bet siaip tai jau turejo buti pavalgius mano manymu... mokinsimes miegoti pietu smile.gif
ryt duosiu kosytes 5 sausktus ir nebeduosim pieno smile.gif ziuresim kaip seksis...
morka su bulvyte manajai labiau patiko nei viena morka smile.gif

Papildyta:
beja, tie 4 sausktai kazkur 60ml manau atstojo...as tokius indelius turiu kur uzsidengia su dangteliu, tai puse to indleio buvo, gal truputuka daugiau... pabandysiu surasti inete parodyti kokie indeliai.

user posted image
(tommeetippee firmos.)

as i avento puodelius (kur skirti saldymui) dedu. maniskiui nelabai patiko su bulve, nenorom suvalge 60 ml, rytoj duosiu pirktines, ziuresim kaip ja valgys
Atsakyti
dar 3 dienos ir ikopsim i 4menesiuka jau... smile.gif
Atsakyti
mano grazuole ismoko spiegti doh.gif tai jeigu kas nepatinka, iskart spiegia lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 09 27, 16:12)
as i avento puodelius (kur skirti saldymui) dedu. maniskiui nelabai patiko su bulve, nenorom suvalge 60 ml, rytoj duosiu pirktines, ziuresim kaip ja valgys

o vat kaip man suzonoti kiek ml manoji suvalgo? as mazdaug palyginu su maziuku avent'o buteliuku smile.gif
o kiek turi suvalgyti darzovienes ml? tikrai ne 180ml g.gif ?
Atsakyti
sveikutes mamytes 4u.gif mano dukrytei paulinai jau 4 menesiukai thumbup.gif as tokia laiminga,kad apsakyti nemoku,kiekvienas garselis ir judesiukas man yra svente wub.gif tiek sypsenu padovanoja tas mazas stebuklas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(SGT @ 2008 09 27, 20:18)
o vat kaip man suzonoti kiek ml manoji suvalgo? as mazdaug palyginu su maziuku avent'o buteliuku smile.gif
o kiek turi suvalgyti darzovienes ml? tikrai ne 180ml  g.gif ?

siaip kaip jau normaliai valgys berods 150 ml. o tu nusipirk pavieniui saldymo avento indeliu, ten galesi kosyte susideti kitai dienai ir jie yra su normuoti. jei neklystu tai 1 saukstas kazkur apie 20 ml gaunasi koses. tai va...bulves su morka nevalgo maniskis, nu bandysim pirktine duoti

QUOTE(binke161 @ 2008 09 28, 10:56)
sveikutes mamytes 4u.gif mano dukrytei paulinai jau 4 menesiukai thumbup.gif as tokia laiminga,kad apsakyti nemoku,kiekvienas garselis ir judesiukas man yra svente wub.gif tiek sypsenu padovanoja tas mazas stebuklas wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

sveikinam
Atsakyti
Sveikutes, o mes tai tik kruopelyte obuoliuko ragavom tiktais, bet lygtais patiko thumbup.gif Pasirauke is pradziu, bet nieko.Daug nedaviau, kiek jus is pradziu davet saviskiams?Sauksteli ra kiek daugiau?As jau neatsimenu kaip man su pirmu budavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 09 28, 13:30)
Sveikutes, o mes tai tik kruopelyte obuoliuko ragavom tiktais, bet lygtais patiko thumbup.gif Pasirauke is pradziu, bet nieko.Daug nedaviau, kiek jus is pradziu davet saviskiams?Sauksteli ra kiek daugiau?As jau neatsimenu kaip man su pirmu budavo blush2.gif

mes irgi raukomes,bet daveu pradzioj po puse saukstelio dabar po savaiteles visa,beto ragavom jau karteli vynuoges ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 09 28, 13:30)

pirma diena, puse saukstelio, antra visa, kita vis daugiau, dar kita vel daugiau. poto banana irgi taip pat
Atsakyti
as tai is pradziu vis pagramdydavau sauksteliu po truputuka, o siandien jau visa puse sutarkavau smile.gif valge net pasicepsedama biggrin.gif rytoj virsim morkyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2008 09 28, 20:15)
as tai is pradziu vis pagramdydavau sauksteliu po truputuka, o siandien jau visa puse sutarkavau smile.gif valge net pasicepsedama biggrin.gif rytoj virsim morkyte  thumbup.gif

nu saunuole thumbup.gif
Atsakyti
laba vakara, noreciau as taip pat prisideti prie jusu saunaus burio smile.gif

matau kad ne tik mane viena kamuoja mitybos klausimai...maniske valgo bulve su morka...duodu banano, slyvu ir obuolio...maciau yra koseles nuo 4 men su mesyte. gal bandete kuri duoti savo leliukui?
Atsakyti