YSL pudra su sepeteliu man nelabai paliko ispudi. nors jinai labai lengva ir skaisti, taciau maskuoja blogai... tox jausmas tarsi buciau uzsitepusi drekinamojo kremo. kazkaip veidas atrodo ispampes biski.. ir tas sepetelis. nesamone kokia tais... jo isplaut neiseina normaliai. be to kiek susigadina pudros, kiek lieka ant to sepetelio... beje kas kasdien saziningai ji isplauna?... as tai neploviau

beje ten raso kad yra naturalus uv filtrai.. tai va nieko gero, praeita vasara kaip nusvilau nosi palangoj tai nieko nereikejo....
Va buvau susizavejusi dior airflash, taciau jinai netinkama jei eini kur nors fotografuotis. nuotraukoj atrodai kaip nubegus krosa... tiesiog svyti taip kad kitu nesimato

be to greitai susinaudoja.. ir ner uv apsaugos.
po to turejau lancome matiquimat ar pan, tai fea fea kokia nefaina... viskas nefaina, pradedant nuo kvapo baigiam isvaizda

va o siaip mano mylimiausia buvo lancome adaptive. lengvai dengiasi, skaisciai atrodo, neblizga, maskuoja, su uv filtru

taciau sakau buvo del to kad dabar tai tik mineraline pudra naudoju is id bare minerals