Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(Balandiene @ 2008 09 01, 06:00)
O kaip jus migdot?

Greičiausiai užmiega supama "ant kamuolio" thumbup.gif t.y. aš sedžiu ant kamuolio (didelio) su mažiuke ant rankų ir spyruokliuojam.. smile.gif ilgai nereikia, greit užmiegam. Beje ir rankos nepavargsta, ir ne taip sunku kaip vaikščiojant wink.gif.
Atsakyti
As tai paguldau i lovyte, ikisu soskiuka, iseinu is kambario ir mano dukryte pati uzmiega - jei dainuoju lopsine - tai atsimerkia ir sypsosi - ne velnio jos nemigdo, o supant irgi zirzia - geriausia, kai duodi jai ramybe uzmigt paciai smile.gif
dabar tik labai neramiai miega - per nakti atsibunda 4-5 kart ir pradeda blaskytis - manau kalti dantukai, nes dantenos patinusios.... doh.gif
Atsakyti
mano mergytei 4men ir 1 saw. Dazhniausiai uzhmiega wiena arba zhisdama kruti, tada nuneshu i lovyte arba palieku miegoti sawo lowoj. Norejau paklausti gal jusu waikuchiai irgi taip daro: priesh uzhmigdama krato galwyte i viena puse i kita puse ir taip daug kartu ir po keliu minuchiu uzhmiega. nesuprantu kodel taip daro, chia ji sawe taip supa? smile.gif vakar buwom poliklinikoj ir daktare sake kad ji dar nesiremia kojytem. ar jau turi remtis ji?
Atsakyti
sveikutes,pirmadieni mes buvom pas gydytoja..tai mazoji budama 4 men ir 15 dienu svere 7kg,ugis 64cm.pirma karta priaugom kilograma!nes nuo pat gimimo priaugdavom vos 500-600gr.paaugom 2 cm.
gavau velniu kad per anksti ivedziau darzoviene ir hipo koseles doh.gif ...bet atseit ka jau padarysi...nors kai buvom 3 menesiu-pati sake nuo 4 ivedam darzoves...sakau tai kaip del tu kosyciu-jei ju yra nuo 4 menesiu-tai kodel negalima ju duoti?pasake jog tai komercija lotuliukas.gif dar graziau del vitamino D.sakau skaiciau atsiliepmu kad aliejinis lyg geriau pasisavina...tai atsakymas prajuokino mane...sako vilniaus daktarai uz alieji vit.D o kauno visgi uz vandenini vitD.nu zinokit cirkai.negana kad anksciau buvo vienos sajungos standartai,dabar kitos..tai dar ir miestai savo poziuri skirtinga turi doh.gif .nusispjoviau ir tiek.o auginu as ne pagal knygas,ne pagal gydytojus...pagal save...anksciau nuo menesio duodavom sultis,nuo 3 drazoviene..nuo 4 kruopu koses..dabar gi man pasake kad kruopos tik nuo 8-9 men ivesti galima!as atsiverciu sena knyga(1988m)ir nauja(2007)ir paskaicius imu viduriuka lotuliukas.gif .uzauginau 2 panas pagal tarybinius standartus...nu gal uzauginsiu ir treciaja... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ryt.bus.geriau @ 2008 09 09, 18:35)
mano mergytei 4men ir 1 saw. Dazhniausiai uzhmiega wiena arba zhisdama kruti, tada nuneshu i lovyte arba palieku miegoti sawo lowoj. Norejau paklausti gal jusu waikuchiai irgi taip daro: priesh uzhmigdama krato galwyte i viena puse i kita puse ir taip daug kartu ir po keliu minuchiu uzhmiega. nesuprantu kodel taip daro, chia ji sawe taip supa?  smile.gif vakar buwom poliklinikoj ir daktare sake kad ji dar nesiremia kojytem. ar jau turi remtis ji?

taip kojytemis turi remtis! prasyk siuntimo masazams arba pasieskok kaip masazuot ir bandyk pati! mano vidurinioji nesireme,betmaszai greit pagerino padeti.apsilankiau pora kartu,paziurejau kaip daro...ir pradejau daryti pati
Atsakyti
mano mergytei 4men ir 1 saw. Dazhniausiai uzhmiega wiena arba zhisdama kruti, tada nuneshu i lovyte arba palieku miegoti sawo lowoj. Norejau paklausti gal jusu waikuchiai irgi taip daro: priesh uzhmigdama krato galwyte i viena puse i kita puse ir taip daug kartu ir po keliu minuchiu uzhmiega. nesuprantu kodel taip daro, chia ji sawe taip supa?  smile.gif vakar buwom poliklinikoj ir daktare sake kad ji dar nesiremia kojytem. ar jau turi remtis ji?

