Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(jalka @ 2008 09 12, 19:16)
mes nuo 1 menesio semperio Lemolac valgem,nors pieno turejau,bet ziaurus pilvo diegliai buvo,,nepadejo nei masazai,nei espumizanai...vaikas klykdavo po 5 valandas...tad teko atsisakyti savo pienuko...

QUOTE(jalka @ 2008 09 16, 09:12)
semperio Lemolac-misinys nuo pilvo diegliu.tera 2 misinukai nuo diegliu-lemolac ir aptamil comfort.
lemolac-as mums labai padejo....nes as visiskai negalejau maitinti,tik uzvalgius mano pieno mergyte klykdavo 3-5 valandas,iki pamelynavimo doh.gif .jau po pirmo maitinimo Lemolac-u supratau-musu beda dingsta.esu tikrai patenkinta siuo misinuku.

aš maitinau APTAMIL AR, nes atpylinėja kitus,bet labai užkietėjo viduriai,vos vaikas pradaro,cypia is skausmo ir net kraujuko buna kartais.Gydytoja liepe APTAMIL HA pabandyti,bet po pirmo maitinimo gausiai atpylė,tai iskart perejom prie Semper Lemolac.
Tik vat man labai keista,kodel jis skirtas atpylinejantiems,jei jis paruostas labai skystas yra,nors darau pvz 3 kauseliai nubraukti su 100ml vandens 70 temp.Ir vaikas atpila jo siek tiek. Ar kurios vartojot ji,ar jis tikrai skystas kaip ir kiti misinukai?APTAMIL AR tai tirštas yra. unsure.gif
Del sunkaus tustinimosi meginsim kelis kart per diena Semper Bifidus.
O kurios naudojot APTAMIL Comfort.Kokie apie ji atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2008 09 17, 11:58)
siaip isauga tuos skausmus, sustipreja, susiformuoja zarnynas, ismoksta virskint ir baigiasi diegliai. cia gal silpna vieta jusu, nes ir nuo primaitinimo blogai  g.gif o ka gydytoja sako? mankstas darot? masaza?

nuo antros gimimo dienos tai musu didysis kosmaras,dzeugiuos kiekviena diena jog dar paugom,gal bedos jau y pabaiga tikimes verysad.gif primaitinima savaite laiko kai nutraukusi esu.Gydytoja nieko nesako naujo tik duok espumizana.Tai patys kankinames,mankstinames kaip ismanom,ramina nugarytes masazavimas,kai uzeina skausmai prie pilvelio neleidzia prisiliest visas net pameles pradeda spiekt.Bet jau mazeja sopuliu mazam budavo per para kas pora valandu dabar kas 2-3 dienos rolleyes.gif musu pirmas vaikelis bet asaru islieta per jo verksmus ir kitas bedeles kaip uz 3 doh.gif po truputi nustoju svajoti apie antraji jai vel taop pat bus...... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(megule @ 2008 09 18, 09:32)
aš maitinau APTAMIL AR, nes atpylinėja kitus,bet labai užkietėjo viduriai,vos vaikas pradaro,cypia is skausmo ir net kraujuko buna kartais.Gydytoja liepe APTAMIL HA pabandyti,bet po pirmo maitinimo gausiai atpylė,tai iskart perejom prie Semper Lemolac.
Tik vat man labai keista,kodel jis skirtas atpylinejantiems,jei jis paruostas labai skystas yra,nors darau pvz 3 kauseliai nubraukti su 100ml vandens 70 temp.Ir vaikas atpila jo siek tiek. Ar kurios vartojot ji,ar jis tikrai skystas kaip ir kiti misinukai?APTAMIL AR tai tirštas yra. unsure.gif
Del sunkaus tustinimosi meginsim kelis kart per diena Semper Bifidus.
O kurios naudojot APTAMIL Comfort.Kokie apie ji atsiliepimai?

mes taip pat daug atpylinejam,kiti misinukai buna skysti,mes pakeiteme beveik puse -beda tebera unsure.gif bet gal jis skystas jog greiceu suvirskintu?nes musu mazylis atpila toke varskyte gal normalus misinukai sunkeu virskinami o skysti greiceu?cia tik mano pamastymas blush2.gif
Papildyta:
nesuprantu nuo ko kas?Semper lemolac nuo pilvo diegliu ar atpylimu?O aptamil comfort?nuo tustinimosi lengvesnio ar taip pat nuo diegliu?pasiklydau truputi neaiskioj ir skirtingoj informacijoj blink.gif
Atsakyti
taip lemolac skystesnis...
lemolac yra nuo diegliu,nuo gausiu atpylinejimu...placiau galite paskaityti www.semper.lt ten net gydytojui klausima galima uzduot..atsako praktiskai ta pacia diena.
as tikrai esu semperiu patenkinta.
vartojom ir lemolac ir semper bifidus thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes mes irgi noretume prisijunkti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 09 18, 16:00)
sveikutes mes irgi noretume prisijunkti... 4u.gif

