QUOTE(norkuniene @ 2008 09 11, 11:15)
Mums jau 4 men ir 1 savaite
daug guguoja,verciasi ant pilvelio,mokosi sleusti,sedi siek tiek prilaikomas,labai judrus.sveriam 8.100 kg,ugis 63 cm
tik turime viena bedele...
Pradejau duot vaisines tyreles-viduriuoja,Vakar davem ryziu tyreles-vel tas pats
beto neramus,daug verkslena,nakti daug muistosi,daznai prabunda.gal yra kam taip buve,gal reiketu nutraukt primaitinima?Prasau patarkit....
o maniškis tai dar nesivarto taip,kažkos labai vangus
šiaip toks storiulukas,ugos 67,o svoris 9 kg. as irgi pradejau duot tyreles,tai valgo tik tas kur yra bananu ir dar tokia Hippo "labis nakties su sausainiais" labai valgo...o jus jau sodinat savo maziuka...as tai irgi galvoju jau reik,bet girdejau kad tik 6 menesiu...o jus ji jau pilnai sodinat?
Papildyta:
beto mano irgi blogai miegojo,bet kai pradejau duot ta tyreles Hippo labos nakties su sausainiais,tai vaikas nuo 9 iki 6 ismiega,super,kaip suaiges
o darau taip kazkur 8 duodu tyreles tos,tada einam pasipliuskent,o tada dar pienelio atsigeriam ir miegam iki 6 ryto
labai gerai mamytei
Papildyta:
QUOTE(ryt.bus.geriau @ 2008 09 09, 18:35)
mano mergytei 4men ir 1 saw. Dazhniausiai uzhmiega wiena arba zhisdama kruti, tada nuneshu i lovyte arba palieku miegoti sawo lowoj. Norejau paklausti gal jusu waikuchiai irgi taip daro: priesh uzhmigdama krato galwyte i viena puse i kita puse ir taip daug kartu ir po keliu minuchiu uzhmiega. nesuprantu kodel taip daro, chia ji sawe taip supa?
vakar buwom poliklinikoj ir daktare sake kad ji dar nesiremia kojytem. ar jau turi remtis ji?
del kojyciu,tai manasis jau remiasi,mes i sokliuka jau nuo 3 menesiu dejom,gal padejo
o del galvytes,tai mano irgi taip daro maziukas,is pradziu labai issigandau,taip ta galva sokioja,galvojau kazkas blogai jam,bet poto sake daktare,kad cia viskas normalu