daro ir maniskis taip biggrin.gif as galvoju, kad jis is paskutiniuu kovoja, kad neuzmigtu ir konors svarbaus nepraleistu lotuliukas.gif nes buna, kad jau visai luzineja, et stengiasi nepasiduoti, o kai jau nebegali susilaikyti tai lyg pyksta, kad visgi teks miegoti lotuliukas.gif

jalka, nesinervyk, yra ir kaune daktaru, kuriems aliejinis patinka 4u.gif musu ir pediatre ir ortopede liepe gerti aliejini. bet greiciausiai ir vienas ir kitas D geras. tiesiog aliejinio atstovai daugiau kysiu vilniuj dave, o vandeninio kaune biggrin.gif

ar yra tokiu, kuriu mazuteliai dar nesivarto g.gif musiskis vartosi nuo pilvo ant nugaros, o nuo nugaros ant pilvo (kaip normalus jo amziaus vaikai) nea schmoll.gif ant sono pasivercia, aplink savo asi sukasi, o ant pilvo nea..nurs tu ka. o nuo pilvo ant nugaros kuo graziausiai verciasi, pabuna, pavargsta ir bum, jau ant nugaros biggrin.gif
Atsakyti
vakar buwom poliklinikoj ir daktare sake kad ji dar nesiremia kojytem. ar jau turi remtis ji?
[/quote]

mano berniukui taip pat 4 men ir 1 sav.Remiames kojytem stipriai,pazingsniuojam jau biggrin.gif as nedariau jokiu mankstu tiesiog pastatydavom ant kieto pavirsiaus,dalieciam kojytem pakylam ir taip zaidem.Poto kulinciam po padukais pakisi rankytes kad galetu atsispirti.Viska reikia daryti zaidimo forma ir jie labai imlus naujiem "zaidimukam" taip besimokantys vis nauju dalyku.delioti kojytes ismoko pastatytas ant manuju koju-eidavome kartu,dabar pirstu galiukais zingsniuoja ir vienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsispirti kojytemis duodu, padedu pagalwe, mankshta irgi darom. o gal zhinote kokia priwachia gera masazhiste, kuri i namus ateina? Mes vilniuj gyvename
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2008 09 10, 02:04)
ar yra tokiu, kuriu mazuteliai dar nesivarto  g.gif musiskis vartosi nuo pilvo ant nugaros, o nuo nugaros ant pilvo (kaip normalus jo amziaus vaikai) nea schmoll.gif ant sono pasivercia, aplink savo asi sukasi, o ant pilvo nea..nurs tu ka. o nuo pilvo ant nugaros kuo graziausiai verciasi, pabuna, pavargsta ir bum, jau ant nugaros  biggrin.gif

Maniske irgi dar nesivarto. Retkarciais apsivercia nuo nugarytes ant sonelio, o kelis kartus kaip ir netycia apsiverte nuo pilvelio ant nugalytes, bet normaliai vartytis nesivarto ir nerodo jokio noro. verysad.gif O kojytemis irgi nesireme iki sios savaites, tik dabar daugiau treniruojuames, tai pradejo remtis. Tai dabar jau labai patinka ir neimanoma panesioti, bando spardytis, ir kai guli ant nugaros tai spiriasi kojopmis i grindis, lova, kelia nugara is "sliauzia" i virsu. rolleyes.gif
Atsakyti
Mums jau 4 men ir 1 savaite 4u.gif daug guguoja,verciasi ant pilvelio,mokosi sleusti,sedi siek tiek prilaikomas,labai judrus.sveriam 8.100 kg,ugis 63 cm smile.gif tik turime viena bedele... g.gif Pradejau duot vaisines tyreles-viduriuoja,Vakar davem ryziu tyreles-vel tas pats doh.gif beto neramus,daug verkslena,nakti daug muistosi,daznai prabunda.gal yra kam taip buve,gal reiketu nutraukt primaitinima?Prasau patarkit.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norkuniene @ 2008 09 11, 11:15)
Mums jau 4 men ir 1 savaite 4u.gif  daug guguoja,verciasi ant pilvelio,mokosi sleusti,sedi siek tiek prilaikomas,labai judrus.sveriam 8.100 kg,ugis 63 cm smile.gif tik turime viena bedele... g.gif Pradejau duot vaisines tyreles-viduriuoja,Vakar davem ryziu tyreles-vel tas pats doh.gif beto neramus,daug verkslena,nakti daug muistosi,daznai prabunda.gal yra kam taip buve,gal reiketu nutraukt primaitinima?Prasau patarkit.... unsure.gif

