Kad apmirus, nieko tokio. Galime atgaivinti. Gal nebuvo niekam aktualu, o dabar man yra. Tai ir tikiuosi atsakymų.
Ačiū, kad parašei.
QUOTE(Garbe @ 2012 02 16, 00:30)
Sveikos,
Gal galėtų parašyti tos, kurių vaikai dabar (2011/2012 m.m.) mokosi 3-oje klasėje. Ką manote apie mokytoją? Ar vaikai ir jūs, eate patenkinti klasiokais? Kokie vaikų tarpusavio santykiai? Kiek klasėje mokinių, kokia sudėtis?
Jei spėsime iki rugsėjo atsikraustyti, norėčiau savo vaiką leisti į Mastaičių pradinės mokyklos 4-ą klasę, todėl pradėjau domėtis.
Lauksiu...
---
samsam, kaip sekasi tavo atžalėlei? Ar lanko šią mokyklą? Kelintoje klasėje?
Gal galėtų parašyti tos, kurių vaikai dabar (2011/2012 m.m.) mokosi 3-oje klasėje. Ką manote apie mokytoją? Ar vaikai ir jūs, eate patenkinti klasiokais? Kokie vaikų tarpusavio santykiai? Kiek klasėje mokinių, kokia sudėtis?
Jei spėsime iki rugsėjo atsikraustyti, norėčiau savo vaiką leisti į Mastaičių pradinės mokyklos 4-ą klasę, todėl pradėjau domėtis.
Lauksiu...
---
Labas, Garbe,
Esu trečios klasės mokytoja. Kviečiu kartu su būsimu ketvirtoku apsilankyti mūsų mokykloje, klasėje, susipažinti... ir tuomet gal bus lengviau nuspręsti. Apie mokyklą taip pat galite pasiskaitytį svetainėje: www.mastaiciai.lm.lt Jei nuspręsite atvykti, parašykite man asmeninę žinutę ir sutarsime dėl laiko.
Ačiū už atsakymą. Smagu gauti pakvietimą iš pačios mokytojos.
Dabar dar neskubėsime. Turime, pradžioje, įsitikinti ar spėsime, iki rugsėjo, persikelti gyventi į Mastaičius.
Nuorodą apie mokyklą, atidžiai, peržiūrėsiu.
Dabar dar neskubėsime. Turime, pradžioje, įsitikinti ar spėsime, iki rugsėjo, persikelti gyventi į Mastaičius.
Nuorodą apie mokyklą, atidžiai, peržiūrėsiu.
QUOTE(Garbe @ 2012 02 16, 00:30)
Sveikos,
Lauksiu...
---
Lauksiu...
---
Mane taip pat domina busimu ketvirtoku mokytojos.Kiek vaiku klasese? Ar mokykla turi yniformas?Ar patenkinti mokslo kokybe?
tokia apmirusi tema... o ar nera mamyciu kurios 2013 metais lydes vaikucius i pirma klase? kaip butu aktualu...
QUOTE(jurgitazi @ 2012 12 19, 18:25)
tokia apmirusi tema... o ar nera mamyciu kurios 2013 metais lydes vaikucius i pirma klase? kaip butu aktualu...
Keliu temute į viršų
Jurgitazi,aš savo sūnelį lydėsiu į pirmą klasę. Žinoma,dar nesu 100 proc. tikra,kad leisiu į Mastaičius,bet greičiausia. Dar ketinu nueit pasikalbėt pas direktorę. Manau šią savaitę nueisiu.
Jurgitazi,o kurioje Mastaičių vietoje jūs gyvenate? Ką lydėsite,sūnų ar dukrą?
