Įkraunama...
Įkraunama...

Mano gimdymo variklis...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miriam2 @ 2008 04 02, 16:47)
Dziugu, kad yra daktaru, kurie supranta, kad nevisada reikia kistis i gimdymo procesa, kartais tiesiog reikia stebeti ir laukti ir viskas atsitinka taip kaip ir turi buti pagal visus gamtos ir Dievo desnius.

Aciu daktarams  4u.gif

Iš tiesų Trakų ligoninėje labai stengiasi išlaikyti natūralumą - dėl to aš dėkinga tiek akušerei, tiek daktarui, priėmusiems mano gimdymą 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai 4u.gif jusu graziai seimynelei 4u.gif perskaiciusi istorija net pagalvojau kad butu gerai susilaukti ir mums antro vaikelio rolleyes.gif , bet kad ne visiems taip lengvai gaunasi biggrin.gif saunuole mamyte labai graziai parase
Atsakyti
Ketti, tik dabar susiradau jus... blush2.gif

Taip gera skaityti laimę...

Sveikatos didelės jums abiems!

wub.gif
Atsakyti
labai grąži istorija thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2008 04 24, 09:34)
Ketti, tik dabar susiradau jus... blush2.gif

Taip gera skaityti laimę...

Sveikatos didelės jums abiems!

wub.gif

Ačiū už linkėjimus, Saulyčiuk 4u.gif

QUOTE(butke @ 2008 04 24, 14:24)
labai grąži istorija thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
labai graži istorija smile.gif thumbup.gif aukit sveikučiai. Beja, mano sūneliui tiek pat laiko, kaip tavo dukrytei mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai įdomi istorija,jausmas nuostabus kai sąrėmiai baigiasi ir kai išvysti savo kūdykėlį ir jį padeda tau ant krūtinės wub.gif
Aukit sveikutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Delfiniuks @ 2008 05 01, 18:53)
labai graži istorija  smile.gif  thumbup.gif  aukit sveikučiai. Beja, mano sūneliui tiek pat laiko, kaip tavo dukrytei  mirksiukas.gif

Kaip smagu, kad mūsų vaikučiai vienadienukai thumbup.gif

QUOTE(Anzela0626 @ 2008 05 02, 00:08)
Labai įdomi istorija,jausmas nuostabus kai sąrėmiai baigiasi ir kai išvysti savo kūdykėlį ir jį padeda tau ant krūtinės wub.gif
Aukit sveikutės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikrai tas jausmas nepakartojamas drinks_cheers.gif

QUOTE(virve @ 2008 05 28, 16:05)

4u.gif
Atsakyti
ketti - labai silta ir rami istorija. Sakyciau -turetu buti irasyta i gimdymo vadoveli. Is tiesu nera reikalu draskytis ir plesytis ten, kur to visai nereikia.
Lai tavo pasakojimas nestuke.gif nuteikia ramiai susitikti su savo mazyliais.
Atsakyti