laikrodžių muziejuje galima tp edukacinį užsiėmimą užsakyti, kurio metu vaikai gamins laikrodžius
Europa siūlo daug visokių įdomybių
yra kur klaipėdoje švęsti

aš dabar jau renkuosi

aš kaip tik savo vaikunui ieškausi , na jis gerokai mažesnis , bet radau įdomių varinatų: domšaičio galerijoje daugybė užsiemimų-tapyti, piešti, lipdyti ir kaina net labai simboliška sakyčiau , berods litas nuo vaiko...
laikrodžių muziejuje galima tp edukacinį užsiėmimą užsakyti, kurio metu vaikai gamins laikrodžius
Europa siūlo daug visokių įdomybių
yra kur klaipėdoje švęsti![]()
aš dabar jau renkuosinors pradžioje taip pat maniau, kad nieko nerasiu
Sveiki
![]()
Gal kas pasiulys ka nors idomaus arba tiesiog patarsSunelio gimtadienis sausi 5 metukai
Bet va jau dabar pradedu kazka mastyti
Gal kas sventet Klaipedoje vaiku gimtadieni, tai kur ir kaip, nes namie kol kas nelabai norisi
nežinau ar skaitėte temą, bet aprašiau nuostabų scenarijų, ką gallima nuveikti klaipėdoje ne pats didžiausias Lietuvje pasirnkimas, bet yra, Maximos vaikų kambarys (personažas) , bigo vaikų kambarys (personažas), Domšaičio galerija(praveda gimtadienį ) , picerija submarinas(savaitgaliais turi personažą)
Sveikos mamos,
galvos skausmas mums su vaikų gimtadieniu. Nesinori savo mylimukų nuvilti, bet ir be cento kišenėje likti nesinoriKelios mamos pasiūlė gerų variantų kur švesti: delfinariumas ar meno galerijoje, ar netgi laikrodžių muziejuje
Mano sūnui sukaks 13 metų, labai išrankus, tad jei oras bus geras užsakysiu dažasvydį. Kaip berniukų kompanijai turėtų būti
. Ką manot?