Skaičiau ir verkiau nu labai labai graži istorija
Sveikinimai širdingiausi sulaukus dukrytės
Kaip smagu skaityti tokias malonias istorijas iš Trakų gimdymo namų, nes ir pati savo dukrelę ten gimdžiau
O koks budintis gydytojas ir akušerė padėjo Tavo saulelei ateiti į šį pasaulį?
P.S. Beje, kviečiu paskaityti ir savąją gimdymo istoriją iš Trakų "Šiandien negimdysiu, nes nenoriu..."
Kaip smagu skaityti tokias malonias istorijas iš Trakų gimdymo namų, nes ir pati savo dukrelę ten gimdžiau
P.S. Beje, kviečiu paskaityti ir savąją gimdymo istoriją iš Trakų "Šiandien negimdysiu, nes nenoriu..."
graziai parasyta it labai grazi mazyte
Šypsenėle24, dira, Svajone35, mejja, chris, Gilaja, ernestina80, jlclove, Lera, rpusevi, gritte, CRCgirl, Fa25, Agnelė, acura_maniake - ačiū visoms
Smagu kai atsiranda žmonių, kuriems patiko mano istorija
Papildyta:
Įdomi tavo istorija . Nenorėjai, bet šauniai pasigimdei
P.S. Beje, gimdžiau pas tą pačią komandą
Smagu kai atsiranda žmonių, kuriems patiko mano istorija
Papildyta:
QUOTE(Agnelė @ 2008 04 02, 08:38)
Įdomi tavo istorija . Nenorėjai, bet šauniai pasigimdei
P.S. Beje, gimdžiau pas tą pačią komandą
labai labai sveikinam! Sveikateles mergytei ir mamytei!
ketti, esi nuostabi mamyte. Tavo gimdymo istorija tiesiog spindi ramybe ir siluma.
Dziugu, kad yra daktaru, kurie supranta, kad nevisada reikia kistis i gimdymo procesa, kartais tiesiog reikia stebeti ir laukti ir viskas atsitinka taip kaip ir turi buti pagal visus gamtos ir Dievo desnius.
Aciu daktarams
Dziugu, kad yra daktaru, kurie supranta, kad nevisada reikia kistis i gimdymo procesa, kartais tiesiog reikia stebeti ir laukti ir viskas atsitinka taip kaip ir turi buti pagal visus gamtos ir Dievo desnius.
Aciu daktarams
Ketti, nuostabi jūsų istorija
Šilti jausmai užplūdo skaitant. Džiaugiuosi dėl jūsų visų.
QUOTE(Citrinukė @ 2008 04 03, 20:37)
Ketti, nuostabi jūsų istorija
Ačiū
O tu jau ant pačios finišo tiesiosios
Tau taip pat linkiu lengvo ir sklandaus susitikimo su pilviniuku
Labai šilta ir miela istorija. štai kur pavyzdys gero psichologinio pasiruošimo ir nusiteikimo. Aš tikiuosi, kad mano artėjantis gimdymas irgi bus lengvas
labai grazi, silta ir miela istorija aukit didutes