Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(PATAPSA @ 2008 09 24, 00:29)
4u.gif Sveikos mamytės nusprendėm ir mudu prisijungti  ax.gif pagalvojau turbūt čia pataikiau mum jau 3mėn.ir 11dienų. Mokam spygauti,juoktis garsu,bliurbėti,šnekėtis kai mama šnekina,olabiausiai patinka kai aš lopšines dainuoju jis man pritaria ir dainuojam kartu o-o-o-o a-a-a-a  thumbup.gif
rankytės beveik visada burnytėj,bet ima ir žaislus,juos taip pat ragauja biggrin.gif An pilvo pats neapsiverčia,o paguldžius ilgai nepatinka gulėti unsure.gif Užtat labai nori sėstis,net lopšio nebepakenčia schmoll.gif ,vis kėdutėj. Čia skaičiau mamytės kiek vargsta naktim,o maniškis vakare tai vėliausiai23h. nuaina miegoti,ryte apie 6h. pavalgo ir vėl miegoti.Tada pabunda apie 9h.pavalgo ir dažniausiai dar valandą miega rolleyes.gif Visą naktį pradėjo išmiegoti nuo 2mėn. Dieną miega mažai,gal sudėjus 1,5h. užtat su juo reikia visada užsiimti,na dar patinka stebėti kai mama virtuvėje sukinejasi. aš maniau,kad mano vaikas neramus iš rankų paleisti negali,bet pasiskaičiau kiek kitų leliukai verkia tai tikrai užjaučiu unsure.gif .maniškis iki 2mėn.buvo verksnys,dar ir db karts nuo karto įlašinu espumisano ir pradėjom gerti gerąsias bakterijas,pastebėjau,kad vaikas ramesnis ir kakutis nebe žalias ax.gif
Pagalvojau gal mes mažai suvalgom. sveriam blush2.gif tikslai nepamenu apie 6kg. ir kas tris h suvalgo 125ml,bet nėra ramus g.gif

sveikute, o mes jau valgom 200 ml kas 3-3,5-4 valandas.
Atsakyti
sveikute PATAPSA 4u.gif
mes ivairu kieki suvalgom, pvz ryte atsikelusi panele isliurlina 180ml, dienos metu ir pries miega po 120-160ml, o nakti uzkanda apie 60ml.
si naktis buvo thumbup.gif uzmigo vaikas apie 23.30, uzkando apie 5.30 ir parpe iki 11h thumbup.gif clap.gif kad tik neprisisnekeciau...
PATAPSA, nesijaudink, maniske sveria tik 5300g, o ugis 60cm, bet viskas OK, guvi mergicka auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 09 24, 07:58)
sveikute, o mes jau valgom 200 ml kas 3-3,5-4 valandas.

mes kas 4h valgom 200ml
+ arbatele tarpuose.
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Mums 3,5 menesiuko wink.gif

1. Turim 2 besikalancius dantukus, kuriais mamai taikomes ikast kai valgom wink.gif
2. Vis nori sestis, padedama ir atsisestu (labai nesistengiam sodinti)
3. pasivercia ant sono, taciau nemaciau kad butu ant pilvo apsivertus.
4. Daug guguoja ir juokiasi. stebi aplinka, seka akim (masinas gatvej pro langa) wink.gif
5 Daug zaidziam - ciumpam viska ir griauziam, moka perduoti zaisla is rankos i ranka, paimti abiem rankytem.
6. Ant pilvuko paguldyta bando ropoti... smile.gif (bent jau sukiojasi ant stalo - bando paziuret TV, nuo kurio vis ja tenka nusukti) wink.gif

Na tai tiek kol kas wink.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos mamytės,ačių už patarimus.Aš bandžiau duoti taip pat arbatėlės,bet schmoll.gif . Dabar valgom tik Aptamil 1,galvoju gal pradėti po biškį klijuką virti g.gif
čia mano dičkis biggrin.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2008 09 24, 19:34)
smile.gif Sveikos mamytės,ačių už patarimus.Aš bandžiau duoti taip pat arbatėlės,bet schmoll.gif . Dabar valgom tik Aptamil 1,galvoju gal pradėti po biškį klijuką virti g.gif
čia mano dičkis  biggrin.gif
My Webpage

o man tai kazkaip tie klijukai nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2008 09 24, 19:34)
čia mano dičkis  biggrin.gif
My Webpage

kas tie klijukai? g.gif
Atsakyti
Jaunutia,
manoji gere Linex kapsules lytais taip vadinasi, gerem kai vsai mazytes buvom ir tik 4 ar 5 dienas, rikejo is kapsules miltelius istirpinti 50ml vandenyje ir sugerti per diena...taip pat ir smecta gerem...

ARX_RN,
jus tikri saunuoliai smile.gif

PATAPSA
grazi foto smile.gif

trudeme,
kur dingus mergyt! visos taves labai labai pasiilgo ir pasigedo... tikiuosi viskas gerai?!