Sveiki, rudenį savo mergaitę tikriausiai vesiu į pirmą klasę Mastaičiuose. Dabar lanko paruošiamą grupę irgi šitoje mokykloje. Paruošiamukų pedagogė labai maloni ir gerai užsiima su vaikais. O apie būsimas pirmokų mokytojas nelabai galiu ką pasakyti. Kiek žinau, bus formuojamos dvi pirmokų klasės, nes jau užsirašiusiųjų virš keturiasdešimt. Viena bus dabartinė ketvirtokų mokytoja, o antros mokytojos kol kas nėra
Visokių vaikų šitoj mokykloj yra, ir visokių įvykių atsitinka. Šiaip sąlygos nėra pačios geriausios. Klasės nedidelės, WC nelabai kokie (pas berniukus tai yra net tų tupimų iš senų gerų laikų), nėra kiemo vaikams žaisti, nedaro kūno kultūros pamokų, nes nėra sporto salės. Bet pats mokymo procesas lyg ir nieko.
Visokių vaikų šitoj mokykloj yra, ir visokių įvykių atsitinka. Šiaip sąlygos nėra pačios geriausios. Klasės nedidelės, WC nelabai kokie (pas berniukus tai yra net tų tupimų iš senų gerų laikų), nėra kiemo vaikams žaisti, nedaro kūno kultūros pamokų, nes nėra sporto salės. Bet pats mokymo procesas lyg ir nieko.
vabaleliai, ar mokykloje visiškai nėra fizinio lavinimo pamokų? Juk tokie stadionai šalimais (žinoma, jau apleisti). O viduje nėra sporto salės... Nežinojau šio fakto. Labai apmaudu girdėti. Tuomet, judresniam vaikui, ten sunku, jei nėra vietos, nei per pertrauką, nei per fizinį išsidūkti...
QUOTE(vabaleliai @ 2013 02 05, 22:27)
Sveiki, rudenį savo mergaitę tikriausiai vesiu į pirmą klasę Mastaičiuose. Dabar lanko paruošiamą grupę irgi šitoje mokykloje. Paruošiamukų pedagogė labai maloni ir gerai užsiima su vaikais. O apie būsimas pirmokų mokytojas nelabai galiu ką pasakyti. Kiek žinau, bus formuojamos dvi pirmokų klasės, nes jau užsirašiusiųjų virš keturiasdešimt. Viena bus dabartinė ketvirtokų mokytoja, o antros mokytojos kol kas nėra
ar tikrai informacija tiksli? Intenete yra skelbiami tvarkaraščiai, pasižiūrėjau, pirmokams yra du kartus per savaitę kūno kultūra. Mano manymu, negalėtų mokykla dirbti netgi, jei nebūtų tam visų sąlygų, t.y. kad ir kur daryti kūno kultūrą, pagal švietimo programą ji privaloma, ar klystu?
Nuoroda į tvarkaraštį:
http://www.mastaicia...ex.html?frame=6
Kūno kultūros pamokos šioje mokykloje yra ir vyksta sporto salėje
kuno kulturos pamokos pagal tvarkarasti yra. rudeni viena karta savaiteje net eidavo i baesina (nemokamai). sporto sale turi naudotis kartu su kolegija, o jie matyt ne visada leidzia. per puse metu mano vaikas ten buvo tik viena karta. dazniau buna taip vadinama "veikla klaseje", per kuria daro kokia nors kita pamoka. Nors aisku, gal taip yra tik mano vaiko klaseje, pvz. mokytoja nenori vesti i kuno kultura ar pan. kitose klasese neklausiau. lauke kuno kulturos tikrai nebuna
QUOTE(vabaleliai @ 2013 02 12, 15:17)
kuno kulturos pamokos pagal tvarkarasti yra. rudeni viena karta savaiteje net eidavo i baesina (nemokamai). sporto sale turi naudotis kartu su kolegija, o jie matyt ne visada leidzia. per puse metu mano vaikas ten buvo tik viena karta. dazniau buna taip vadinama "veikla klaseje", per kuria daro kokia nors kita pamoka. Nors aisku, gal taip yra tik mano vaiko klaseje, pvz. mokytoja nenori vesti i kuno kultura ar pan. kitose klasese neklausiau. lauke kuno kulturos tikrai nebuna
Na cia matyt nuo mokytojos priklauso.Kiek zinau is savo vaiko, tai kuno kulturos pamokos visada vyksta saleje ir jos nekeiciamos kitomis pamokomis.Lauke kuno kultura vyko iki spalio men. ir vyks pavasari.