QUOTE(jalka @ 2008 09 12, 19:16)
mes nuo 1 menesio semperio Lemolac valgem,nors pieno turejau,bet ziaurus pilvo diegliai buvo,,nepadejo nei masazai,nei espumizanai...vaikas klykdavo po 5 valandas...tad teko atsisakyti savo pienuko...
QUOTE(jalka @ 2008 09 16, 09:12)
semperio Lemolac-misinys nuo pilvo diegliu.tera 2 misinukai nuo diegliu-lemolac ir aptamil comfort.
lemolac-as mums labai padejo....nes as visiskai negalejau maitinti,tik uzvalgius mano pieno mergyte klykdavo 3-5 valandas,iki pamelynavimo .jau po pirmo maitinimo Lemolac-u supratau-musu beda dingsta.esu tikrai patenkinta siuo misinuku.
lemolac-as mums labai padejo....nes as visiskai negalejau maitinti,tik uzvalgius mano pieno mergyte klykdavo 3-5 valandas,iki pamelynavimo .jau po pirmo maitinimo Lemolac-u supratau-musu beda dingsta.esu tikrai patenkinta siuo misinuku.
aš maitinau APTAMIL AR, nes atpylinėja kitus,bet labai užkietėjo viduriai,vos vaikas pradaro,cypia is skausmo ir net kraujuko buna kartais.Gydytoja liepe APTAMIL HA pabandyti,bet po pirmo maitinimo gausiai atpylė,tai iskart perejom prie Semper Lemolac.
Tik vat man labai keista,kodel jis skirtas atpylinejantiems,jei jis paruostas labai skystas yra,nors darau pvz 3 kauseliai nubraukti su 100ml vandens 70 temp.Ir vaikas atpila jo siek tiek. Ar kurios vartojot ji,ar jis tikrai skystas kaip ir kiti misinukai?APTAMIL AR tai tirštas yra.
Del sunkaus tustinimosi meginsim kelis kart per diena Semper Bifidus.
O kurios naudojot APTAMIL Comfort.Kokie apie ji atsiliepimai?