O AS PASIGIRSIU:
manoji siandien balsu taip juokesi taip juokesi... smagu taip buvo... ir vartomes nuo pilvo ant nugarytes smile.gif dideles jau smile.gif o kumstuku is burnytes neistraukiam ir viska is eiles i burna kisam...
morkytes megstam smile.gif sia savaite morkytes,
o kazkaip dar eikia bandyti duoti sulciu paagauti tik turbut kita savaite reikes bandyti kad ne viskas is karto butu... g.gif

saldziu sapniuku... prisiragavau jau vyniuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 09 25, 02:00)
Jaunutia,
manoji gere Linex kapsules lytais taip vadinasi, gerem kai vsai mazytes buvom ir tik 4 ar 5 dienas, rikejo is kapsules miltelius istirpinti 50ml vandenyje ir sugerti per diena...taip pat ir smecta gerem...

ARX_RN,
jus tikri saunuoliai smile.gif

PATAPSA
grazi foto smile.gif

trudeme,
kur dingus mergyt! visos taves  labai labai pasiilgo ir pasigedo... tikiuosi viskas gerai?!

O AS PASIGIRSIU:
manoji siandien balsu taip juokesi taip juokesi... smagu taip buvo... ir vartomes nuo pilvo ant nugarytes smile.gif dideles jau smile.gif o kumstuku is burnytes neistraukiam ir viska is eiles i burna kisam...
morkytes megstam smile.gif sia savaite morkytes,
o kazkaip dar eikia bandyti duoti sulciu paagauti tik turbut kita savaite reikes bandyti kad ne viskas is karto butu...  g.gif

saldziu sapniuku... prisiragavau jau vyniuko  blush2.gif

o maniskis aptingo aptingo vartytis ir jau nebesivarto, o juokiasi, tai net uzsikirsdamas, o dar labiau moka zirsti. o apie kisimasi i burna, tai kas i rankas tai tas i burnyte, nors ir pacios rankos irgi burnoj.
mes pries pora savaiciu ragavom sultytes, tai maniskis atpildavo jas. dabar irgi morkos, nuo pirmadienio + bulve ijungsiu ir nuo dar kitos savaites kitu tyreliu ragausim. o mergytte tavoji gerai toleruoja morkytes?
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 09 25, 12:01)
o maniskis aptingo aptingo vartytis ir jau nebesivarto, o juokiasi, tai net uzsikirsdamas, o dar labiau moka zirsti. o apie kisimasi i burna, tai kas i rankas tai tas i burnyte, nors ir pacios rankos irgi burnoj.
mes pries pora savaiciu ragavom sultytes, tai maniskis atpildavo jas. dabar irgi morkos, nuo pirmadienio + bulve ijungsiu ir nuo dar kitos savaites kitu tyreliu ragausim. o mergytte tavoji gerai toleruoja morkytes?

Labutės
Oho.. Kaip greitai bėga laikas. Aš vis dar mažąją MP maitinu ir papildomo maistelio neduodu g.gif Vartosi dukrytė kada nori ir tik, kai pati to nori. Jos niekaip negaliu priprašyti... doh.gif Atrado savo nykštį, kuris didžiąją dienos dalį praleidžia jos burnoje. Kai dukra užsimano valgyti, tai ne verkia, o pradeda labai seilėtis ir burbulus leisti..
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 09 25, 10:01)

pirmas dvi dienas viskas labai gerai su morkytem buvo, vakar atpyle ji man morkas, ziuresim kaip bus siandien... tik ka pagaminau smile.gif laukiu 2h ir eisim valgyti smile.gif o tada pailsesim 10-15min ir pienuko pavalgysim dar smile.gif

o sulciu as dar kolkas jokiu nedaviau paragauti...nesinori visko is karto duoti, bet kazkaip reikes ir sultis duot ragaut tik vat nzn kada jas duot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 09 25, 15:19)
pirmas dvi dienas viskas labai gerai su morkytem buvo, vakar atpyle ji man morkas, ziuresim kaip bus siandien... tik ka pagaminau smile.gif laukiu 2h ir eisim valgyti smile.gif o tada pailsesim 10-15min ir pienuko pavalgysim dar smile.gif

o sulciu as dar kolkas jokiu nedaviau paragauti...nesinori visko is karto duoti, bet kazkaip reikes ir sultis duot ragaut tik vat nzn kada jas duot?  g.gif

Sveikutės, o nuo kada reikia pradėti duoti morkyčių g.gif ,nebeprisimenu,viskas buvo prieš 10metų,tai visai nepamenu nuo kada ką daviau blush2.gif Kaip suprantu jūs čia virtų morkų košytę duodat? unsure.gif Ir sultis nuo kada?
Atsakyti