Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(^^liutuke @ 2008 06 08, 18:13)
Ir kaip, gal jau isbandei? bigsmile.gif As irgi i ja "nusitaikius" biggrin.gif

Dar nebandziau rytoj is ryto bandysiu biggrin.gif po to parasysiu ispudzius, tikiuosi man patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 06 06, 18:22)
o spalva labiau į geltonumą ar raudonumą  g.gif

jo,siek tiek i raudonuma ir pilksvesnis atspalvis,parduotuveje kazkaip vel kita spalva man pasirode doh.gif
Papildyta:
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 06, 15:14)
O sita gal galima naudoti kaip skaistalus turetu graziai atrodyti g.gif nes neisisvaizduoju kaip atrodytu veidas isitepus ji visa unsure.gif

viso tai jokiu budu netept,nes cia highlighteris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 08 birželio 2008 - 19:41
QUOTE(^^liutuke @ 2008 06 08, 18:13)
Ir kaip, gal jau isbandei? bigsmile.gif As irgi i ja "nusitaikius" biggrin.gif

Na va pabandziau siandien savaja nauja pudryte, vasarai tikrai superine, lengva lengva drinks_cheers.gif jei kazko panasiai ieskai, tai tikrai nusipirk nesigailesi mirksiukas.gif
Atsakyti

merginos tik nesijuokit, kaip geriau "iskrapstyti" krempudra is indelio jei nera dozatoriaus, pvz. chanel tent innocense?Gal yra kokia gudrybe?
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2008 06 10, 09:55)
merginos tik nesijuokit, kaip geriau "iskrapstyti" krempudra is indelio jei nera dozatoriaus, pvz. chanel tent innocense?Gal yra kokia gudrybe?

laikyk aukštyn kojom gal g.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausia pudra Dr. Hauschka smile.gif LAbai lengvutė
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2008 06 10, 08:55)

Jei kaklelis ne siaurutis, galima su mazute mentele kabinti. O jei siauras - kaip Baltija minejo, laikyti aukstyn kojom ir atidarius lengvai krestelt i delna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 06 10, 15:21)
Jei kaklelis ne siaurutis, galima su mazute mentele kabinti. O jei siauras - kaip Baltija minejo, laikyti aukstyn kojom ir atidarius lengvai krestelt i delna  4u.gif

Tada kai sliukstelna i delna puse bonkutes palaikius aukstyn kojom lotuliukas.gif manau su mentele iskrapstyti patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 09, 20:58)
Na va pabandziau siandien savaja nauja pudryte, vasarai tikrai superine, lengva lengva drinks_cheers.gif jei kazko panasiai ieskai, tai tikrai nusipirk nesigailesi mirksiukas.gif

Dar papasakok, ar ji bent kiek maskuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 06 10, 18:38)
Dar papasakok, ar ji bent kiek maskuoja? bigsmile.gif

Jinai tikrai daugiau maskuoja negu tos kai buna fluidines, nezinau man ji normali, lengva vasariska pudryte, tik isirink tinkama spalva, mano tai nr.8, bet kai pasiskirsto ant veido visada gaunasi sviesiau mirksiukas.gif man tik nepatinka sepetelis, as juo nesitepu iskart ant veido, ant rankos pirma uzsitepu ir nuo rankos su pirstais paskirstau ax.gif
Atsakyti
gal atsiras bandziusiu Amway krempudra absolute oil control foundation spf 15?
Atsakyti
Nusipirkau pries kokia savaite Bourjois pudryte COMME APRES 10H DE SOMMEIL,nors girdejau gana geru atsiliepimu apie ja,bet man ji netinka ir nepatinka schmoll.gif per mazai dengia,o ir nosis po keliu valandu pradeda blizgeti(nors niekada tuo nepasizymejo).Siaip ji lengva,vasariska tokia galima sakyt,bet man reiktu labiau dengiancios,gal kazka issirinksiu paskaicius jusu atsiliepimus rolleyes.gif
Atsakyti