Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

Labas 4u.gif

Mano Džiugui jau už savaitės bus 5 mėn, sveria ~ 8500 gr, o ūgis ~ 68 cm sprendžiu pagal to dydžio rūbelius, į juos dar telpam smile.gif

Šio mėnesio pasiekimai:apsiverčia nuo pilvuko ant nugaros, paguldytas ant pilvo bando šliaužti, viską ką pamato ima į rankytes ir kiša į burną doh.gif, perima žaisliuką iš vienos rankos į kitą, įnirtingai bando sėstis, jei tik randa į ką įsitverti riečiasi, stena bandydamas sėstis ir pyksta, kad neišeina biggrin.gif, o jei pavyksta su tėveliu pagal ba atsisėsti, tai apdovanoja tokia žavia bedante šypsena smile.gif. Jau atrado savo kojytes, čiupinėja, bet dar nebando jų paraguti biggrin.gif. Daug šneka, burbuliuoja kažką tai, o neseniai išmoko cypti, sucypia ir pats iš savęs juokiasi. Ir mums su tėčiu juokinga. Tik niekaip neišmoksta susitarti su rankytėmis, jos dažnai jį pažadina iš miegų, o kartu ir tėvelius.
Atsakyti
Mūsų ponaičiui 4 mėn ir savaitė, 67 cm ir 6,500 g. Labai mėgsta sėstis ir plaukioti baseine. Labai mėgsta obuoliuką, pyksta kai nebeduodam. Juokiamės, kad kai mėsytės paragaus, visai mišinuko nebenorės:) yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
Sunučiui dabar 4men ir pora savaiciu, sveria 8kg ugis 69cm - didelis vyrukas tongue.gif
Guledamas ant pilvuko juokingai juda - sukasi ratu biggrin.gif. Nuo pilvuko atsivercia ant nugarytes, atvirksciai dar nesigauna tik ant sonelio pavirsta. Labai nori sedeti, visaip stengiasi atsisesti. Juokingai spygauja kitokiu garsu dar neskleidzia.
Darzoviu tyreleliu nelabai megsta, bet obuoliu-slyvu, obuoliu-bananu noriai sveicia tongue.gif Geria Tutelli, pankoliu arbatele ir vandenuka smile.gif
Atsakyti
Mano lelytei jau 4men ir 3d ir ji:
.Labai megsta savo rankytes, kartais pavaisina ir mane biggrin.gif
.Pries pora savaiciu apsiverte nuo pilvuko ant nugarytes, bet dabar tingi biggrin.gif , pasivercia ant soniuko ir laukia kol jai padesiu wub.gif
.Labai garsiai spygauja doh.gif wub.gif
.Pagaliau pripazino arbatyte ir virinta vandenuka thumbup.gif anksciau niekaip negaledavau isiulyti g.gif
.Kazkokiu man nezinomu budu per ta laika kol padarau misinuka sugeba apsisukti taip, kad jos kojytes randu ant pagalves biggrin.gif Kai ja taip aptinku, tada labai juokiasi.
.Labai graziai zaidzia su zaisliukais, perima is vienos rankytes i kita. wub.gif
.Miega visa nakti nuo 21-22val iki 6:30-7:30, tik kartais apie 1val porai minuciu atsibunda pazaisti lotuliukas.gif
.Kai nuliusta kviecia 'mama' wub.gif wub.gif ax.gif
.Labai patinka po kranu plaut rankytes wub.gif gaudo vandenuka ir krykstauja biggrin.gif wub.gif
.Pries pora dienu nupese suni lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tas dabar jos bijo lotuliukas.gif

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lexhus: 27 birželio 2008 - 09:34
mano mergaitė 4 mėn sveria 9 kg.Ar pas ka nors buvo kas panašaus gymėm 3280 blush2.gif
Atsakyti
Mano vienos pazystamos leliukas 3men svere 9kg blink.gif
Atsakyti
o kaip toliau buvo su svoriu 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif mano angeleliui keturi menesiai ir keturios dienos smile.gif mazyle moka spygauti net visi namai skamba biggrin.gif mokam su garsu juoktis ypac kai mama buciuoja pilvuka biggrin.gif kumstukas didziausias skanestas smile.gif siuometu sveriam 7040 gr o ugis 63 cm ismiegam visa nakti todelmamyte nemato vargo smile.gif valgom kas tris valandas gal todel esam truputi storuliukes biggrin.gif ant pilvuko dar nesivercia labai jau tinginukas pas dukryte sedi bet siandiena pagalvo kojytes. labai nori sestis ir labai pyksta kai neiseina biggrin.gif

tai va tiek kol kas visko ismokom smile.gif
Atsakyti
mano mazylei 3 men ir 3 sav..
jos geriausias draugas yra kumstukas...
megsta zaisti su zaisliukais , bando juos perdeti is vienos rankytes i kita, bet vis per anksi paleidzia ir pameta barskuti...
labai nepatinka guleti ant pilvuko ir kai tik paguldom pyksta...
pasivercia ant sonuko ir visaip bando apsiverst ant pilvo, bet dar vis nepavyksta...
guledama ant nugarytes apsisuka ratu...
bando sestis ir pyksta kai jai niekas nepadeda to padaryti..megsta maudytis, o ypac taskytis su kojytem...
labai graziai sybsosi ir kartais nusijuokia balsu...juokiasi kai dainuoju jai daineles...
megsta kalbeti...guguoja.. spygauja...ir visiap kitaip isbando savo balso galimybes...
valgom kas 2-3 h..nakti keliasi 1-2 kartus, bet tik pavalgyt,,,
sveriam 6,5kg ir esam 64cm ugio...
Atsakyti
Mums jau 4 men. ir 2 dienos 4u.gif vakar buvom pas daktare tai sveriam jau 7,1 kg. ugis 65 cm. Valgom kas 2 val. ismiega visa nakti nuo 22 val. iki 6 ryto, tik dabar kelias dienas pradejo vel keltis nakti, nes ausytes uzdegimas maziukui verysad.gif tikimes kai pasveiksim vel miegos visa nakti, labai daug guguoja, krykstauja visas namas skamba, juokiasi balsu, ir labai daug sypsosi wub.gif sedi paremiamas , kai guli kelia uzpakaliuka ir sukasi ratu, apsivercia nuo nugaros ant pilvo ( pas daktare taip vartaliojosi kad ta spejo gaudyti lotuliukas.gif pati net juokesi ) atgal dar nepavyksta apsiversti bet jau tuoj prades matosi kad nedaug truksta, labai zaidzia su zaisliukais pakabintais tik rankytej ju dar nenulaiko krenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2008 07 09, 09:05)
o kaip toliau buvo su svoriu 4u.gif

Na, jis ir dabar yra storuliukas... smile.gif Siek tiek antsvoriuko turi, bet sveikas ir labai grazus vaikutis... smile.gif
Atsakyti
musų lelius 4 mėn. sveria 7 kg ir 65 cm, bet su tokiu nuolatiniu atpilimu ir tai džiaugiuosi, nes pila nuolat ką suvalgo, netgi kietesnį maistą blush2.gif Bandžiau mišinuką atpilinėjantiems-nieko nepadėjo....todėl nenustoju maitinti thumbup.gif nes jau turėjau mintį, kad nuo mano pienuko taip vyksta ax.gif Pasiekimai-atsisėdam-jei labai alkani, tad ruošiamės pereiti į sportinuką, nes gali liudnokai baigtis g.gif
Atsakyti