Labute 4u.gif
Kažkaip tylu čia. Tikiuosi, mes įnešim sumaišties mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
jungiames ir mes prie jusu... is Trudemes straispniuko darom viska ishskyrus juoka balsu... o miegam visa nakti, o diena pora trejeta kartu pries valgyma po pusvalanduka... nzn kaip ja ipratinti miegoti pietu miego doh.gif g.gif nemiega ir viskas doh.gif
ir dar mes mokam "Pa" duoti kai paprasoma smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 09 19, 01:22)
sveikutes,
... o miegam visa nakti, o diena pora trejeta kartu pries valgyma po pusvalanduka... nzn kaip ja ipratinti miegoti pietu miego  doh.gif  g.gif  nemiega ir viskas  doh.gif
ir dar mes mokam "Pa" duoti kai paprasoma smile.gif  wub.gif

Labas rytas 4u.gif
Nieko sau... Man "miegas visą naktį" atrodo kažkas iš fantastikos serijos... Maniškė kvatojasi balsu, "pa" neduoda.. Juokingiausia, kad kai ji supykusi pradeda verkti, aiškiausiai taria "mamama".. Deja, iki suvokimo, kas ta "mama" jai dar laaabai toli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 19 rugsėjo 2008 - 05:45
QUOTE(trudeme @ 2008 09 19, 06:44)
Labas rytas  4u.gif
Nieko sau... Man "miegas visą naktį" atrodo kažkas iš fantastikos serijos... Maniškė kvatojasi balsu, "pa" neduoda.. Juokingiausia, kad kai ji supykusi pradeda verkti, aiškiausiai taria "mamama".. Deja, iki suvokimo, kas ta "mama" jai dar laaabai toli  ax.gif

statistika byloja kad tik 9 men vaikas suvoke kas ta mama,bet vaikas ne statistika mirksiukas.gif mes mokam spjauti soske,daryti apuuu... ir brrr biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi nakti dar nemiegam.dabar isvis ji man kaip pirmomis dienomis nakti kas 3 val keliasi. doh.gif ir juosmens dar neatrado,bet surankytem zaidzia graziai.Pa dar neduoda,bet su mociute dainuoja GIR GIR GIR GAR GAR gar ... biggrin.gif na o jos tas balsu juokimasis toks krykstavimas,bet labai smagu,ypac rytais ji taip daro... smile.gif
Atsakyti
taip pat ir mums miegas is fantastistikos sryties, valgom 6-7 kartus, turetume daugiau nei litra suvalgyti, o teiveikiam paskutiniu metu tik 800-900, su rankytem pats nezaidzia, bet jos buna pastoviai burnoj, arba tai ka laiko buna burnoj. ismoko viena pirsta isikisti i burna ir praziodyti. juokiames kartais garsu, ypac kai kutenamas, o spygavimas visokiom intonacijom dabar kasdienybe (net TV nesigirdi). tiesiog laukiu kaip isganymo kad vaikis nakti miegos ramiai (nesvarbu kad ir bent pora kartu kelsis valgyti), nu bet nors nesikuis, neburbes, neniurzges, nezys istisa nakti.
Papildyta:
norejau paklausti kurios esat daviusios geruju bakteriju vaikui. kaip jie vadinasi, ar parduodami be recepto?
Atsakyti
niu jo, maniske jau kevirta nakti neramiai miegojo... bet kai uzmiega po 6h, tai miega sau saldziausiai iki 10-11h. uztat vakar vakare ir siandien ryta dovanojo skardu juoka thumbup.gif nerealiai graziai juokiasi lotuliukas.gif o jau sneka tai sneka, vis pasakoja ir pasakoja kazka biggrin.gif
Atsakyti
Žinot, turiu krūvą idėjų, bet vis nerandu laiko jų realizuoti. Taip ir dėl dukrytės krikštavimo. Galvoju įrašyti mano dainuojamą lopšinę jai, jos "pokalbius", verksmą, krikštavimą.. ir įdėti į albumą.. kad paaugus galėtų savęs paklausyti. Deja, pakol kas visa tai tik "idėjų" lentynoje ax.gif
Atsakyti