nutraukciau primaitinima smile.gif labai daug mazuteliu, kuriu skrandukai leciau vystosi ir tiesiog neapdoroja dar jokio maistuko. ne veltui rekomenduojama iki 6men maitinti tik mp (jeigu yra), o jei misinuka valgo galim anksciau nei 6men primaitinti. mazyliu virskinimo sistema dar nesusiformavusi. jeigu labai jau nori primaitinti tai siulau pirmiausia palaukti kol susinormalizuos viduriai ir vel pabandyti. nes kai viduriuoja kasdien isbandineti naujus produktus tikrai nerekomenduojama. beje, pradet primaitinima reik nuo 1saukstelio, o prie visos porcijos tik per 3sav mazasis pripranta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(norkuniene @ 2008 09 11, 11:15)
Mums jau 4 men ir 1 savaite 4u.gif  daug guguoja,verciasi ant pilvelio,mokosi sleusti,sedi siek tiek prilaikomas,labai judrus.sveriam 8.100 kg,ugis 63 cm smile.gif tik turime viena bedele... g.gif Pradejau duot vaisines tyreles-viduriuoja,Vakar davem ryziu tyreles-vel tas pats doh.gif beto neramus,daug verkslena,nakti daug muistosi,daznai prabunda.gal yra kam taip buve,gal reiketu nutraukt primaitinima?Prasau patarkit.... unsure.gif

o maniškis tai dar nesivarto taip,kažkos labai vangus blink.gif šiaip toks storiulukas,ugos 67,o svoris 9 kg. as irgi pradejau duot tyreles,tai valgo tik tas kur yra bananu ir dar tokia Hippo "labis nakties su sausainiais" labai valgo...o jus jau sodinat savo maziuka...as tai irgi galvoju jau reik,bet girdejau kad tik 6 menesiu...o jus ji jau pilnai sodinat? ax.gif
Papildyta:
beto mano irgi blogai miegojo,bet kai pradejau duot ta tyreles Hippo labos nakties su sausainiais,tai vaikas nuo 9 iki 6 ismiega,super,kaip suaiges smile.gif o darau taip kazkur 8 duodu tyreles tos,tada einam pasipliuskent,o tada dar pienelio atsigeriam ir miegam iki 6 ryto biggrin.gif labai gerai mamytei biggrin.gif
Papildyta:

del kojyciu,tai manasis jau remiasi,mes i sokliuka jau nuo 3 menesiu dejom,gal padejo rolleyes.gif o del galvytes,tai mano irgi taip daro maziukas,is pradziu labai issigandau,taip ta galva sokioja,galvojau kazkas blogai jam,bet poto sake daktare,kad cia viskas normalu
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2008 09 11, 23:14)
o maniškis tai dar nesivarto taip,kažkos labai vangus  blink.gif šiaip toks storiulukas,ugos 67,o svoris 9 kg. as irgi pradejau duot tyreles,tai valgo tik tas kur yra bananu ir dar tokia Hippo "labis nakties su sausainiais" labai valgo...o jus jau sodinat savo  maziuka...as tai irgi galvoju jau reik,bet girdejau kad tik 6 menesiu...o jus ji jau pilnai sodinat? ax.gif
Papildyta:
beto mano irgi blogai miegojo,bet kai pradejau duot ta tyreles Hippo labos nakties su sausainiais,tai vaikas nuo 9 iki 6 ismiega,super,kaip suaiges  smile.gif o darau taip kazkur 8 duodu tyreles tos,tada einam pasipliuskent,o tada dar pienelio atsigeriam ir miegam iki 6 ryto  biggrin.gif  labai gerai mamytei  biggrin.gif
Papildyta:
del kojyciu,tai manasis jau remiasi,mes i sokliuka jau nuo 3 menesiu dejom,gal padejo  rolleyes.gif o del galvytes,tai mano irgi taip daro maziukas,is pradziu labai issigandau,taip ta galva sokioja,galvojau  kazkas blogai jam,bet poto sake daktare,kad cia viskas normalu

O ar neiskryps stuburiukas?mum daktare griestai draudzia taip daryt g.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuxxx @ 2008 09 11, 12:29)
nutraukciau primaitinima smile.gif labai daug mazuteliu, kuriu skrandukai leciau vystosi ir tiesiog neapdoroja dar jokio maistuko. ne veltui rekomenduojama iki 6men maitinti tik mp (jeigu yra), o jei misinuka valgo galim anksciau nei 6men primaitinti. mazyliu virskinimo sistema dar nesusiformavusi. jeigu labai jau nori primaitinti tai siulau pirmiausia palaukti kol susinormalizuos viduriai ir vel pabandyti. nes kai viduriuoja kasdien isbandineti naujus produktus tikrai nerekomenduojama. beje, pradet primaitinima reik nuo 1saukstelio, o prie visos porcijos tik per 3sav mazasis pripranta wink.gif

mes misinuka valgom,ir duodu po sauksteli pora kart y diena,bet mum bedukes su viduriuku putimu nuo gimimo gal todel jis jaurtesnis primaitinimui g.gif mano viena pazystama duota 4 men vaikui kose skirta 6 men kudikiui ir jokiu negeru pozymiu o mum nuo obuoliu ir melyniu tyreliu negerai verysad.gif
Atsakyti